Studio 20, studioul visurilor

          Pe la 18 ani mă bătea gândul să fac și eu videochat… aveam nevoie de bani, vroiam să fac ceva util, vroiam să câștig bani mai mulți așa cum știam eu mai bine, comunicând. La vremea aceea lumea încă era foarte înapoiată în gândire, asociau videochatul cu prostituția. Ei bine nu este așa… nu are nimic de-a face. La videochat trebuie să fii în primul rând inteligentă, drăguță, să știi să te faci plăcută și să știi să porți o discuție. Frumusețea nu este primordială, important este să știi să comunici. Și cum spuneam, aș fi vrut să fac videochat, însă la mine în oraș nu era niciun studio care să se ocupe cu așa ceva, care să îmi pună la dispoziție un loc în care să mă simt în siguranță unde să îmi desfășor activitatea. Mi-era și oarecum rușine, eram pudică, la vremea aceea nu mă vedea îmbrăcată sumar discutând cu bărbați străini.

         Bărbații care apelează la astfel de servicii, care plătesc pentru a comunica cu o fată drăguță, nu sunt niște tipi perverși, deloc… ei în primul rând vor să evadeze din cotidian, să li se dea atenție; căsniciile tind să intre pe un făgaș monoton și astfel ei simt nevoia să discute cu cineva, fie despre problemele cotidiene, fie despre anumite fetișuri, discuțiile nu sunt neapărat cu tentă sexuală, important este că cineva îi ascultă fără să le pună în pericol viața și intimitatea. Toți avem secrete, plăceri și poate nebunii pe care nu le putem împărtăși oricui, videochatul este forma artistică de descărcare a sufletului, o desfătare a minții și a ochiului. Nu este nimic rușinos în a face videochat!

        Vă spun sincer că dacă eram din București cred că m-aș fi angajat într-un astfel de job… mi-ar fi plăcut, este altceva… mi-aș fi testat limitele, m-aș fi bucurat de atenție, aș fi comunicat mult și aș fi fost plătită foarte bine. Ce poate fi mai interesant de atât decât să faci bani comunicând?!

        Dar astăzi lumea a evoluat, oamenii s-au emancipat și nu mai privesc videochatul ca pe o ciudățenie. Acum videochatul este legal, dacă nu știați! Deci nu trebuie să vă mai faceți probleme că veți lucra “la negru” și nici nu veți fi în pericol absolut deloc.

     slide7

 

       Știu un Studio unde poți câștiga bani în siguranță doar comunicând prin intermediul unui calculator. Studio 20 Videochat este parte a unui grup de studiouri profesioniste de videochat din București, care totalizează peste 300 de angajați și aproape 15 ani de experiență. Studio 20 se bucură de o echipă unită, tânără, cu experiență și mai ales relaxată. Dacă vrei să aplici la acest job și știi că ești iscusită în arta chat-ului, eu zic să nu eziți. În fond, trebuie să recunoști, chat-ul este și el o artă, nu este pentru oricine! Trebuie să fii drăguță și inteligentă, de restul se va ocupa echipa de trainer care te va învăța ce ai de făcut pentru a câștiga cât mai mulți bani. Vei fi sfătuită cum să te aranjezi, cum să te pui într-o lumină bună astfel încât să fii atrăgătoare în fața camerei. Fiecare minut pe care clientul îl plătește pentru a discuta cu tine îți poate îmbunătăți substanțial salariul. Cu cât captezi mai mult atenția și interesul clientului, cu atât vei câștiga mai mulți bani.

      24 de ore din 24 echipa tehnică va fi la dispoziția ta pentru a te ajută să te descurci dacă întâmpini vreo problemă cu calculatorul, camera video sau utilitatea site-ului. Ceea ce este cel mai important este că vei avea contract de muncă, comision, salariu, ți se vor înregistra drepturile de autor și în același timp ești asigurată de confidențialitatea datelor personale. Dacă vrei să te retragi, nimeni nu îți va păta imaginea în niciun fel, crede-mă lucrezi cu profesioniști! Nu ai de ce să te temi, vei fi în siguranță, e un job ca oricare altul. Nimeni nu te va pune în pericol. Vei lucra cu cele mai profitabile site-uri din lume…

 slide2

 

      Camerele în care fetele își desfășoară activitatea sunt cu adevărat superbe, decorate cu mult bun gust, în culori vesele și optimiste, te vei bucura de lenjerii fine, pernuțe pufoase, perdeluțe vaporoase, astfel încât să te simți relaxată, bine-dispusă și să vii cu drag la muncă. Programul este flexibil, 40 de ore pe săptămână, tu stabilești când și în ce fel… important este să îți atingi scopul. Până la urmă videochatul este și o formă de evadare, te distragi de la problemele cotidiene și când vezi clientul că încheie discuția mulțumit și fericit, parcă satisfacția este și mai mare.

     Acum îți poți împlini visele, poți câștiga bani frumoși cu care să îți faci toate plăcerile, de la gadget-uri de top ale momentului până la mașină sau chiar un apartament fain. De ce să te obosești la un job obișnuind având un salariu minim pe economie, când te poți bucura de confort, bani și un program flexibil alături de echipa Studio 20?!

     Încearcă și tu, ești la un click distanță de împlinirea visurilor tale și nu te mai lăsa ghidată de preconcepții de mult apuse, o viață avem și trebuie să o trăim cu curaj și asumare făcând ceea ce ne place mai mult!

     Studio 20, studioul visurilor!

 slide6

2 gânduri despre „Studio 20, studioul visurilor

  1. „lenjerii fine, pernuțe pufoase, perdeluțe vaporoase„…Well, Litere, te citesc de ceva vreme, dar acum chiar m-ai surprins!
    PC-ul acela aşezat în faţa patului! Wow! E chiar adevarat când se spune că o poza face cât o mie de cuvinte! Puteai chiar să nu mai scrii articolul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s