Promovează BlogAwards și câștigă!!!

         Cred că v-ați obișnuit cu toții cu articolele mele pentru campaniile BlogAwards.ro. BlogAwards celebrul site de advertoriale care are ca scop răsplătirea bloggerilor talentați pentru un preț mic. Probabil că vă întrebați ce preț?! Păi nimeni, niciodată nu va primi ceva fără să dai altceva în schimb. Iar BlogAwards, în schimbul unor articole publicitare, scrise cu adevăr la bază, cu talent și cu perseverență, oferă premii. Premii care sunt acordate corect, celui mai bun articol. Nu contează că ești nou în branșa advertorialelor  BlogAwards sau un veteran. Important este să fii fidel campaniilor, să transpui ceea ce simți legat de o firmă sau de produsele anumitor firme, iar răsplata nu întârzie să apară. Blogosfera este o treabă complexă, dacă nu interacționezi, dacă nu promovezi alte bloguri sau campanii, dacă nu te implici, nu ai cum să ai succes ca blogger. Este mult de muncă, trebuie să ai răbdare, dar este un hobby sau o meserie frumoasă. Nimeni nu te va citi din senin, fără să fi citit în altă parte de tine, sau fără să te fi văzut pe alte bloguri prin like-urile și comentariile tale.

          Nici eu nu am câștigat din prima, nu am reușit să câștig de la primul advertorial scris… pentru că nu prea știam cu ce se mănâncă, scriam articole fade, mă simțeam închistată în stabilirea tiparului, însă cu timpul am început să scriu liber aceste mini reclame iar câștigurile nu au întârziat să apară. Și chiar dacă nu luam premiul 1, măcar BlogAwards se îngrijea să îmi promoveze blogul prin linkuri și bannere. Lucru care nu este minor, blogul meu a crescut ca și cititori de când cu campaniile BlogAwards. Un câștig nemaipomenit, nu?! Și-apoi mi se pare normal când deții un blog, pe lângă articolele sufletului tău, care reprezintă esența filozofiei tale de viață; să scrii și anumite articole după care să obții un anumit profit. Nu?!

           Te îndem și pe tine, dragă blogger, să arunci o privire pe BlogAwards, poate vreo campanie îți face cu ochiul… poate îți trebuie o tabletă, poate un telefon, poate un parfum, sau poate un voucher gras… și le poți câștiga prin scris, exact ceea ce știi tu să faci cel mai bine!!! BlogAwards oferă premii variate, pentru orice gust, pentru orice nevoie… nu cred că tu le ai pe toate! Sunt convină că ai nevoie de anumite bunuri dar nu ți le permiți, sau poate nu le-a venit rândul, ei bine BlogAwards ți le oferă prin munca unui articol de 250-300 de cuvinte. Scrii cât vrei și ce vrei, important este să scrii ceea ce trebuie… câștigi cititori, câștigi promovare și mai ales câștigi premii reale, palpabile, nu promisiuni. Blogatu este un om de cuvânt, un mediator care reușește să obțină pentru fiecare dintre noi premii incitante.

           Acum, pe BlogAwards, pe lângă alte 6-7 campanii în desfășurare, este una foarte atrăgătoare. Cel puțin pentru mine. Allview.ro oferă numeroase premii în schimbul unui articol despre site-ul BlogAwards și un produs Allview. Un articol în care să îți îndemni cititorii blogului tău, să participe la campaniile BlogAwards și să spui ce produs Allview îți place sau îți dorești și de ce. Nimic mai simplu, așa-i?! Mai ales când premiile sunt:

* pentru locul 1 este Allview Speed City pentru bloggerul care promovează cel mai bine campaniile BlogAwards;

*locurile 2, 3 și 4 primesc câte un stick de memorie de 8 GB;

*iar locurile 5-10 primesc câte un banner 125×125 pixeli afișat pe toate paginile BlogAwards timp de o lună.

          Allview este cel mai cunoscut producător român de electronice la niște prețuri foarte, foarte accesibile, mulate pentru bugetul oricărei persoane.

timthumb

        Dacă ar fi să vă spun cinstit, mie îmi place enorm Tableta Allview Speed City, este foarte, foarte ieftină, foarte drăguță, cochetă, subțirică, cu un design portabil. Tableta folosește cel mai recent sistem de operare Android cu un timp de răspuns și de tranziție între ecrane mult mai rapid, o încărcare rapidă a aplicațiilor, o pornire promtă; acceptă numeroase formate de filme… cinefilii se pot bucura de filme Full HD. Are preinstalată aplicația Bitdefender Security premium cu trial key pentru 90 de zile. Poți comunica plăcut cu numeroasele modalități de comunicare utilizând camera frontală și aplicațiile dedicate apelurilor video. Iar pentru amatorii de social media, Speed City se poate dovedi un produs excelent. Așa că poți sta conectat pe facebook, yahoo, skype, twitter, google plus, toate rețelele de socializare. Așa că te poți bucura de navigare web fără limite. Conectându-ți căștile poți asculta melodiile preferate, îți poți descărca jocurile preferate… de plictisit nu ai cum să te plictisești cu o astfel de tabletă. Indiferent că ești un player înrăit, blogger, cinefil, înnebunit după muzică sau pur și simplu să te recreezi.

          Dacă m-ar întreba cineva eu de ce o vreau, păi este simplu, în primul rând pentru că sunt blogger cu un handicap fizic. Să pot scrie când vreau și cât vreau. Calculatorul de multe ori îmi este dușman, mă înobilează cu niște dureri de spate și picioare grozave… mi se întâmplă des să nu pot sta mai mult de 3-4 ore, legate, la calculator, iar tableta ar fi modalitatea mea de a mă bucura de scris și citit la orice oră și mult, mult mai comod. Aproape tot timpul sunt conectată la rețelele de socializare de pe telefon, de multe ori opțiunea mea de internet, de pe telefon, nu-mi ajunge pe o lună întreagă… iar cu tableta n-ar mai trebui să îmi fac griji. Aș putea să stau non-stop, să scriu, să citesc, să învăț, să îmi scriu cartea… pentru că lucrez la o carte. Sper să și reușesc să o termin dacă sănătatea îmi va permite. Motivele ar fi foarte multe pentru care îmi doresc această tabletă, dar n-am să vă plictisesc mai mult de atât, așa că cel mai important este acesta… mi-ar ușura munca această tabletă.

        Acum, te rog pe tine, dacă te hotărăști să devii unul din bloggerii inteligenți care scriu pentru campaniile BlogAwards și mai ales dacă vrei să participi la campanie, atunci te rog din suflet ca la finalul articolului tău să precizezi sursa de unde ai aflat de această campanie cu o frază de tipul: ”Am aflat de această campanie BlogAwards din acest ARTICOL de pe Litere Stacojii.” Este foarte important să precizezi sursa articolului tău, astfel te califici în cursa pentru o tableta Allview Speed City, și îți sporești șansele de câștig.

        Fii fanul campaniilor BlogAwards și te vei număra printre norocoșii câștigători!

        Succes vouă și succes mie, fie ca cel mai bun să câștige! 🙂

Eu am aflat de această campanie de la Blogatu!

 

Anunțuri

12 gânduri despre „Promovează BlogAwards și câștigă!!!

  1. Pingback: BlogAwards : Urmariti campaniile! | comentatoramator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s