Queen Wedding, foto video nuntă București

             Prietena mea cea mai bună era într-o relație de peste 4 ani. O relație frumoasă care îi adusese numai fericire și o dragoste împărtășită cum rar îți este dat să întâlnești. În fiecare an pe 8 martie, de ziua femeii, iubitul ei obișnuia să o ceară în căsătorie, însă răspunsul ei, an de an, era același: ”nu mă simt pregătită”. Anul acesta, înainte să se împlinească data de 8 martie, am hotărât să îi fac o surpriză ca să o conving să spună, în sfârșit, un da hotărât și din toată inima. Știam din spusele ei că se temea teribil de acel moment, tot nu se simțea pregătită și avea impresia că dacă va spune da, ceva se va întâmpla și fericirea lor se va risipi. Ovidiu, iubitul ei, părea să își piardă răbdarea, și-o dorea de soție, ar fi făcut orice să o convingă… însă dacă ea avea să îl refuze și anul acesta, Ovidiu urma să se resemneze și să se retragă din această relație care deși îl împlinise mai mult decât orice, nu mai putea continua. El își dorea o familie, un copil, un cămin cu femeia pe care o iubea atât de mult. Ei însă îi era bine așa cum relația lor decurgea, nu vroia să se căsătorească, mai ales că în familia ei plouase cu divorțuri în ultimii ani. Văzuse că nicio căsnicie din familia ei nu rezistase și avea impresia greșită că la fel i se va întâmpla și ei… și nu vroia cu niciun chip să îl piardă.

          Eu mă simțeam prinsă la mijloc, eram martoră la suferința lui Ovidiu din cauza nehotărârii ei, devenise nesigur, ajunsese să se îndoiască de sentimentele ei. Iar pe ea o vedeam crispată din cauza zilei de 8 martie care se apropia cu pași repezi. Aveam de gând să devin Cupidonul lor, să o ajut pe Camelia să se hotărască. Ar fi fost păcat să se despartă. Se iubeau prea mult.

         În București urma să se organizeze o expoziție inedită, numită Queen Wedding, puțin neobișnuită, dar cât se poate de frumoasă și de extraordinară. Expoziția avea ca temă nunta, urmau să se expună materiale foto video nuntă București și rochii de mireasă de la Casa Anke. Era genul de expoziție pentru tinerii care urmau să se căsătoreasă dar și pentru cei care doreau să vadă niște fotografii și filmări video în cel mai profesionist mod, pentru iubitorii artei fotografice. Expoziția avea să redea profesionalismul, arta, sentimentele, frumusețea și inovația, presărate cu măiestrie în fotografiile expuse, în filmările care urmau să ruleze, dar și în rochiile de mireasă expuse pe niște manechine cât se poate de realiste. Aflasem de acest eveniment pe internet, pe facebook-ul lui Lucian Joita, fotograful responsabil de materialele foto-video. Anunțul evenimentului m-a dus cu gândul imediat la Camelia, poate reușeam să o fac să se hotărască o dată pentru totdeauna să spună da.

          Camelia, haide, îmbracă-te… te duc undeva!

          Unde?!

          Haide nu mai pune 1000 de întrebări și grăbește-te! Trebuie să ajungem la timp!

          Dar unde?!

          Este o surpriză Camelia, nu mă mai întreba nimic!

          Alina… știi că nu îmi plac surprizele!

          Hai, ai încredere în mine!

 Fotografie si filmare profesionala de nunta

                În mai puțin de 30 de minute eram la locația unde se ținea minunata expoziție, Queen Wedding. Aveam ceva emoții, mă temeam ca nu cumva prietena mea să plece val vârtej și să se supere pe mine. Încă de la intrare totul părea fastuos… ca un eveniment desprins dintr-o carte de povești. Pe pereți erau expuse fotografii de nuntă, de botez, dar și fotografii profesionale în care erau surprinse momente de viață, frumosul în stare pură. Printre fotografii, erau așezate ecrane mari cu filmări de la nunți, botezuri dar și de la evenimente cu clasă, petreceri, aniversări și tot felul de alte întâmplări imortante din viețile oamenilor. Printre oamenii importanți care veniseră la eveniment erau așezate niște manechine care la prima privire păreau niște fete însuflețite, îmbrăcate în rochii de mireasă cu adevărat fabuloase, extraordinar de frumoase. Cred că nu văzusem în viața mea niște rochii atât de admirabile.

