Ce-și doresc bărbații?!

           Cine n-a văzut măcar o dată celebrul film cu Mel Gibson, ”Ce-și doresc femeile?”?! Cred că nu există om care să nu-l fi văzut măcar o dată. Personajul interpretat de Mel trăiește o experiență uluitoare în care află ce își doresc femeile, traseul personajului fiind un soi de metamorfoză de la bărbat la femeie. Bărbat fiind ajunge să experimenteze stilul de viață al femeilor și ritualul pe care femeile îl îndeplinesc în lupta cu frumusețea și fuga după iubire. Un film captivant, amuzant, realist… acum eu aș vrea să inversez un pic rolurile și să aflu ce își doresc bărbații. Greu! Tare greu! Aproape imposibil. Dar pe cât de mult mi-aș dori să aflu cu certitudine ce își doresc și ce gândesc bărbații, nu pot decât să intuiesc. Bine sau rău, voi încerca. Totuși mai bine aș spune ce mi-ar plăcea mie să văd la un bărbat. Nu din dorința înnăscută de a-l schimba, așa cum fac aproape toate femeile, ci pentru a le arăta bărbaților opțiuni care să îi ducă mai aproape de ceea ce le place femeilor să vadă la un bărbat adevărat.

         Massmedia este plină cu exemple de bărbați bine/prost îmbrăcați, bine/prost accesorizați. Uneori criticii au dreptate, alteori se grăbesc să judece stilul unui bărbat. Îmi place să cred că fiecare se îmbracă și se accesorizează după cum îi place și se simte bine, dar ar trebui să țineți cont, dragi bărbați, și de curentele fashion existente în prezent. Nu strică să te simți bine dar și să arăți bine, dar să fii și măcar un pic în pas cu moda. Ambalajul primează, să nu fim ipocriți și să admitem asta. Înainte să cunoști sufletul și gândirea unui om te simți atras întâi de imaginea lui, de frumusețea lui exterioară. Iar frumusețea exterioară este un mix între trăsături, haine, accesorii și atitudinea pe care o adopți. Chiar dacă nu ești o frumusețe de la mama natură, felul cum te îmbraci și accesorizezi și felul cum îți prezinți corpul și atitudinea pe care o adopți în hainele pe care le porți fac mai mult decât 1000 de chipuri angelice.

          Bărbatul trebui să fie un pic mai frumos ca dracul, asta se știe. Dar măcar să aibe atitudine, să aibă acea impozanță de bărbat, din hainele și accesoriile lui să emane personalitatea se inconfundabilă, bărbăția, virilitate… doar așa femeile vor fi atrase ca un magnet și vor dori să te cunoască mai în amănunt, dragă bărbat frumos ce poți fi.

Dar astăzi nu voi critica și nu voi da sfaturi legate de vestimentația voastră, în schimb vă voi oferi niște opțiuni care să vă definească ca bărbați. Vă voi dezvălui niște accesorii care n-ar trebui să lipsească niciunui bărbat. Accesorii care să te pună mult mai mult în valoare ca om, dar mai ales ca bărbat. Tuturor femeilor ne plac brizbrizurile, numeroase dintre noi purtăm mai multe decât ar trebui. Lanțuri, cercei, brățări, inele, poșete, eșaarfe, pălării, bentițe, etc. Câte și mai câte nu se adună în garderoba unei femei.

        Eu merg pe premisa puțin și de bun gust. Și bărbații mai poartă lanțuri, inele sau brățări, însă accesoriile care îi dau cu adevărat valoare unui bărbat sunt curelele și ceasurile. La curele nu prea mă pricep, dar la ceasuri sunt un pui de as. De aceea permiteți-mi să vă ofer, dragii mei, câteva recomandări pentru a face din stilul vostru vestimentar, unul de top, de neuitat, care va atrage invidia bărbaților și admirația femeilor.

