La Novia

         Toate femeile visează să se mărite cu bărbatul visurilor și să aibe o nuntă ca în povești… își doresc o rochie de mireasă perfectă care să le facă cu adevărat deosebite în ziua nunții lor. Îmi plac la nebunie rochiile de mireasă, în spatele fiecărei rochii stă o poveste, niște sentimente, o magie care dă un plus de culoare și de muzicalitate nunții în sine.

        Aș vrea ca în acest articol să ajut viitoarele doamne căsătorite, care sunt în febra planurilor de nuntă, în alegerea rochiei de mireasă de poveste. Salonul La Novia oferă posibilitatea de a închiria sau cumpăra rochia de mireasă care ți se potrivește și pe care ai visat-o poate încă din copilărie. Acum ai șansa să alegi dintr-o gamă variată de Rochii de mireasa disponibile în primul Outlet din România. La Novia pune la dispoziție peste 300 de modele de rochii de mireasă originale și exclusiviste, ale celor mai cunoscute case de modă din lume la cele mai avantajoase prețuri. Indiferent că știi sau nu ce fel de rochie de mireasă îți dorești, indiferent de măsura pe care o porți sau de bugetul în care vrei să te încadrezi, La Novia are soluțiile ideale pentru tine, special create pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi ale doamnelor și domnișoarelor.

       Nunta este un eveniment cu totul și cu totul special, de aceea este nevoie ca pregătirile și implicit alegerea rochiei să o faci din timp, întotdeauna sunt necesare anumite ajustări după trupul fiecarei tinere domnițe.

       Oamenii de specialitate ai salonului sunt la dispoziția ta pentru a face cea mai bună alegere conform trupului tău, conform fizionomiei tale și, de ce nu, să se potrivească într-u totul personalității tale.

       Aproape de fiecare dată rochia de mireasă rămâne doar o amintire uitată într-un dressing, de aceea cred că cel mai potrivit este să alegi varianta unei rochii de mireasă închiriată. Categoria Rochii de mireasa de inchiriat oferă posibilitatea închirierii unor rochii unicate, 100% originale, create de designeri cunoscuți din Statele Unite… și astfel ai ocazia de a arăta excepțional într-o rochie de mireasă confecționată din materialele cele mai fine, de cea mai înaltă calitate, cu o croială deosebită la cel mai avantajos preț. 

În acest an, La Novia ne înștiințează că în rândul rochiilor de mireasă se poartă foartă mult dantela, rochiile croite în stil clasic, rochiile de tip sirenă, cu material încrețit dar și drept în partea de jos.

        Rochiile de mireasă marca La Novia impresionează prin simplitate, eleganță, rafinament, lăsând în urmă imaginea unei mirese cu trăsături angelice.

Modelele sunt desăvârșite, convinge-te!

 rochie_mireasa_pronovias_fauna_400

 rochie-de-mireasa-anjolique-bridal-18

 rochie-de-mireasa-maggie-sottero-2

 rochie-de-mireasa-pronovias-higuera-33

 rochie-de-mireasa-san-patrick-4

rochii_mireasa_8474

Alege să fii sofisticată, delicată și deosebită într-una din rochiile de mireasă de închiriat din salonul La Novia. Vei fi una din miresele de neuitat!

La Novia pentru miresele desăvârșite!

Reclame

3 gânduri despre „La Novia

  1. Pingback: Blogwars, so far (VII) - podiumul! | Octocat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s