Invitații de nuntă și botez de la Invitații-Online

          În sfârșit sărbătorile au trecut, a trecut și post acesta lung și astfel s-a dat liber la nunți. Conform calendarului religios putem începe să ne căsătorim, putem înfăptui nunțile mult visate… Doamne și câte planuri nu se fac pentru realizarea unei nunți reușite, fiecare detaliu contează, de la rochia de mireasă, la costumul mirelui, până la local, muzică, meniu și așa mai departe. Eu sunt o fire poetică, pun foarte mult preț pe detalii, pe lucrurile de finețe; mai mult decât mâncarea, mult mai mult ar conta pentru mine florile și invitațiile de nuntă… Pentru orice s-au creat magazine, companii și alte cele, însă când vine vorba de invitațiile pentru nuntă lucrurile stau puțin altfel.

 30098-1

        În primul rând pentru că invitațiile sunt speciale, ele sunt prima dovadă că acea iubire există, că va avea loc nunta și că evenimentul va fi unul sublim. Prin invitațiile de nuntă invitații își fac o părere atât despre căsătoria care va avea loc dar și asupra personalității mirilor. Prin invitații, nuntașii vor descoperi lucruri neștiute despre miri, vor descoperi latura lor romantică, rafinamentul lor dar și intensitatea dragostei pe care mirii și-o poartă. În plus, invitațiile au un rol cât se poate de important pentru că ele conțin toate informațiile necesare localizării evenimentului în timp și spațiu.

 5379-1

        După invitațiile de nuntă, nuntașii își pot da seama de eleganța evenimentului, de felul cum va fi nunta, cât de frumoasă, cât de fastuoasă, cât de importantă și de superbă va fi. Invitațiile sunt cât se poate de valoroase, au un rol la fel de important ca celelalte elemente ale nunții, mai ales că aceste invitații dăinuesc și peste ani, pot fi o amintire de mare însemnătate atât pentru miri cât și pentru unii din invitați, cum sunt părinții mirilor, frații, surorile, nașii acestora… ce poate fi mai frumos decât să arăți nepoților, la bătrânețe, invitațiile de nuntă, albumul foto și filmările de la nuntă. Sunt niște amintiri neprețuite.

 50645-2

        Și în acest sens a fost creat site-ul Invitatii-Online care este întotdeauna în pas cu curentele trendului în care ne aflăm dar și în pas cu cerințele mirilor. Invitații-Online oferă invitații moderne, inscripționate în orice limbă, cu previzualizarea textului și aranjarea în pagină conform preferințelor dumneavoastră, cât și o paletă de peste 80 de culori pentru inscripționarea textului pe invitații.

        Invitații-Online ne pune la dispoziție cele mai noi modele de invitații de nuntă, invitații de botez, plicuri de bani, place carduri și meniuri din care putem alege ce modelele considerăm că ni se potrivesc cel mai bine stilului și personalității noastre. De aici putem alege invitații de nuntă clasice, invitații elegante, haioase sau romantice, în culori pastelate, tonuri de ivory , cu motive florale, fluturi și inimioare, cu aplicații de funde din organza și satin, toare reinterpretate pentru ca ele să se potrivească stilului dumneavoastră. Plicuri de bani și meniuri, invitații de botez pentru fetițe și băieței, personalizate, viu colorate, vesele, haioase, cu poză sau clasice, acestea sunt produsele pe care Invitații-Online ni le propun pentru cel mai important eveniment din viața noastră. Poți comanda orice dorești, prețurile sunt mai mult decât accesibile!!

 30103-4

 

         Frecvent sunt actualizate pe site reduceri și noutăți. Avem la dispoziție toate informațiile necesare pentru înfăptuirea celor mai poetice invitații, atât de nuntă cât și de botez.

         Iubești?! Fă lumii din jurul tău cunoscută dragostea pe care tu și iubitul tău o trăiți, prin niște invitații de nuntă cu adevărat desăvârșite.

Reclame

4 gânduri despre „Invitații de nuntă și botez de la Invitații-Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s