Blogul Mămica mea, pentru toate mămicile talentate

    mama-si-copil-7_dd91b5a704df9a

           Astăzi vreau să anunț mămicile din toată România că a fost creat un blog special pentru ele, http://www.blog.mamicamea.ro. Blogul Mămica Mea este o platformă unde mămicile pot publica articolele pe care le doresc, pot povesti ceva din viața lor ca mămicuțe, pot povesti despre copii lor, despre problemele cu care s-au confruntat, pot împărtăși experiențe, idei, pot da sfaturi și recomandări și pot publica astfel orice alte informații doresc să le împărtășească și celorlalte mame.

           Avantajele acestui blog sunt multiple, în primul rând povestești ce ai pe suflet și împărtășești lumii experiențele vieții tale și astfel vei avea un loc numai al tău în care să îți manifești sentimentele și trăirile. Apoi pentru că este la modă să scrii, dar și pentru că poți câștiga bani în urma articolelor publicate pe Blogul Mămica Mea.

         Dacă articolele tale sunt apreciate de cititori, dacă atragi cititori noi și astfel talentul tău este recunoscut, atunci poți fi selectată să faci parte din echipa de editori mămicamea.ro și să fii plătită pentru asta.

        Așadar fii o mămică cool, fă-ți cont pe Blogul Mămica Mea, loghează-te, scrii articolul, trimiți articolul echipei, apoi el va fi aprobat și publicat de administrator. Pentru că la început ele trebuiesc verificate pentru că vor să evite publicarea unor articole necorespunzătoare.

        Așa că dacă tot stai acasă și îți îngrijești puiuțul, ai mult timp liber și o mulțime de evenimente demne de a fi scrise, eu zic să nu ratezi șansa de a scrie pe Blogul Mămica Mea.

       Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s