Web Design Brașov!

        Cu toții facem parte dintr-un popor de scriitori și jurnaliști. Chiar dacă la bază am fost agricultori, vânători și războinici, în prezent ne-am îndepărtat genetic de la vechile obiceiuri și ne-am apropiat mai mult de litere. În ziua de astăzi toată lumea scrie, toată lumea are un site propriu. Fie că scriem despre ”nimic” fie că esența scrierilor noastre este una tare și de valoare… cu toții ne exprimăm. Libera exprimare este la putere mai ales în blogosferă. Blogosfera care este în creștere, care îndeamnă românul să facă, să dreagă, să fie o schimbare în bine, să influențeze, să trezească restul poporului la viață. Un fel de deșteaptă-te române într-o manieră proprie și personală. Internetul este invadat de informații în orice domeniu, iar blogurile caută să suplinească și chiar să sporească informațiile.

           De ce să mint, când am pornit la drum cu acest blog m-am gândit în primul rând să fiu un exemplu pentru anumiți rătăciți, să ajut, să influențez benefic și mai ales să las ceva în urma mea, să las din cultura mea generală, din ceea ce iubesc eu. Scrisul este cea mai de valoare moștenire pe care o poate lăsa un om. Și de multe ori, scrisul este adus la rang de artă. Într-o societată în care aproape toată lumea are un blog, noi ca bloggeri trebuie să facem ceva să ne diferențiem de restul lumii. Nu doar prin scris, prin talent și prin informația care o aducem prin jurnalul nostru electronic, dar și prin personalitatea blogului. Degeaba ai  un blog cu esență puternică, degeaba ai informație corectă, talent și stil în literele tale dacă blogul tău nu are un design plăcut. Dacă blogul tău nu poartă niște ”straie” frumoase care să dea culoare și mai ales să ofere din personalitatea ta, vizitatorului. Primul impact îl are întotdeauna imaginea. Dacă ochiului îi place, atunci stârnești interesul cititorului și el va citi… și dacă ai noroc va reveni pe pagina ta și altă dată. Înfățișarea primează întotdeauna, nu doar la oameni ci în orice. Dacă site-ul tău nu are o structură adecvată, dacă nu așezi frumos scrisul în pagină, dacă nu arată plăcut atunci riști să nu obții cititori fideli. În ziua de astăzi trebuie să știi cum să te ”vinzi”, e valabil și în cazul blogurilor noastre. Sinceră să fiu în blogosferă majoritatea blogurilor arată la fel. Aceeași temă, același fundal, de multe ori și cam aceleași subiecte peste tot. Foarte puțini sunt cei care adoptă un design personalizat. Cu părere de rău spun că mai toți suntem o apă și un pământ în ceea ce privește aspectul blogurilor noastre.

          Spre rușinea mea vă spun că deși am terminat mate-info, habar n-am o iotă de IT. Nu știu să fac programare, nu știu web design, nu știu nici chestii tehnice astfel încât să fac blogul să se încarce mai repede, să-l optimizez pentru includerea prioritară în motoarele de căutare, nu știu să îmi fac un logo reprezentativ, sau un banner care să ducă spre blogul meu… ce să mai spun că de curând am învățat să pun eu bannere pe blogul meu. Dar de aici până la a fi un web design e cale lungă tare. Sunt o mare rușine în lumea informaticii. Mereu spuneam că important este să postez articolul, să îl scriu corect, să arate bine și lumea să îl citească cu plăcere. Nu este chiar așa, pentru că dacă nu știu să pun în valoare blogul meu, degeaba. Totul e în zadar și îmi dublez munca.

        De curând am găsit un site perfect care își pune la dispoziție serviciile în slujba noastră contra cost, Web Design Brașov. Web Design Brasov are un portofoliu impresionant cu site-urile pe care le-a realizat sau pe care le-a ”îmbrăcat”. Web Design Brasov face site-uri de la zero… pagini personale sau magazine online, cărți de vizită, optimizare web și SEO. Acest serviciu, optimizare Seo se referă la optimizarea pentru includerea în motoarele de căutare – Google, Yahoo!, Bing şi altele, precum şi înscrierea manuală în directoare de firme şi directoare web de tipul OSD/Dmoz, şi vizează website-uri neincluse în Google ori website-uri cu un conţinut incomplet sau prea greoi, website-uri ne-optimizate etc. În plus, acest serviciu corectează nu doar conţinutul efectiv, ci mai ales codul sursă al paginilor. Ideal pentru orice website vechi sau nou, care are unul sau mai multe din simptomele de mai sus.