         Prima expresie a Cameliei fu una de maximă uimire. Ochii ei micuți se făcuseră dintr-o dată mari, apoi din uimire ei deveniseră strălucitori, dar din cauza furie.

          Alina!! Ridică ea vocea la mine.

          Camelia, te rog… haide să privim fotografiile, rochiile și puțin din filmări apoi plecăm.

          Nu Alina, eu o să plec acum.

          Camelia, te rog, ascultă-mă, dacă pleci îți promit că nu voi mai vorbi niciodată cu tine. Mă pierzi pe mine, dar îl pierzi și pe Ovidiu. Nu uita că se apropie 8 martie. Deja e un obicei că te va cere de soție din nou, a patra oară. Cât mai ai de gând să o ții așa?! Fii deșteaptă și fă asta pentru mine. Bucură-te puțin de aceste minunății, privește dragostea care plutește în fiecare fotografie și filmare. Dacă nici după aceea nu vrei să te căsătorești este decizia ta. Vom rămâne prietene ca și până acum.

          O fac numai pentru tine să știi, că de căsătorit, nu mă mărit în ruptul capului.

          Încăpățânată ce ești!!

Împreună ne plimbam printre rochiile de mireasă ale Casei Anke, din când în când mai atingea câte o rochie de prințesă, mătăsoasă… ba chiar s-a oprit și să miroasă unul din buchetele de nuntă pe care unul din manechine îl avea în mână. O simțeam că ceva urma să se schimbe în firea ei… o vedeam nostalgică, emoționată. Tăcerea fu risipită când mă întrebă:

 1231

          Alina, ale cui sunt aceste rochii de mireasă?!

          Îți plac?!

          NU, îmi spuse ea ironic. Dar ale cui sunt?!

          Casa Anke! Casa Anke este magazinul care comercializează aceste rochii de poveste. Este un magazin online impresionant, Camelia. Nu te visezi și tu în rochie de mireasă?! Oricum pe site găsești tot ce vrei pentru a organiza o nuntă de vis. Rochii de mireasă, decorațiuni, accesorii, buchete de mireasă, lumânări pentru nuntă; tot aici găsești și locațiile cele mai frumoase pentru a-ți desfășura nunta, aici poți să îți comanzi invitațiile, poți comanda artificii, porumbei… tot ce vrei și ce nu vrei. Casa Anke îndeplinește toate cerințele unor miri. Fără doar și poate cu ei poți realiza o nuntă fabuloasă, care să se audă în patru mări și patru zări. Te poți uita și tu pe site, la modelele de rochii, la buchetele de mireasă, să vezi ce modele frumoase de invitații de nuntă și botez au. Ba chiar aici găsești și locații pentru luna de miere. Crede-mă mai rar găsești așa un site profesionist care să îndeplinească toate nevoile și cerințele unei nunți fascinante. Dacă ai avea puțină înțelepciune, Camelia…

          Și prețurile?!

          Prețurile sunt accesibile… nu sunt nici exorbitante, dar nici mici. Trebuie să recunoști, calitatea se plătește. Serviciile de calitate își merită banii, nu poți face ceva remarcabil fără să investești ceva. În ziua de astăzi chiciurile se găsesc la tot pasul, este normal ca frumosul să iasă în evidență.

          Aham… am înțeles. Acum vorbește-mi despre fotograf.

