Campania vALLuntar 2!

Campania vALLuntar ar ca scop încurajarea bloggerilor spre cultură, spre cărți.

Ce este Campania vALLuntar?!valluntar2

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe http://www.all.ro. Ceea ce trebuie tu să faci dragă bloggerule este să alegi 2 cărți, să le citești și apoi să faci câte o recenzie succintă pentru fiecare carte pe blogul tău. Nimic mai simplu, nu-i așa?!

Ceea ce este cel mai important este că noi toți cei care vom participa în această campanie vom primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul nostru la o carte ALL. Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

Aruncă o privire pe regulament:

– trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (să scrieţi * corect gramatical* minimum un post pe săptămână) în limba română.
– să trimiteţi, în perioada 4 – 17 februarie, un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte/cărţi de pe site-ul http://www.all.ro vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare (adresă completă şi număr de telefon).

Fiecare blogger poate cere maximum două cărţi de pe ww.all.ro. Pot intra în campanie şi recenzii la cărţile ALL achiziţionate de blogger.

Nu vor fi luate în calcul cererile bloggerilor care s-au înscris în prima ediţie a campaniei vALLuntar şi nu au respectat angajamentele luate, precum şi cererile sosite în afara perioadei 4 – 17 februarie.

Cărţile vor fi expediate prin curier, în limita stocului disponibil, în intervalul 18 – 24 februarie.

Mai multe detalii le găsești aici!

Campania se desfășoară astfel:

4- 17 februarie – înscrierea în campanie;

18 februarie – 24 februarie – trimiterea cărţilor;

24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie;

25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor;

Eu mi-am ales deja cărțile și abia aștept să le citesc. Fii și tu parte din campania vALLuntar și ajută la plantarea unui copac!

Succes!

Anunțuri

2 gânduri despre „Campania vALLuntar 2!

    • Eu zic sa incerci sa dai mail pt ca acea domnisoara care iti raspunde este foarte draguta si cred ca te va accepta in campanie pt ca ai mult trafic pe blog, blogul este f frumos, literar, cu talent… cred ca te va accepta… eu am un an fara cateva zile…

      asadar incearca, incercarea moarte nu are…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s