Pantofiori.net, pantofi letali

            Îi depărtă bărbia de coșul pieptului cu vârful pantofului cu tinte… era crispat. Dintr-un munte de om nu rămăsese decât o umbră a terorii. Trecuse de la excitare, la amuzament, până la frica acerbă care îl făcu să tremure. În ochii ei nu se citea nicio urmă de îndurarea, avea de gând să îl nimicească, să îl pedepsească pentru tot ce îi făcuse, pentru fiecare lacrimă, pentru fiecare infidelitate. Cătușele cu care îl legase de rulmenții caloriferului vechi, dar suficient de puternic încât să reziste presiunii cu care el se zbătea, îi făcuseră răni adânci la încheieturile mâinilor, sângele se prelingea pe parchet. Fața ei era înlemnită, nicio urmă de regret, niciun moment de slăbiciune, nicio clipă de ezitare… era mai hotărâtă ca niciodată. Doar așa putea scăpa de durerea pe care o simțea. Ar fi vrut să zbiere, însă călușul din gură nu îl lăsă să articuleze niciun cuvânt. Prințesa Pantofilor urma să îi facă de petrecanie…

 1367_4

În urmă cu câteva zile…

           Multă lume îi spuseseră Siminei despre infidelitățile lui însă ea refuza cu vehemență să dea crezare vorbelor răutăcioase. Se agăța disperată de ultimul fir de ață al relației lor. În trecutul ei avusese parte numai de dezamăgiri, una după alta, bărbat după bărbat, infidel după infidel… dar de data aceasta credea că va fi altfel. Până ce într-o zi citi un mesaj suspect, primit cu număr ascuns, de pe telefonul lui: ”te aștept la locul nostru…” și în ziua aceea luă decizia grea de a-l urmări. Mintea deja i se întunecase, întunericul punea stăpânire pe ea din ce în ce. Îl urmări și descoperi că el mai avea o relație, se mai vedea cu încă o femeie și se afișa cu ea în public cu o nerușinare crasă. Deja nu mai era ea, dorința de răzbunare îi curgea prin vene… nimic nu mai conta. Setea de sânge era mai puternică decât oricând. Era decisă să îl nimicească și avea toare resursele să o facă.

În urmă cu câteva ore…

             Îl aștepta în apartamentul lui promițându-i o noapte de neuitat. Când îi deschise ușa iubitului ei, îl întâmpină într-un neglijeu sumar, încălțată cu pantofi cu ține de cea mai bună calitate, seducători, frumoși, ademenitori și periculoși exact cum era și ea. Dacă ea avea un singur viciu în viață, acela erau pantofii. Își cumpăra pantofi si botine cu fiecare ocazie pe care viața i-o oferea. Avea o mulțime; fiecare pereche de pantofi avea povestea ei, fiecare pereche desemna o dezamăgire, o imensă tristețe, o decepție nemăsurată, un bărbat, un act necugetat… pantofii erau pentru ea mai mult decât modă, erau artă.

 1367_3

         Pantofii erau pentru ea ca niște arme letale, îi procura dintr-un singur loc, un magazin online care îi asigura calitatea necesară pentru înfăptuirea faptelor sale. Datorită materialului din care erau confecționați pantofii, fiind de cea mai bună calitate, puteau fi întreținuți foarte simplu; ușor de curățat, nu se pătau și ceea ce aveau ei cel mai important era tocul înalt de 15.9 cm, foarte rezistent și foarte dur. Astfel tocul făcea față unei împunsături pasionale, de excepție, fără ca acesta să se rupă. Pantofii îi ofereau eleganță, îi dădeau un plus de putere și de siguranță; încălțată cu ei se simțea invincibilă, de neoprit. Pantofii erau o extensie a personalității ei, a destinului ei și a furiei ei. Pantofii erau comozi și îi ofereau un echilibru de invidiat, astfel că dacă ceva urma să meargă prost, dacă cumva era împinsă sau trântită jos, să se poată ridica cu ușurință, să poată fi sigură și echilibrată pe picioare, cu o postură impozantă. Astfel de pantofi, cu asemenea caracteristici, mai rar sunt de găsit… mai ales că magazinul îi comercializa, de fapt încă îi comercializează, la cele mai accesibile prețuri. Magazinul Pantofiori.net devenise sursa puterii ei, complicele ei de nădejde, chiar dacă în mod indirect.

 1367_5

           La început el păru extrem de surprins de modul în care îl întâmpină Simina, până atunci ea fusese mai timidă, mai conservatoare, mai cuminte. Acum însă, ea adoptă o atitudine de femme fatale, deloc caracteristică ei. Ceea ce el nu știa, era că Simina se transformase. El o transformase și predecesorii săi îi creaseră această latură întunecată Siminei. Dar se lăsă purtat în mrejele Nirvanei bucuros, se predă în brațele ei catifelate și drăgăstoase. Îl îmbătă cu sărutările ei dulci, îl seduse cu atingerile ei ademenitoare și apoi îi propuse ceva neobișnuit lor, un joc erotic. Se lăsă încătușat fără nicio urmă de îndoială, apoi din cea mai drăgăstoasă femeie, cu chip blând și suav, se transformă în Prințesa Pantofilor.

 1367_2

         Personalitatea Prințesei Pantofilor era cu adevărat de temut, nu cunoștea mila, nu cunoștea regretul… orice urmă de umanitate fusese ștearsă din gândul și din inima ei. Îi reproșă vrute și nevrute, îi spuse tot ce avea pe suflet; toată ura ei se revărsa periculos asupra lui, iar el doar tremura. Unde era bărbatul puternic?! Unde era bărbatul sfidător?! Unde era infidelul?! În ochii ei nu vedea decât un fricos, un nimeni, un obiect în calea distrugerii ei.

În prezent…

 

       Îi mai îndepărtă încă o dată bărbia cu vârful cu ținte al pantofilor nimicitori, îi puse talpa pe gât, apoi dintr-o singură smucitură îi reteză jugulara cu tocul lor tăios. Precizia ei fusese aproape perfectă. Când scoase tocul din gâtul lui, sângele țâșnea în prin toate părțile, murdărindu-i pantofii și gleznele firave până spre gambe.

           Mulțumită pantofilor ei se simțea răzbunată, se simțea bine, toată negura din vintrele ei se risipi. Se duse la baie, făcu o baie lungă, își curăță pantofii, șterse toate urmele care ar fi putut să o incrimineze, se îmbrăcă și plecă lăsându-l într-o baltă de sânge cu pantofii pe piept…

Nu era prima dată, era a nu știu câta crimă neelucidată în București. Al nu știu câtă-lea bărbat ucis în acest fel… nu era prima dată și probabil nu avea să fie nici ultima oară…

             Acum era pregătită pentru o nouă pereche de pantofi, pentru o nouă iubire, poate mai norocoasă decât cele din trecutul ei.

Anunțuri

7 gânduri despre „Pantofiori.net, pantofi letali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s