        Am descoperit de curând un site cu ceasuri de top, Ceasuri Elvetiene marca KARL BREITNER. Ceasurile Karl Breitner sunt renumite în toată lumea și n-ar trebui să lipsească din posesia niciunui bărbat care se respectă. Mai ales că sunt foarte accesibile ca preț și sunt foarte frumoase și stilate. Echipa din spatele acestui site cu ceasuri de lux, după cum spune și numele lor TopCeas.ro, este foarmată din oameni foarte exigenți în ceea ce privește calitatea produselor lor; aceștia colaborează doar cu vânzători autorizați din Europa ( Germania și Anglia) și vând doar ceasuri originale. Nu numai că aceste ceasuri sunt 100% autentice, dar de asemenea aparțin categoriilor de top în materie de lux și calitate. Toate produsele lor sunt noi, împachetate în ambalajul original și nu au fost purtate niciodată. Iar caracteristicile fiecărui ceas în parte sunt informații în totalitate adevărate.

Și dacă tot v-am lămurit cât de cât cu privire la acest site, ce-ar fi să vă recomand câteva ceasuri de mână pentru a vă convinge 100% de veridicitatea afirmațiilor mele.

Chiar dacă site-ul deține ceasuri cu mărci de la Emporio Armani, Engelhardt, Gc, Jacques Lemans, Maurice Lacroix sau Tissot, eu m-am îndrăgostit iremediabil de Ceasurile Karl Breitner.

            Ceasul Karl Breitner Gentle II Gold Silver este un ceas bărbătesc cu mecanism Quartz de înaltă precizie; este placat cu aur; cureaua este din piele originală; geamul este din cristal mineral, ultra-rezistent. Afișează data, are și cronograf. Are ca dimensiune 24 de cm lungime. Este rezistent la apă de până la 5 ATM. Se livrează nou, în cutia originală cu o garanție de 24 de luni. Și în plus made in Swiss. Îl recomand bărbaților eleganți și siguri pe ei. Frumos, nu?!

 Karl_Breitner_Gentle_II_Gold_Silver_2

           Ceasul Karl Breitner Gentle Silver este o adevărată minunăție. Este tot un ceas bărbătesc cu Quartz de înaltă precizie, cu curea din piele originală, geamul este din cristal mineral ultra-rezistent și materialul este din oțel inoxidabil. Afișează data, are 24 cm lungime, rezistent la apă de până la 5 ATM și este made in Swiss. La fel și acesta se livrează nou în cutia originală cu o garanție de 2 ani. Îl recomand bărbaților stilați cărora le place să iasă în evidență cu un singur accesoriu de bun gust. Mie îmi place la nebunie, ție?!

 Karl_Breitner_Gentle_Steel_Silver_2

          Ceasul Karl Breitner Admiral Steel Black este un ceas bărbătesc, automatic, cu 25 de rubine, are o rezervă de mers de 48 de ore, frecvența de 28.800 A/h, afișează data și cronograful, este din oțel inoxidabil, cureaua este din piele originală, gemul este din cristal safir. Lungimea sa este de 24 cm, rezistent la apă de până la 10 ATM și este made in Swiss. Se expediează nou în cutia originală cu 2 ani garanție. Îl recomand bărbaților puternici cu o impozanță care să impună respect.

 Karl_Breitner_Admiral_Steel_Black_2

         Ceasul Karl Breitner Aviator Stleel Silver este un ceas bărbătesc cu mecanism automatic, cu 25 de rubine, cu o rezervă de mers de 48 de ore, frecvența de 28.800 A/h, afișează data și cronograf și este rezistent la apă de până la 10 ATM. Este din oțel inoxidabil, cu o curea din piele originală, geamul este din cristal safir, iar lungimea sa este de 24 cm. Este made in Swiss și se livrează nou în cutia originală cu 2 ani garanție. Acest ceas se poate adapta și ținutelor semisport și poate fi purtat cu mândrie de bărbații de orice vârstă. Deosebit, nu?!

 Karl_Breitner_Aviator_Steel_Silver_2

       Ceasul Karl Breitner Colonel Gold Silver este tot un ceas bărbătesc, automatic, cu 25 de rubine, cu o rezervă de mers de 38 de ore, frecvență de 28.800 A/h și rezistent la apă de până la 10 ATM. Acest ceas afișează și data, este placat cu aur, cureaua este din piele originală, geamul este din cristal safir, cu o lungime de 24 cm. Este făcut în Elveția, se livrează nou în cutia originală și are o garanție de 2 ani. Eu aș vedea acest ceas la un business man elegant care să facă o impresie bună tuturor celor care îi trec pragul biroului său. Ce părere aveți?!

