12 Plante / de ce 12?!

             Mă tot întrebam și eu de ce 12?! De ce neapărat 12?! Mă gândeam oare mai puține nu erau suficiente? Care o fi esența cifrei?! Mă refer la produsul 100% natural 12 Plante . Și mă gândeam de ce 12 Plante  și de ce nu mai puține sau mai multe…?! Bine, este evident că acestea 12 combinate împreună, atent dozate și asociate dau cel mai bun randament în vederea restabilirii stării de bine al organismului nostru… asta este clar. Pentru că produsul 12 Plante are efecte benedice asupra imunității noastre, sistemului circulator, sistemului digestiv, cu un aport semnificativ de vitamine, proteine și enzime.

cutie-12-plante

            Suplimentul 12 Plante  are în compoziția sa:

 • Salcia, care are proprietăți aniinflamatorii… cunoscută sub denumirea de aspirină vegetală, este adjuvant în bolile reumatice și des utilizat pentru afecțiunile pielii… pentru răni, ulcerații și hemoroizi;
 • Migdalul ajută la vindecarea ulcerului gastric, afecțiunilor digestive, tusei, afecțiunilor aparatului urinar și vegetal;
 • Mesteacănul Pufos este stimulent al funcțiilor de detoxifiere hepatică, tonic și stimulent general în stări de astenie psiho-fizică și epuizare;
 • Teiul Argintiu este adjuvant în tulburări cardiace provocate de stres, nervozitate, hipertensiune, dischinezie biliară hipertonică și colite spastice;
 • Coacăzul Negru are proprietăți antiinflamatorii și febrifuge, detoxifiante și antialergice;
 • Magnolia  ajută în vindecarea infecțiilor intestinale, meteorism, colon iritabil și reface flora microbiană intestinal;
 • Ghimbirul favorizează reechilibrarea florei bacteriene intestinale;
 • Socul ajută la eliminarea toxinelor prin transpirație și la ameliorarea simptomelor provocate de infecțiile căilor respiratorii;
 • Urzica are efect diuretic și înlătură din organism surplusul de apă și toxinele, ajută la îmbunătățirea imunității și reduce frecvența bolilor infecțioase și întărește organismul;
 • Orzul Verde încetinește procesul de îmbătrânire, reglează metabolismul, revitalizează organismul prin aportul de proteine, vitamine, minerale și enzime;
 • Stejarul este indicat în astenie fizică și psihică, astenie sexuală în andropauză și menopauză, constipație, paradontoză și alergii:
 • Ginko Biloba este recomandat pentru creșterea performanțelor intelectuale, în stări de suprasolicitare, migrene, stări de oboseală cronică, stări depresive și anxioase, tulburări ale circulației venoase, tromboze, tromboflebite și pentru sindromul ”picioarelor grele”.

Așadar pe lângă aceste 12 Plante, cu un efect atât de benefic și de tămăduitor, sunt sigură că Plantina a ales cifra 12 și din imagesalte motive. Sunt sigură că este ceva mai profund la mijloc decât simbolismul ei evident. Primul gând care ne vine în minte când ne gândim la cifra 12 sunt în primul rând cele 12 luni ale anului, 12 sunt zodiile, 12 coaste ne susțin corpul și celebrăm 12 mari sărbători orodoxe pe an.

       Taina cifrei 12 din punct de vedere spiritual, istoric dar și bisericesc este mult mai profundă. În Noul Testament, cifra 12 reprezintă vârsta la care Iisus Hristos a mers la Templu și tâlcuiește pe profetul Isaia. Apostolii Domnului, pe temelia cărora s-a zidit Biserica lui Dumnezeu, sunt tot 12.

      Dacă vă aduceți aminte de pildele de la ora de religie din copilărie, numărul 12 reprezintă și numărul coșurilor de firimituri, care s-au strâns de la cina în care Iisus a săturat o mulțime de oameni cu pâine coborâtă din cer.

       În minunile create de Mântuitorul Hristos, El vindecă o femeie care de 12 ani se afla într-o grea neputință, a vindecat fiica de 12 ani, a unui om, aflată pe moarte. Tot la 12 ani și Fecioara Maria părăsește templul din Ierusalim pentru ca mai târziu aceasta să devină cea din care și prin care Dumnezeu se face om.

