Caietul AR Skag revoluționează lumea rechizitelor

         Ați auzit de cea mai nouă invenție de pe piață?! Cea mai cea dintre toate?! Nuuuu?! Ei bine, o să vă povestesc eu despre ea în cele ce urmează… cea mai faină invenție care a revoluționat lumea rechizitelor este Caietul cu aplicația AR Skag de la Rechizitelemele.ro. Acest caiet folosește tehnologia de realitate augmentată, tehnologie prin care o vedere a realității este modificată cu ajutorul unei tablete sau smartphone. Și astfel prin contrast, realitatea virtuală înlocuiește lumea reală, cu una simulată. Super nu?! Cu ajutorul tehnologiei avansate AR, informațiile despre lumea reală înconjurătoare, devin digitale, interactive și manevrabile. Astfel că informații despre mediul înconjurător artificial și obiectele sale pot fi suprapuse în lumea reală.

 caiete-cu-aplicatie-ar-skag-5299229

 

         Această tehnologie o întâlnim dacă avem un smartphone sau o tabletă și cumpăram unul, sau chiar mai multe, din Caietele cu aplicația AR Skag. Acest caiet ne duce în lumea sa virtuală fără doar și poate. Ceea ce noi trebuie să facem după achiziționarea acestui caiet este să descărcăm gratis aplicația din Google Play sau App Store, scanăm codul de pe coperta doi a caietului și astfel o lume întreagă prinde viață. Figurine 3D vor apărea pe ecranul telefonului sau tabletei noastre. Dar nu oricum, ci parcă însuflețite, reale.

       Trebuie să recunosc că până de curând nici eu nu știam că există așa ceva, habar nu aveam de această invenție minunată, dar dacă tot am aflat de ea și sunt posesoarea unei tablete, ar fi păcat să nu experimentez și eu acest fenomen surprinzător, interesant și incitant. Sunt foarte curioasă în primul rând și n-aș vrea să las să treacă pe lângă mine șansa de a testa acest caiet minunat. Caietele AR Skag sunt cu spiră metalică, coperta este din carton de cea mai bună calitate, 2 subiecte și 8 modele disponibile. Caietele sunt dictando, 60 de file și format A4.

         Coperțile sunt cele care prind viață, ele vor reflacta 3D o Gorilă, o pasăre Colibri, un Vultur, un Tigru, un Delfin, o Panteră, un Leu și un Elefant.

        Caietul cu aplicația AR Skag Gorilă va anima o gorilă mamă, fioroasă care se bate cu pumnii în piept, gata să atace pe cel ce va îndrăzni să îi atingă puiul.

 unnamed

 

        Caietul cu aplicația AR Skag Colibri întruchipează o fascinantă pasăre colibri care ciripește și zboară din floare în floare, rapidă și grațioasă exact cum este și în realitate. 

        Caietul cu aplicația AR Skag Vultur dă viață unui vultur care zboară în înaltul cerului, care șuieră și ne veghează de la înălțime. Ce frumos pare să își unduiască aripile în bătaia vântului lin care îi asigură un zbor fără pericole.

 hqdefault

 

        Caietul cu aplicația AR Skag Tigru însuflețește imaginea 3D a doi tigrii care stau liniștiți în bătaia soarelui arzător, totul pare atât de natural de parcă cei doi s-ar afla în inima Savanei.

        Caietul cu aplicația AR Skag Delfin este și preferatul meu. Delfinul, simbolul inteligenței și al altruismului sare într-o apă cristalină și salută de parcă ar cunoaște utilizatorul de o viață.

        Caietul cu aplicația AR Skag Panteră este și el tot la fel de deosebit cum sunt și celelalte. O panteră aleargă neobosită spre o pradă sigură. Este atât de zveltă și de feroce încât îți dă senzația că oricând va prinde în ghearele ei ascuțite o zebră plăpândă și neajutorată.

       Caietul cu aplicația AR Skag Leu îmi aduce aminte de orele din copilărie pe care le petreceam în fața televizorului uitându-mă la Telenciclopedia. Un Leu falnic și frumos își scutură coamă și se uită în jur de parcă ar fi gata de vânătoare.

       Caietul cu aplicația AR Skag Elefant întruchipează un elefant bătrân și imens care se plimbă liniștit până ce întâlnește un arbore gustos care îi captează atenția în totalitate.

mzl.rbcaxlae.320x480-75

        Toate cele 8 caiete sunt fascinante, menite să capteze atenția atât a copiilor cât și pe a oamenilor mari. Pe copii îi va ține ocupați și îi ajută să cunoască mai bine animalele pământului și habitatul lor natural; iar pentru noi oamenii mari, îl văd mai mult ca pe un obiect de relaxare, foarte util pentru meditații profunde. Oricum ar fi acesta este genul de caiet care nu trebuie să lipsească din nicio casă și sunt sigură că se vor descoperi numeroase întrebuințări cărora caietul le va face față cu brio, mai ales având încorporat o tehnologie atât de avansată.

              Aceste caiete magice pot fi achiziționate din magazinul online Rechizitelemele.ro. Rechizitelemele.ro este o librărie online care comercializează la cele mai accesibile prețuri o varietate foarte mare de produse. Aici găsim toate produsele din gama caiete și hârtie, stilouri, pixuri, creioane, carioci, ghiozdane, produse IT&C, produse pentru lucru manual, produse de birou dar și produse pentru școală. Pe site frecvent sunt actualizate promoții, reduceri, dar și concursuri superbe în care poate câștiga oricine. Acest magazin este cel mai bun pentru tine și copilul tău.

         Și dacă tot v-am dezvăluit și vouă minunea care și-a făcut loc în viața și în mintea mea, făcându-mă atât de curioasă, trebuie să fac totul până la capăt și să îmi achiziționez și eu Caietul AR Skag Delfin. Mă simt ca Frodo, trebuie să îl am, va fi cu siguranță prețiosul meu. Sunt tare nerăbdătoare să aflu ce impact va avea acest caiet asupra mea… trebuie să îl încerc, să îl simt, să mă bucur de el și poate astfel, în interiorul meu se va schimba ceva în bine…

Caietele cu aplicația AR Skag sunt fără dubiu o minune tehnologică!

 

 

 

Reclame

5 gânduri despre „Caietul AR Skag revoluționează lumea rechizitelor

  1. Pingback: Castigator campanie "Intra in lumea magia ca caietului Skag Ar - singurul cu realitate augmentata"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s