E-advertising: web hosting, web design și optimizare SEO

Toată lumea vrea optimizare SEO, toată lumea vrea să fie fruntaș în motoarele de căutare, dar întrebarea este, câți dintre noi reușim să facem optimizarea, câți dintre noi știu să facă asta și câți au priceperea necesară?! Vă spun eu, puțini… eu una nu știu să fac aceste treburi pentru site-ul meu. Dar optimizarea este necesară, este ideală… cuvintele cheie nu sunt de ajuns, de aceea este important să apelăm la oameni pricepuți, iscusiți în arta tehnică IT. De ce spun artă?! Pentru că nu este la îndemâna oricui.

e-advertising

Dar pentru toate acestea a fost creat site-ul E-advertising, un site profesional care ne poate scoate din impas, care ne poate așeza site-ul în locurile fruntașe ale căutărilor. Portofoliul E-advertising este impresionant, cuprinde toate cele necesare pentru un site de invidiat. E-advertising face pentru noi toți optimizare SEO, web design dar ne poate oferi și web hosting.

Și cum spuneam de optimizarea SEO, web design, domenii și web hosting, dacă dai un click pe portofoliul pe care l-am pus mai sus vei descoperi o multitudine de site-uri pe care E-advertising le-a realizat, le-a făcute să crească, le-a personalizat original după cerințele consumatorului și astfel au fost create niște site-uri de talie mondială. Este foarte important ca blogul/site-ul pe care îl deții să aibe optimizate toate funcțiile, este important să arate cum trebuie… în fond un site-este ca o carte de vizită, trebuie să grăiască exact ceea ce tu oferi și la ceea ce ești talentat. Și pentru asta ai nevoie de o echipă profesionistă care să facă toate aceste schimbări pentru tine.

           Web design, web hosting, domeniu propriu, optimizare SEO, toate formează un tot. Un tot prin care tu te descrii, te oferi publicului, îți arați respectul pentru oameni și astfel dai frâu liber a ceea ce tu știi să faci mai bine. Site-urile în ziua de astăzi sunt prelungirea personalității noastre, asul din mânecă, vocea noastră, o putere, o carieră, un job sau poate doar un hobby. Dar ca să faci toate acestea, că să te evidențiezi din mulțime trebuie să fii la zi cu schimbările pe care tehnologia le cere. Într-un fel arată x.wordpress și într-un fel arată x.roDomeniul propriu este ca o garanție pentru cel care apelează la serviciile tale, optimizarea SEO te duce mai aproape de realizarea viselor tale, îți oferă notorietate și popularitate; web designul face site-ul mai atractiv; web hostingul este acel suport care nu doar că te găzduiește, dar îți oferă și suport tehnic 24 din 24. Iar E-advertising poate și vrea să te scoată în față…

Deocamdată și eu la fel ca mulți alții activez pe un blog obișnuit, marca wordpress, dar am de gând în viitorul apropiat să urc această traptă în ierarhia bloggerilor de top și să trec pe domeniul propriu. Datorită prețurilor accesibile dar și seriozității de care echipa E-advertising dau dovadă, aleg fără niciun dubiu E-advertising.. Sunt o nepricepută în ceea ce privește web hostingul de aceea am nevoie de suport tehnic, de niște oameni iscusiți care să facă pentru mine ceea ce eu nu știu. Este un pas mare pentru un viitor strălucit!

Un brand de renume se creează cu o echipă de nădejde, dezvoltă-te cu E-advertising!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s