     Serviciul conţine:

*optimizare SEO pentru includerea şi menţinerea în motoarele de căutare cele mai utilizate;

*includerea manuală în motoare de căutare şi directoare web;

*curăţare şi optimizare cod sursă;

*curăţare şi optimizare conţinut;

*analiza densităţii cuvintelor cheie promovate;

*verificarea rezultatelor optimizării şi îmbunătăţirea radicală a performanţelor;

           Dacă vrei să faci o meserie din activitatea ta pe blog cred că aceste chestii sunt foarte importante. Și cu atât mai mult când îți sunt făcute mură în gură, atât de sigur, atent și rapid conform nevoilor tale. Mai ales pentru o persoană ca mine care nu știe o iotă despre aceste servicii, Web Design Brasov este o mână cerească. Nimic pe lumea nu este gratis și orice serviciu bine făcut trebuie plătit, așa cum vouă vă place să vă fie plătită și recunoscută munca, așa și Web Design Brasov merită un preț corect. Pe Web Design Brasov veți găsi CERERE DE PREȚ WEB DESIGN în care după ce vă introduceți anumite date personale, adresa paginii voastre și veți specifica serviciul de care aveți nevoie, vi se va comunica prețul estimativ. Poți alege să dai culoare și formă site-ului tău sau îți poți face unul de la zero. Alegerea este a ta.

        Important este că un web site realizat corect va crește notorietatea și popularitatea. Gândește-te ce înseamnă pentru un internaut să descopere site-ul tău într-un context pe care îl promovezi sau îl reprezinți, prin anumite cuvinte cheie. Gândește-te cât de bine este pentru afacerea și imaginea ta ca un vizitator să intre pe site și să descopere lucruri noi ce sunt reflectate în site, iar TU controlezi care sunt acestea. Internetul va deschide o ușa. Acum tu alegi dacă o faci prin Web Design Brasov sau nu. Poți avea un site personal care să exprime bucuria de a face un serviciu celor din jurul tău. Poți avea un site cu o grafică splendidă sau un site bazat pe interacțiune și socializare. Un site personal poate fi acel intrument care vine în completarea personalității tale, dar în timp va deveni un accesoriu indispensabil, o parte din tine. Un site personal îți oferă posibilitatea de a afișa realizările tale prin domenii de activitate fără restricții, poți promova cultura, arta, stiluri de viață și astfel poți contribui la dezvoltarea oricui.

        Dar ca să îți atingi scopul pe care vrei să îl exprimi prin blogul tău trebui să îl faci văzut, să iasă din sfera banalului, să te faci remarcat și astfel să atragi oameni și bloguri care să rezoneze cu tine. Dacă asta înseamnă să apelezi la serviciile Web Design Brasov eu zic să nu eziți, eu o voi face. Acum rămâne la aprecierea ta dacă încerci formularul CERERE DE PRET WEB DESIGN și îți faci o idee despre cât costă și ce minusuri ai tu la blogul tău, sau poți rămâne în acea letargie în care te-ai închistat cu blogul tău fad. Garantez pentru prețurile accesibile. În plus este oferită și o garanție de 3-6 luni în funcție de complexitatea serviciilor și cerințelor tale.

        Eu am de gând să mă personalizez cu Web Design Brasov! Fă-o și tu! Îndrăznește și ieși din tiparele impuse de wordpress, blogspot sau altele!

Articol scris de Gheorghe Alina, pentru BlogAwards…

7 gânduri despre „Web Design Brașov!

  1. Pingback: Castiga servicii de web design in valoare totala de 1450 lei! | Blog Awards

  2. Pingback: Castigatorii campaniei “Castiga servicii de web design in valoare totala de 1450 lei!” | Blog Awards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s