         Cifra 12 mai reprezintă numărul căderilor sub cruce ale Mântuitorului, care ne arată imensa iubire pentru omenire, hotărârea și asumarea deplină a suferinței crucificării în vederea răscumpărării noastre. Aceste 12 prăbușiri ale lui Iisus au legătură cu ce 12 Evanghelii  sau binecunoscuții Stâlpi, citiți în timpul ritualului de înmormântare… acești sâlpi citiți și pronunțați mijlocesc drumul către împărăția lui Dumnezeu.

         12 este numărul Ierusalimului ceresc, este și numărul porților pe care sunt scrise cele 12 seminții ale lui Israel și al cărui zid are 12 pietre de temelie pe care sunt scrise numele apostolilor. Sunt 12 stele pe cununa purtată pe cap de femeia din Apocalipsă, iar numărul credincioșilor de la sfârșitul timpurilor va fi 144 000, câte 12 000 pentru fiecare seminție a poporului ales.

         În Evanghelia lui Luca descoperim cifra 12 ca simbol al tămăduirii, având ca singur izvor pe Hristos, Cel ce vindecă boala și neputința din popor.

         Cifra 12 este legat atât de boală, de vindecare dar și de înviere… înțelegem din asta că pe de o parte boala și moartea sunt în legătură una cu cealaltă și au ca izvor păcatul, însă pe de altă parte, cele două sunt necesare pentru vindecarea și restaurarea firii umane. Așadar cifra 12 este simbolul vindecării prin harul divin. Deci, deși ai trăit în păcat și în greșeală, chiar și în ultimul ceas, un ceas de sincer regret și de căință, poți dobândi viața venică.

         În sens moral, 12 esteprodusul dintre cele 4 virtuți cardinale, smerenia, cumpătarea, dreptatea și bărbăția, și cele trei virtuți teologice, credința, nădejdea și dragostea… astfel omul este desăvârșit prin legătura sa cu Dumnezeu.

        Din punct de vedere mistic, cifra 3, ca simbol al Treimii, înmulțită cu cifra 4, ca simbol al Creatului, semnifică natura umană care accede neîncetat spre latura divină și care îl caută neoprit pe Dumnezeu. Chiar de ești mănat de iluzii vei realiza mai devreme și mai tărziu că doar Dumnezeu este salvarea și cheia tuturor fericirilor.

      Derularea timpului are legătură cu cele 12 luni. În sens liturgic, ne arată că timpul este creat de Dumnezeu, că el punctează timpul și că tot el dă sens timpului nostru.

        Așadar în cele câteva observații amintite mai sus pot spune că din perspectivă creștină și teologică, cifra 12 nu sugerează deloc ideea de sfârșit ba din contră, cifra 12 sugerează ideea de sănătate, înnoire, schimbare, echilibru și divin… având o strânsă legătură cu reînoirea prin Dumnezeu, prin atingere cerească.

       Cifra 12 are numeroase semnificații spirituale și oricum am privi-o sau percepe-o are o încărcătură energetică benefică și tămăduitoare. Plantina a ales să ne aducă în casă, prin suplimentul 100% natural 12 Plante, nestematele naturii, date tot de Dumnezeu… ca să ne folosim împreună de ele pentru a dobândi starea de bine a sănătății. Tot Plantina a ales din copacii naturii, din plante naturii, din frunzele, din florile, din fructele, din rădăcinile, din semințele, din mlădițele și din mugurii naturii, ceea ce este mai bun și le-a sporit esențialul creând un produs indubitabil, de o valoare calitativă inestimabilă și l-a pus în slujba noastră… 12 Plante  este producția Plantinei pentru noi, pentru fiecare dintre noi.

        Și dacă pe lângă cele 12 Plante , cifra 12 aduce după sine și atingerea divină prin harul lui Dumnezeu, atunci înseamnă că putem fi siguri că produsul 12 Plante  va avea putere să mențină starea noastră de bine, să mențină echilibrul perfect între trup, spirit și minte; și va putea lupta cu anumite afecțiuni, pe unele le va putea combate, pe altele le va preveni.

       O capsulă pe zi, dimineaţa sau seara, cu 30 de minute înainte de masă, cu 150 ml de apă sau ceai.

       De tine depinde dacă vrei să întârzii procesul de îmbătrânire și dacă vrei să-ți menții sănătatea, sau dacă aștepți până în ultimul moment. Poți preveni cu 12 Plante

       Alegerea este a ta, 12 Plante  este aici!

12-plante-randare

Articol scris de Gheorghe Alina pentru Blogal Initiative…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s