          Camelia, după cum vezi și tu este un fotograf desăvârșit, cât se poate de talentat! Îl chema Lucian Joita și știu sigur despre el că iubește fotografia, defapt se vede clar acest lucru. Vezi bine că el ridică fotografia la rang de artă… este foarte pasionat și-și pune tot sufletul în fotografiile pe care le face. Este un om care a muncit mult pentru a câștiga acest renume de fotograf. A făcut sacrificii destul de mari pentru a se dezvolta atât ca om dar și ca artist. Toate fotografiile lui sunt artistice. Simți emoția din ele?! Vezi câtă dragoste își poartă acești miri care au fost fotografiați?! Astfel de fotografii poți avea și tu la nunta ta, dacă te hotărăști să te măriți. Camelia, tu ești o norocoasă, nu toate femeile au norocul să fie atât de mult iubite, așa cum te iubește pe tine Ovidiu. Nu toate femeile au șansa să fie cerute în căsătorie! Eu nu am avut parte niciodată de acest privilegiu. Tu de ce îi dai cu piciorul?! Ce au pățit femeile din familia ta nu este neapărat să pățești și tu. Poți sparge ghinionul!

          Alina! Încetează! Vorbește-mi de Lucian Joita, despre munca lui.

          Ok… păi el își dedică toată viața oamenilor. Adoră să fotografieze tot ce este frumos, să surprindă fiecare emoție. La nunți și la botezuri lucrează numai cu cameramani profesioniști, care la rândul lor fac parte din niște trusturi importante din lumea mass-mediei. Filmări profesionale, fotografii profesionale. Lucian știe să pună în cea mai bună lumină personalitatea și trăirile celor fotografiați. Este un fotograf care simte, are fler și ia cele mai bune decizii în ceea ce privește arta sa fotografică. Aici sunt expuse doar o parte din fotografiile sale, pe site-ul lui dacă ai răbdare să îi urmărești galeria foto-video, te vei convinge că el este fotograful cel mai în măsură pentru o nuntă, este cel mai iscusit. Lucian lucrează cu o echipă de oameni tineri, entuziaști și dornici să satisfacă și cel mai critic client. Profesionalismul și originalitatea fotografiilor și filmărilor sunt aprecierile de care se bucură Lucian Joita.

          Și prețurile?!

          Având în vedere profesionalismul și originalitatea de care dă dovadă, prețurile sunt accesibile. Lucian are numeroase pachete, sunt sigură că vei găsi un pachet care să te satisfacă. La o nuntă cam toate se pierd, se risipesc, dar amintirile oglindite în fotografiile de nuntă rămân și merită toți banii. Oricum Lucian s-a gândit la tot, are pachete atât pentru oamenii cu bani, dar și pentru cei care au un buget limitat. El mai presus de orice pune mulțumirea clientului. Când vei ține în mână fotografiile de la nunta ta, făcute de Lucian, orice îndoială se va risipi. Vei vedea că ai luat cea mai bună decizie. Lucian este talismanul norocos pentru orice căsătorie… nicio căsătorie la care el a fotografiat, până acum, nu s-a destrămat. Nu mai fii superstițioasă, Camelia. Ovidiu te iubește.

Cameliei îi dădură lacrimile, se plimba îngândurată printre fotografiile și rochiile de mireasă expuse. Deduceam clar din expresia ei că aproape o convinsesem. I l-am prezentat pe Lucian, au stat de vorbă minute în șir fără ca eu să îi aud. După discuția cu el îmi spuse:

          Dacă Ovidiu mă mai cere, mă mărit! Tu mi-ai deschis sufletul, dar Lucian m-a convins. Este un om extraordinar și un artist de excepție!

            Pe 8 martie, Ovidiu o ceru din nou de soție, iar Camelia acceptă cu toată inima. Nunta a organizat-o cu ajutorul Casei Anke, rochia de mireasă a cumpărat-o tot de la ei. Ce mireasă frumoasă a fost, părea o prințesă extraordinar de frumoasă. Iar la nuntă a fotografiat și filmat echipa lui Lucian Joita în frunte cu acesta. A fost o nuntă deosebită, plină de fericire și dragoste. Mirii erau în extaz, iar Lucian se întrecea pe sine fotografiind tot ce se putea pentru a le realiza un album care să dăinuie pentru totdeauna.

         Nunta a fost pecetluită de obiectivul prețios al lui Lucian, el este norocul și sclipirea oricărei nunți…

         Iar eu am reușit să prind buchetul miresii! 🙂

         Oare mă voi mărita și eu?!

 DIGITAL CAMERA

10 gânduri despre „Queen Wedding, foto video nuntă București

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s