 Karl_Breitner_Colonel_Gold_Silver_2

            Ceasul Karl Breitner Elegance Gold White este un ceas bărbătesc, cu mecanism Quartz de înaltă precizie, afișează data și EOL și este rezistent la apă de până la 3 ATM. Este un ceas placat cu aur, cureaua din piele originală, geamul este din cristal safir și cu o lungime de 23 cm. Este făcut în Elveția, se livrează nou în cutia originală și are o garanție de 2 ani. Mi se pare un ceas ideal pentru tânărul elegant al societății noastre care vrea să iasa din tipar purtând un ceas elegant pe măsura personalității sale.

 Karl_Breitner_Elegance_Gold_White_2

          Ceasul Karl Breitner Gentle Steel Black este un ceas bărbătesc, cu mecanism Quartz de înaltă precizie, afișează data și este rezistent la apă de până la 5 ATM. Este din oțel inoxidabil, cu o curea din piele originală, geam din cristal mineral ultra-rezistent, cu o lungime de 24 cm. Este tot made in Swiss, se livrează nou în cutia originală și are o garanție de 2 ani. Acest ceas este făcut special pentru acei bărbați care s-au născut cu bunul gust în sânge, pentru bărbații puternici, conștienți de capacitatea lor de seducție. Frumos, nu?!

 Karl_Breitner_Gentle_Steel_Black_2

          Pentru colecționarii de ceasuri sit-ul cu Ceasuri de Lux oferă și o gamă largă de cutii menite să protejeze sau să expună într-un mod elegant colecția pe care tu o deții și de care ești atât de mândru. O să îți pun la dispoziție câteva modele pentru a te putea decide. Te sfătuiesc nu doar să alegi o cutie din cele expuse mai jos, dar și să îți completezi colecția cu unul din Ceasurile Karl Breitner.

         Cutia pentru 6 ceasuri este o cutie deosebită din lemn masiv, cu geam transparent, culoarea exterioară este disponibilă pe negru sau vișiniu, iar cea interioară este pe bej. Nu-i așa că este superbă?!

 Cutie_pentru_6_ceasuri_BLRD6_1

         Cutia de întoarcere este o cutie de întoarcere pentru ceasuri automatice, are o capacitate pentru 4 ceasuri, are 4 programe și 2 sensuri, este din lemn masiv, cu geam transparent, culoare exterioară este de lemn închis și cea interioară este de negru. Are o greutate de 5 kilograme și are inclus un adaptor pentru alimentare. Vă place?!

 Cutie_de_intoarcere_Swing_Ebony_4_2

         Cutia pentru 12 ceasuri este o cutie din lemn masiv, cu geam transparent, culoarea exterioară este cea a lemnului de cireș, iar culoarea interioară este bej și are o greutate de 4 kilograme. Ce spui, se potrivește colecției tale?!

 Cutie_pentru_12_ceasuri_WS12_1

        Cutia pentru 52 de ceasuri este o cutie de ceasuri cu o capacitate de 52 de ceasuri, din lemn masiv, cu geam transparent, culoarea exterioară este cea a lemnului iar cea interioară este pe crem. Are o greutate de 8 kilograme și se adresează pentru colecționarii împătimiți de ceasuri.

 Cutie_pentru_52_ceasuri_WS52_1

                  Cred că v-am dat suficiente exemple, vouă bărbaților, astfel încât să vă accesorizați cu un ceas care să merite, care să vă scoată din tiparele normalului și să vă aducă cât mai aproape de calitate și originalitate. Cu un ceas de mână de lux nu ai cum să dai greș, vei fi sesizat chiar și de cei mai neatenți ochi.

         Fii în pas cu moda și învață să profiți de atuurile tale cu Ceasurile Karl Breitner!

Anunțuri

8 gânduri despre „Ce-și doresc bărbații?!

  1. Pingback: Blogwars, so far (IV) | Octocat

  2. Pingback: Castigatorii campaniei TopCeas.ro! | Blog Awards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s