Soap Bazar, tinerețe fără bătrânețe

             Tinerețe fără bătrânețe?! Frumusețe fără durere?! O piele sănătoasă, fină și luminoasă?! Toate aceste calități, de astăzi nu mai sunt un mit!! Azi putem privi încrezătoare spre viitor, s-a descoperit miracolul frumuseții și al tinereții.

Probabil vă întrebați cum, unde, când, cine?! Dar liniștiți-vă vă lămuresc îndată!

           Shop Soap Bazar este răspunsul celor mai ardente griji și întrebări! Shop Soap Bazar este un magazin online cu produse cosmetice handmade făcute din ingrediente 100% naturale! Cred că noi toate obișnuim să cheltuim sute și sute de lei pe produse cosmetice care să ne ofere cele mai bune rezultate. Natura ne-a oferit de când lumea și pământul cele mai bune plante, cele mai miraculoase remedii naturale, dar pentru a procesa o plantă, o floare, o sămânță, ne trebuie multă pricepere, îndemânare și iscusință. Gabriela însă a fost înzestrată după multă muncă și studiu cu harul îndemânării în cea mai faimoasă industrie, cea a cosmeticelor. La baza realizării tuturor cremelor, săpunurilor și unturilor de corp stă dragostea pentru natură și femei. Din cele mai bune ingrediente, Gabriela reușește să dea naștere unor cosmetice de cea mai înaltă calitate. 100% naturale, ambalate în cele mai ingenioase recipiente, produsele Soap Bazar sunt cu adevărat o artă. Și nu exagerez când spun că sunt ridicate la rang de artă.

         Din inima celor mai renumite plante Gabriela a extras ceea ce a fost mai bun și mai hrănitor și le-a plămădit cu multă dragoste luând forma cremelor antirid, cremelor anticelulitice, săpunuri hidratante, săruri relaxante și multe altele. Astfel că produsele finite au ca ingrediente divine lavanda, untul de shea, patcholi, untul de cacao, mușețel, gălbenele, argila roșie, uleiul de cocos, ricin, măsline, floarea soarelui, avocado, sâmburi de struguri, uleiul de macadamia, grapefruit, citronela, morcovi, uleiul de cătină, uleiul esențial de melissa, uleiul de argan și multe alte uleiuri și ingrediente; care au ca scop menținerea frumuseții, întârzierea îmbătrânirii tenului, combaterea celulitei, tratarea tenurilor sensibile afectate de acnee, eczeme, iritații, inflamații, pielea uscată sau crăpată.

        Eu una sunt iremediabil îndrăgostită de produsele handmade Soap Bazar, mă declar fana înrăită a produselor Gabrielei, sunt speciale, făcute cu dragoste, făcute în cel mai profesionist mod, borcănelele pictate de mână sunt un răsfăț nemaipomenit al ochiului.

     Probabil v-ați aștepta ca aceste produse să coste mult având în vedere munca colosală ce sta la baza realizării lor dar și calitatea lor superioară. Ei bine nu este așa. Produsele Soap Bazar sunt cât se poate de ieftine, deși toate au un gramaj generos, cel mai scump produs, să-i spun așa, nu depășește 25 de lei! Da ați citit bine, 25 de lei pentru o cremă antirid de 50 de mililitrii. Dacă totuși nu aveți nevoie de o cremă antirid, găsiți unturi de corp la 100 ml la 10-17 lei și săpunuri de 100-120 gr îmbietoare la numai 8-9 lei. Sărurile de baie relaxante și parfumante le găsiți și pe ele la 10 lei și astfel vă puteți bucura de îmbăieri aidoma Cleopatrei.

      Cremele sunt eficiente, săpunurile hidratează și parfumează, sărurile relaxează și împrospătează lăsând în urmă o piele catifelată și dezmierdată. Unele produse pot fi folosite deasemenea și în scopuri terapeutice.

      Tinerețea poate fi menținută, grija unui ten cu probleme nu mai prezintă un factor de stres și supărare cu produsele Soap Bazar, aspectul sănătos și frumos vorbește de la sine.

Și dacă tot nu te-am convins de veridicitatea spuselor mele, îți voi prezenta două produse imbatabile:

Galbenele si Catina – sapun natural Soap Bazar este un săpun natural cu gălbenele și cătină și are proprietăți emoliante, hidratante, calmante și cicatrizante a pielii iritate, cu dermatite, eczeme, inflamații, uscată sau crăpată. Conține unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin, mult ulei de gălbenele, ulei de catină, uleiuri esențiale de melissa și ylang-ylang, petale de gălbenele. Acest săpun este realmente o minune și un răsfăț.

 breslo-1863239-product

 Nutritif – Crema antirid pentru ten 50 ml Soap Bazar este o cremă hrănitoare, bogată în antioxidanți, recomandată tuturor tipurilor de ten în special pentru cele mature pentru că previne îmbătrânirea prematură a pielii, ajută la regenerarea cutanată, redă strălucirea și elasticitatea pielii. Această cremă este bogată în vitamina A, E, Omega 9, acid palmitic și palmitoleic și este făcută din ulei de primula serii, ulei de argan, ulei de macadamia, unt de shea, uleiuri esențiale de geraniu și citronela. Această cremă poate deveni arma cea mai puternică împotriva ridurilor și un ajutor de mare nădejde în prevenirea aspectului îmbătrânit al tenului.

breslo-1765545-product

Produsele Soap Bazar sunt gândite și concepute pentru toate tipurile de piele și mai ales pentru a combate cele mai nesuferite probleme cu care o femeie se confruntă de-alungul existenței sale.

Pentru a te familiariza mai bine cu produsele Gabrielei, îți recomand să urmărești Blogul Soap Bazar, te vei lămuri singură de eficiența acestor produse și vei deveni clienta fidelă a magazinului. Uită de produsele tradiționale și scumpe, uită de cremele care promit mult dar nu schimbă nimic, economisește sutele de lei pe care le dădeai cu ceva timp în urmă pe cremele antirid ineficiente, și alege un produs românesc, 100% natural și ieftin. Produsele bune nu au nevoie de multă reclamă, ele vorbesc de la sine!

 

 

 

     Fii frumoasă și fermecătoare cu produsele Soap Bazar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s