Sănătate și kilograme în minus cu Slim Duo Forte

              Noi femeile suntem frumoase, tinere, zvelte, luminoase și fericite… aparent, așa părem toate. Dar câți dintre noi cunosc prețul pe care femeile și-l asumă pentru a-și păstra frumusețea, suplețea, sănătatea dar și tinerețea?! Puțini, vă spun eu. În spatele unui trup de invidiat, unui chip luminos și tânăr, stă întotdeauna un secret imbatabil, multă muncă, sacrificii fizice și psihice, dar și un efort greu de dus…

            Toate ne dorim să fim slăbuțe și frumoase, toate ne dorim să ne menținem tinerețea și starea de bine… ne-ar plăcea să fim frumoase și suple fără să avem restricții, fără să muncim la sală, fără să ținem diete, fără să ne chinuim cu stresul zilnic de a fi atente la ceea ce mâncăm. Însă, toate în viață au un preț și nu toate femeile din lume au fost înzestrate de la mama natură cu un metabolism care să le asigure această suplețe pe care ne-o dorim cu atâta ardoare.

           Din cauza stresului zilnic, din cauza hranei nesănătoase, din pricina unor probleme de sănătate, de cele mai multe ori nu reușim să fim așa cum ne-am dori. Eu nu sunt adepta înfometării, nu sunt adepta dietelor stricte, nu sunt de acord cu o viață întreagă de abstinențe… în fond o viață fericită înseamnă să ne putem bucura de micile plăceri ale vieții care uneori ne împovărează cu kilograme în plus, nedorite și inestetice.

           Admir o femeie slăbuță, dar mai presus de orice admir o femeie sănătoasă care recurge la cele mai benefice remedii pentru a-și păstra silueta subțirică. În ziua de astăzi nutriționiștii nu mai recomandă înfometarea, deja a devenit un mit… înfometarea nu face altceva decât să distrugă organismul, să îl îmbolnăvească și să îl supună unui chin permanent. Astăzi pentru a ne păstra tinerețea, frumusețea și suplețea se recomandă mișcarea, o dietă sănătoasă care să asigure necesarul zilnic de proteine și enzime pentru o funcționare optimă a organismlui, dar și un supliment natural care să fie o mână de ajutor binecuvântată în vederea obținerii unui trup de invidiat.

        Pe primul loc ar trebui să fie sănătatea fizică și psihică și abia apoi aspectul fizic. Știu, desigur, că imaginea primează, dar cu ce îți este de folos să fii frumoasă și slabă, dacă pe dinăuntru starea ta de sănătate este aidoma unui butoi cu pulbere gata să explodeze?!

 SLIM-DUO-FORTE-DOAR-PENTRU-MINE-450x336

        Pentru toate situațiile și cazurile mai sus menționate a fost creat suplimentul 100% natural Slim Duo Forte! Slim Duo Forte Original Formula consider că este cel mai bun supliment, existent pe piață, pentru slăbit. În primul rând pentru că ne ajută să slăbim într-un mod sănătos, fără să stresăm organismul, fără să îl forțăm să elimine kilogramele în plus. Asociat cu o dietă alimentară sănătoasă și cu puțină mișcare zilnică, Slim Duo Forte asigură pierderea kilogramelor nedorite în mod firesc, fără stres, fără bătăi de cap, fără chin și fără înfometare!!!

 310842_450874741656028_1908563220_n

        Cred că toate femeile suntem invidioase pe trupul vedetelor și ne întrebăm frecvent ce secrete au ele de își mențin suplețea, tinerețea și frumusețea?!… ei bine, secretul multor vedete este Slim Duo Forte.  Celebra cântăreață Alessia este imaginea produsului Slim Duo Forte, deloc surprinzător, pentru că Alessia are un aspect cât se poate de sănătos, este frumoasă, suplă, luminoasă, cu un trup tonifiat și credeți-mă este și ea tot om. Și ea este predispusă îngrășării, dar când ai la dispoziție un asemenea produs, grija kilogramelor se risipește. Produse de slăbit sunt multe, însă câte dintre ele sunt cu adevărat eficiente și cu adevărat naturale?! Cred că foarte puține… însă Slim Duo Forte se evidențiază fără doar și poate. În primul rând pentru că peste tot, pe internet, pe paginile oficiale ale produsului găsim toate informațiile necesare, totul este cât se poate de transparent și de clar.

