Un weekend la Praga cu Genius Travel

Prague_Montage

        Ați plănuit vreo vacanță vara aceasta?! Eu încă nu, însă mult mi-ar plăcea să văd Cehia, nu știam eu mare lucru despre Praga-Cehia, dar am avut norocul să intru pe Forumul Softpedia și parcă discuțiile de acolo mi-au stârnit interesul. Mi-aș dori să văd Praga, însă problema principală pentru oameni sunt banii sau lipsa timpului. Unii au bani dar n-au timp, iar alții, mai amărâți ca și mine :), au timp dar n-au bani.

        Praga este un oraș frumos, este magic și fantastic, este cunoscut sub diverse nume printre care Mama Orașelor, Orașul celor o sută de clopotnițe sau Orașul de Aur, iar din 1992, centrul istoric al Pragăi a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimoniul cultural mondial. Praga este de o bogăție culturală nemaipomenită și are numeroase atracții turistice printre care Piața Veche care găzduiește statuia lui Jan Hus și Orologiul Astronomic, Piața Wenceslav care defapt nu este o piață ci mai degrabă un fel de Champs Elise al Pragăi, Cartierul Evreiesc care găzduiește un cimitir impresionant, sinagogi, ceasul evreiesc, toate situate printre străduțe cu clădiri scumpe. Podul Carol este mărginit de zeci de statui, plin de pictori și muzicanți, iar renumitul Castel al Pragăi, de acolo de sus, oferă o priveliște minunată asupra orașului, Catedrala Sfântului Vit este și ea superbă, grădinile luxuriante și ulița de aur, toate sunt de neuitat. Ferice de cel ce are posibilitate să vadă un asemenea oraș excepțional ca Praga.

           Totuși dacă printre cititorii mei sunt doritori să petreceți Un weekend la Praga, ofertele city break Praga de la Genius Travel sunt cele mai avantajoase. Astfel că Genius Travel îți pune la dispoziție modalități simple și rapide prin care să îți petreci mini vacanțe de 2 sau 3 zile într-o destinație turistică aleasă de tine. Pachetele city break Praga sunt special concepute ca tu să beneficiezi de cele mai bune prețuri și să petreci un weekend de vis într-un oraș european excepțional. Ofertele sunt disponibile pentru hoteluri de 3-5 stele, iar prețurile variază în funcție de serviciile de care vrei să beneficiezi, dar prețurile sunt accesibile fără doar și poate. Hotelurile sunt dotate cu restaurante, baruri, saloane de frumusețe, magazine de suveniruri, saloane de masaj, saună, jacuzzi, piscine, solare și multe altele. Iar camerele au și ele tot ce vrei, de la aer condiționat până la telefon, tv, minibar, detector de fum, seif și chiar uscătoare de păr. Hotelurile din Praga sunt desăvârșite prin serviciile pe care le oferă. Acestea fiind spuse, zic că Praga este unul din orașele europene care nu trebuie ratate.

       Așa că nu mai sta și rezervă-ți dreptul să pleci într-o escapadă de neuitat în capitala Cehiei numai cu Genius Travel.

Wenceslas_Square

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s