Scoaladedans.info, despre dans cu pasiune

      KjQB3Wj8v9I-402x330      

           Astăzi dau startul pasiunilor… din punctul meu de vedere cea mai frumoasă pasiune și artă este dansul. Dansul este cea mai deosebită formă de exprimare, cea mai poetică și mai desăvârșită dintre toate. Un dans exacutat cum trebuie implică talent, muncă dar și dăruire și plăcere maximă. Mie una îmi plăcea la nebunie să dansez, dar nu într-atât încât să fac o performanță din asta. Mă înclin în fața celora care fac dans de performanță, indiferent că este vorba de dans sportiv sau dans modern, indiferent că vorbim de tango, salsa sau dubstep, dansul este minunat. Ce poate fi mai frumos decât să privești o pereche atât de legată care dansează de parcă ar fi un singur trup, care se sincronizează perfect și simt muzica cu toată ființa. Dansatorul este acel om care nu doar că simte muzica, dar are ureche muzicală, coregrafiile vin de la sine, iar învățarea pașilor se face de parcă ar fi cel mai natural lucru dintre toate. Dansul este artă, istorie, teatru și divertisment, indiferent ceea ce vrei să exprimi, dansul are o poveste, un mesaj pe care îl transmiți privitorilor. Dragostea, ură, indiferență și uitare, toate sentimentele frumoase ale omului pot fi și sunt, de cele mai multe ori, exprimate prin dans.

         Pe site-ul Scoaladedans.info veți găsi informații utile despre tot ceea ce înseamnă dans, de la povestea dansului, așa cum a început el și până în prezent, despre inițiatorii dansului dar și despre cei care, astăzi, sunt cei mai iscusiți în arta dansului. Dacă ar fi să îmi exprim părerea, cei mai talentați în ale dansului sunt americanii, dar în special afro-americanii și latino-americanii care au în sânge muzica și ritmul, dragostea pentru dans și muzică. Performanță au făcut multe țări, însă aparținătorii Americii au fost cei mai de seamă. Eu una ador stepul și samba… sunt stiluri diferite, dar dragi sufletului meu.

        Dansul face bine trupului, psihicului și spiritului. Dacă dansul te menține într-o formă fizică excelentă, el în același timp menține și optimismul și implementează o stare de fericire și mulțumire pentru spirit. Dansul este o combinație între sport și plăcere. Dansul conferă o descoperire a sinelui, înveți să socializezi, înveți să te deschizi, devii disciplinat, înveți să ai atitudine, să fii puternic și frumos, devii un om minunat prin dans. Dansul oferă o perfecțiune și posibilitatea de a atinge divinitatea în pași de dans…

        Dacă crezi că ești talentat în dans și vrei să faci performanță dar nu știi exact ce te așteaptă, te invit înainte de orice să citești puțin pe site-ul Scoaladedans.info, vei descoperi informații ajutătoare care te vor lumina cu precizie și astfel vei știi dacă dansul este sau nu pentru tine. Bariera dintre hobby și vocație poate fi trecută cu ușurință dacă muncești, iubești dansul și faci totul pentru a fi cel mai bun.

          Viața este mai frumoasă în pași de dans cu Scoaladedans.info!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s