 borcane-si-prospect-450x336

          Slim Duo Forte are un concept unic, deloc asemănător cu alte programe de slăbire. Acesta combină ingrediente naturale deja cunoscute pentru creșterea metabolismului și în același timp oferă o echilibrare naturală a organismului. Pierderea kilogramelor se face în trei faze: detoxifierea organismului, eliminarea efectivă a kilogramelor inestetice și echilibrarea organismului; astfel încât, pe termen lung, suplețea se păstrează oferind omului un organism puternic, sănătos și frumos. Pachetul Slim Duo Forte conține două flacoane a câte 30 de capsule, suficiente pentru o cură de o lună; un flacon pentru zi și altul pentru noapte. Fiecare cumpărător primește un pachet personalizat, numit Slim Duo Forte Doar Pentru Mine, astfel orice cumpărător primește tratamentul pentru slăbit în mod personalizat, în funcție de metabolismul fiecăruia și de nevoile fiecăruia. Nimic nu se face la voia întâmplării și nimic nu periclitează în vreun fel sănătatea celui care apelează la acest tratament imbatabil. Astfel că pe lângă cele două flacoane cumpărătorul primește un ghid de 24 de săptămâni cu informații esențiale despre fiecare ingredient din compoziția produsului și principalele motive pentru care sunt recomandate de specialiștii internaționali. Comandând produsul ți se va cere să completezi un chestionar pentru determinarea tipului de metabolism, după evaluare ți se va recomanda un program special după nevoile tale și ți se vor da sfaturi pentru realizarea programului în mod cât mai eficient; și astfel se va obține detoxifierea, slăbirea și reechilibrarea organismului în mod garantat.

 1cutie-450x336

           Dar ca să nu vă mai țin mult în suspan, vă voi dezvălui în cele ce urmează ingredientele care fac din Slim Duo Forte un produs cât se poate de serios și de eficient, sigur pentru sănătatea noastră.

 * Suplimentul pentru zi detoxifică organismul, reglează tranzitul intestinal, blochează depunerea grăsimilor și elimină țesutul adipos și celulita. Acesta conține:

–  ANGHINARE, aceasta are acțiune diuretică, evacuează apa din țesuturi, detoxifică organismul, intensifică arderile, reactivează metabolismul și distruge zaharurile ingerate.

–    ACAIUL reduce pofta de mâncare, este un puternic antioxidant, încetinește îmbătrânirea și procesele inflamatorii, ajută la arderea grăsimilor, crește energia într-un mod natural, ajută la obținerea unui sistem digestiv sănătos.

–   CEAIUL VERDE este o sursă naturală de antioxidanți, ajută la modelarea siluetei, este un tonic general excepțional și menține starea de bine a organismului.

–   GARCINIA contribuie la instalarea stării de sațietate și facilitează arderea grăsimilor, scade nivelul colesterolului crescut și este un excelent ajutor pentru pierderea kilogramelor.

–   ACEROLA scade colesterolul crescut, protejează eficient inima, stimulează imunitatea și menține sănătatea căilor respiratorii, intervine în lupta cu radicalii liberi, reducând semnificativ semnele de îmbătrânire.

–   PORTOCALUL AMAR ȘI LĂMÂIUL VERDE acționează la nivelul celular ducând la topirea țesutului adipos, generează un plus de energie crescând termogeneza.

 

* Capsulele de noapte reduc pofta de mâncare, refac flora intestinală, reglează digestia, dar reglează și insomnia. Acestea conțin:

–   ZEOLIT care ajută la echilibrarea nivelului pH-ului din organism, detoxifică organismul și igienizează colonul.

–   ARMURARIUL care are efecte antioxidante evidente, împidicând atacul radicalilor liberi; previne apariția bolilor datorate civilizației, cum ar fi arteroscleroza sau oboseala cronică.

–   CHELORELLA ajută la controlul greutății, ajută la remodelarea corporală, crește longevitatea și reîntinerește organismul și scade colesterolul din organism.

–   LACTOBACILII ȘI FIBRULINA contribuie la refacerea florei intestinale, reglează tranzitul intestinal și îmbunătățește absorbția nutrienților la nivel intestinal, fibrele vegetale își cresc volumul în stomac și oferă o senzație de sațietate de durată.

