Bilancia, pentru o bucătărie de top

         Bucătăria este o întreagă filozofie… nu oricine este născut pentru a fi maestru bucătar, însă cofetăria este o adevărată artă. O artă care necesită o chimie și o minuțiozitate atentă, fiecare ingredient minune și fiecare secret de preparare contează pentru ca preparatul să fie desăvârșit. Munca ce stă la baza unui fel de mâncare sau al unui desert este cu adevărat colosală, de aceea avem nevoie de echipamente profesionale care nu doar că ne ușurează munca, dar care fac ca felul respectiv să fie realizat mai repede și mult mai bine, cât mai aproape de ideal. Fără un echipament deosebit, nicio prăjitură nu iese așa cum le gustăm în marile cofetării sau restaurante. Mi-ar fi plăcut să fiu bucătar sau cofetar, însă nu am talent în arta gastronomiei. În schimb sunt o gurmandă și ador dulciurile.

        Însă astăzi vreau să prezint tuturor celor care fac din arta culinară o vocație, un site specializat în echipamente profesioniste pentru bucătărie. Bilancia este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității. Pe lângă o gamă variată de produse, Bilancia oferă și numeroase servicii clienților: consultanță de specialitate, proiectare, finanțare, mentenanță sevice, transport utilaje în locație și punerea lor pe poziție în conformitate cu planul. Bilancia oferă cea mai bună valoare investiției clienților și soluții pentru toate segmentele de preț și calitate. Bilancia oferă utilaje atât pentru gospodinele de rând cât și pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetării, pizerii, patiserii, cafenele, măcelării, carmengerii, magazine alimentare și multe, multe altele. 

 DOM-JOLLY

 

        Dar pentru că cititorii blogului meu sunt mai ales tineri și oameni obișnuiți, pentru cei pasionați de bucătărie și cofetărie vreau să le dezvălui un secret fără de care nu se vor putea lipsi pe viitor. Fără un mixer planetar, bucătăria ta nu poate fi desăvârșită.

       Avantajele folosirii unui mixer planetar sunt foooarte mult. Un astfel de mixer este o mană cerească pentru cei care au un timp limitat, dar cărora le place să gătească. Un astfel de mixer poate fi folosit atât pentru deserturi sofisticate dar și în produsele clasice de patiserie. Știm cu toții că un aluat dumnezeiesc nu va fi niciodată cel făcut manual. Mixerul în schimb îl amestecă și îl produce așa cum trebuie… fie că îți trebuie un aluat pufos, ori unul mai casant, un astfel de mixer îl face fără probleme. Cremele și ele sunt mai fine, mai gustoase și mai deosebite atunci când sunt făcute la mixer. Ingredientele se omogenizează așa cum trebuie, realizând o cremă așa cum ați visat. Cele mai greu de realizat sunt cremele aerate, însă cu mixerul planetar pot fi făcute fără probleme… Unele creme trebuiesc mixate mai mult timp, să faci o astfel de cremă la mână este cu adevărat obositor. Bătutul ouălor spumă, maioneza, aluatul pentru plăcintă sau pizza, cremele delicate și riscante nu vor mai fi o problemă pentru nimeni. Dulciurile, bezelele, torturile, plăcintele, croissantele, pizzele sau cozonacii, toate vor ieși în primul rând datorită unui astfel de mixer. Aluaturile clasice făcute în stilul bunicii ies de multe ori fărâmicioase după coacere, prea dure, ori prea moi… aproape niciodată nu se fac cum trebuie pentru că noi nu am fost înzestrați cu priceperea bunicelor noastre.

 MOF-MP_40T

 

          Mi-ar plăcea să am un astfel de mixer în casă, poate așa mi-aș da silința să învăț mai multe din tainele gastronomiei și nu voi mai fi atât de dezamăgită când un preparat eșuează din cauza neștiinței mele.

         Pe Bilancia găsești și cuptore, masini de turat aluat, masini de înghețată, echipamente pentru gelaterie, accesorii cofetărie-patiserie-gelaterie, echipamente pentru depozitare la rece, vitrine de înghețată, nu doar mixere planetare. Bilancia îți pune la dispoziție tot ce vrei la cele mai accesibile prețuri.

          Cu Bilancia bucătăria și cofetăria nu mai sunt un lux, sunt o necesitate disponibile oricui.

          Bilancia te duce mai aproape de dulcele frumos al vieții!

        

3 gânduri despre „Bilancia, pentru o bucătărie de top

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s