Sexy de Revelion cu Sevensins…

     Astăzi scriu pentru femeile cu atitudine, pentru femeile îndrăznețe care își iubesc corpul… și care sunt perfect conștiente de atuurile cu care le-a înzestrat mama natură. Să nu credeți că este un articol pentru doamnele și domnișoarele cu siluete perfecte, ba din contră, este un articol pentru acele femei care în ciuda micilor imperfecțiuni ale corpului știu să își pună în valoare ceea ce au mai frumos. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, toate ar trebui să fim pefect conștiente că suntem niște ființe valoroase.

          Vreau să propun femeilor frumoase de pretutindeni să iasă din tiparul în care s-au adâncit… fie că sunteți foarte cochete, fie că vă este teamă să vă afișați trupul… de Revelion se merită să arăți ca o femeie adevărată, ca o femeie frumosă și mândră de ea însăși. 

          Magazinul online Sevensins.ro oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a fi sexy și atrăgătoare indiferent de buget, indiferent de conformația corpului tău și în acord cu fiecare personalitate. Aici găsești lenjerie intima, lenjerie incitanta, lenjerie sexy, bijuterii, rochii, haine și accesorii, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

          Sevensins.ro a fost premiat la GPec 2012 pentru performanțele în comerțul electronic: „Best Online Merchant Award for the Fashion Category” și „Best Online Merchant Award for the Experienced Online Shops Category”. Așadar Sevensins este un magazin serios, cu prețuri accesibile, cu o foarte mare varietate de produse, iar calitatea este garantată. Eu una m-am îndragostit iremediabil de bijuteriile lor, vezi Swarovski cu ochii tăi și-ai să mă înțelegi.

           Dacă ești femeie, te iubești așa cum ești și vrei să îți surprinzi soțul sau iubitul în noaptea de Revelion îți propun ceva. Îți propun un desuu incitant accesorizat cu o bijuterie elegantă. Cred că meriți și tu să te răsfeți cu o cămășută de noapte minunată și deasemeni merită și iubitul tău să îi oferi o seară de neuitat. Probabil că veți spune: „ce, fără o cămășuță de noapte sexy nu pot să îmi fac soțul fericit?!„ Ba da, sunt convinsă că da, dar știți și voi că privitul stimulează. Dacă ochiului îi place, mintea va aluneca mai repede într-o stare de fantezie și euforie. Și de ce să nu fii tu completă dacă tot se poate. De ce să nu fii îndrăzneață. Bărbaților le plac femeile cameleon, capabile să se reinventeze, să surprindă, să se joace cu imaginația lor, iar Sevensins îți oferă această posibilitate prin categoriile sale de articole sexy. 

         Nouă femeilor ne place ca în noaptea de Revelion să purtăm roșu, poartă noroc și e culoarea dragostei. Așa că am ales această cămășuță, Chemise Luna… Un chemise roșu extrem de rafinat. Satinul foarte plăcut la atingere este accesorizat cu dantela neagră în zona sânilor, la spate, pe linia corpului și la baza lenjeriei. Între cupe se află o fundiță cochetă pentru a accentua și mai mult decolteul generos. Prinderea bretelelor se face la spate, fiind foarte ușor de desfăcut. Cămășuța include și un chilot tanga deosebit. Produsul este disponibil atât pe roșu dar și pe roz și violet… și ce este cel mai important este că vine ambalat într-o cutie elegantă, neagră ce nu necesită o reambalare de cadou.

           Mmmm, nu-i așa că e minunată?! Vă place?!

 chemise-livco-luna-87020

 

         Iar la aceast neglijeu este foarte important să adăugați și o bijuterie pe măsură. De ce să nu arătați fantastic dacă tot Sevensins vă poate accesoriza cu un Set cu Swarovski Apple. Format dintr-un colier Red Apple și cercei Punto roșii.

 mazza-set-cu-swarovski-red-apple-91822

 

        Colierul este alcătuit dintr-un lanț de 40 cm cu o ajustare plus 5 cm, cu pandantiv sub formă de măr cu frunzuliță. Mărul este alcătuit din numeroase cristale Swarovski de culoare roșu intens, iar frunzulița din niște cristale mici și verzi. Iar cerceii sunt formați dintr-un cristal rotund și roșu. Se poartă Swarovski, sunt la modă, aceste cristale sunt elegante și pot face din tine o femeie de neuitat. 

În noapte de revelion când toți invitații tăi au plecat, ar fi ideal să vă retrageți într-o cameră întunecată, tu îmbrăcată în acest neglijeu fantastic și să-ți inviți iubitul să guste din „mărul interzis”, de data aceasta mărul Evei. 

       Nu te teme că nu ai un corp perfect, nici nu trebuie… soțul tău te iubește așa cum ești, fiecare imperfecțiune a ta, te face unică și deosebită în ochii lui. Cea mai atrăgătoare femeie este femeia cu atitudine, sigură pe ea și detașată de orice defect real sau imaginar. Bărbaților le plac femeile deosebite, sigure pe ele și pe calitățile lor, dominante și puternice.

Temându-te și fiindu-ți rușine poți rata momente de neuitat din viața ta.

       Eu zic că merită să închei noaptea de Revelion în acest mod, în fond este o dată pe an. Fii tu cea care ia inițiativa, sau de ce nu?! Fii tu cel care îi faci cadou soției sau iubitei tale acea Chemise Luna împreună cu Setul Swarovki Red Apple. 

      Și nu uita, Sevensins garanteză că produsul este nou, sigilat și comercializat în ambalajul original al producătorului.

      Hai fii curajoasă și accesorizează-te cu o sexualitate debordantă de la Sevensins!!

Anunțuri

23 de gânduri despre „Sexy de Revelion cu Sevensins…

  1. Pingback: Castigatorul campaniei Sevensins! | BlogAwards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s