          Toate aceste ingrediente acționează împreună oferindu-ne un set de beneficii care sigur ne vor schimba viața în bine și ne vom putea bucura, în sfârșit, de frumusețea inestimabilă a traiului liniștit. Și astfel slăbim garantat până la 16 kilograme în prima lună, ne detoxifiem, ne reechilibrăm organismul, nu vom avea probleme din cauza efectului yo yo care aduce aproape întotdeauna după sine mai multe kilograme decât cele pe care am reușit să le dăm jos, scăpăm de celulită, de vergeturi, reglăm în organism problemele care apar o dată cu kilogramele în plus și astfel ajungem să constatăm că deținem secretul. Secretul frumuseții și al supleții, Slim Duo Forte eficient atât pentru bărbați cât și pentru femei!

           Slim Duo Forte este un pachet total care a fost gândit pentru a satisface până și cei mai puțin ambițioși oameni când vine vorba de slăbit. Slim Duo Forte asigură sănătatea fizică, psihică dar și pe cea spirituală. Ce poate fi mai complet și mai desăvârșit decât o minte sănătoasă într-un corp sănătos?!

         Cu Slim Duo Forte vom deborda de energie, vom fi zvelți, fericiți, tineri, luminoși… eu una sunt dispusă să încerc acest produs. Fericirea înseamnă în primul rând sănătate și în ziua de astăzi nu este deloc ușor să îți menții sănătatea; un supliment atât de puternic este mai mult decât necesar.

         Echipa din spatele suplimentului pune frecvent la cale concursuri prin care sunt oferite produse Slim Duo Forte și totul din dragoste pentru oameni și pentru sănătate. Dacă vrei și tu să fii unul dintre marii câștigători n-ar fi rău să dai un like Paginii de Facebook Slim Duo Forte. Pe facebook vei fii cu un pas în fața tuturor în aflarea concursurilor, noutăților și ofertelor Slim Duo Forte. Totodată este și o pagină suport pentru toți oamenii care doresc să se îndrepte spre calea sigură a sănătății.

        Când am aflat de acest suliment am simțit o nevoie nestăvilită să vă împărtășesc și vouă, cititorilor mei, acest secret imbatabil și cred că mi-am îndeplinit misiunea de a vă pune la curent cu ceea ce este sigur în vederea sănătății noastre. Acum, în încheiere vă las în compania Alessiei și a noului ei single; și nu uitați, înainte de toate, sănătate!

 

 

22 de gânduri despre „Sănătate și kilograme în minus cu Slim Duo Forte

 1. Eu am castigat un concurs organizat de Slim Duo Forte si pe langa tratamentul pentru o una de zile am obtinut si un abonament la Kangoo!
  Am fost chiar impresionata de produsul lor!

 2. Rugămintea ta m-a făcut curioasă, mai ales că nu înţelegeam (şi încă nu pricep) de ce ai avea nevoie de vreo cuantificare a „like-urilor”.
  Citind, însă… mă abţin. Suplimentele alimentare, nutritive ori pt slăbit sunt tabu pentru mine. De când mi-am agravat afecţiunile din cauza lor. Aşa ca, spun „pas”.
  Succes la scrierile cu miez, pt ca ai destule! Restul e doar reclamă. Ce poate dăuna. Nu toate organismele reacţionează identic.

  • Nu te contrazic, dar stau si ma intreb, daca si medicamentele astea naturiste sunt facute din plante, 100% natural, de ce ne-ar face rau.
   Si la plafare sunt tot felul de pastilute din plante care ne ajuta sa ne echilibram sanatatea.
   Medicina asta naturista a luat mult amploare in ultimii ani.
   Eu am luat acum ceva timp un cockteil de medicamente naturiste dar si traditionale pt a-mi rezolva o problema neurologica chiar.
   Adevarul este undeva la mijloc….

 3. Alina, si eu iti doresc sanatate.
  Chiar azi am cumparat 2 carti de sanatate dar numai cu retete naturale. Eu sunt de principiul, fierb ceaiul si il beau sau mananc zmeura sau storc lamaia si o combin cu apa si imi curat fata…Pentru mine restul sunt doar reclame si chimicale… Chiar daca unele produse dau rezultate bune totusi preturile lor sunt exagerate si pot da tot felul de reactii…
  Sincer, m-as bucura sa castigi ceva si sa iti fie de folos 🙂
  Daca se merita ceea ce faci atunci iti doresc SUCCES 🙂

 4. Si o femeie mai grasuta poate fi frumoasa.Frumusetea nu consta in kilograme ci intr-un caracter deosebit si o inima buna 🙂 Sa nu ne facem prea multe complexe si asa cum ai zis sa ne bucuram de micile placeri ale vietii 🙂
  Multa sanatate Alina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s