Dăriuește cu CopilașCochet.ro

            Ieri a fost 1 Iunie, frumoasă zi pentru copii… dar pentru mine nu a fost niciodată o zi specială. În copilăria mea 1 Iunie nu avea nicio semnificație, defapt era o zi ca oricare alta. Dar nu pentru că părinții mei erau insensibili sau pentru că nu recunoșteau această zi, ci pentru că eram prea modești și astfel ei nu își permiteau să îmi cumpere tot felul de cadouri de Ziua Copilului. Înainte hăinuțele, încălțările și dulciurile erau atât cât trebuiau, uneori strictul necesar. Copii nu aveau ca astăzi zeci de perechi de încălțăminte sau sute de hăinuțe. Țin minte că iarna aveam o pereche de ghetuțe, toamna și primăvara adidași, iar vara o pereche de săndăluțe și o pereche de papucei… dar eram fericită, nu duceam lipsă de nimic, afecțiunea părinților mei îmi era de ajuns. Nici printre prietenii mei mai înstăriți nu am văzut să se celebreze 1 Iunie, din punctul meu de vedere această sărbătoare a început să fie sărbătorită de câțiva ani și mai ales în famiile cu putere financiară. Că dacă este să fim sinceri, unii copii nu sunt înnoiți nici de Crăciun, dar de Ziua Copilului. 1 Iunie marca doar începutul verii și sfârșitul școlii, care pe noi ne bucura nespus.

         Acum doi ani am făcut practica de psihopedagog și consilier într-un orfelinat. Acea perioadă de două luni au fost foarte intense pentru mine, acei copii m-au impresionat profund. Pe cât de veseli păreau, pe atât sclipirea din ochișorii lor era mai tristă. Copii năpăstuiți, abandonați, lăsați în grija statului, sperând că într-o zi vor fi luați acasă de niște părinți dornici să aibă un copilaș bun și cuminte. Fetițele păreau niște furnicuțe, se jucau, se întreceau să facă câte o trebușoară, foarte ordonate și ascultătoare. Băiețeii în schimb păreau mult mai triști decât fetițele, aveau chiar tendințe agresive sau violente, păreau introvertiți și furioși pe viață. În schimb cu toții erau dornici să învețe, să afle lucruri noi, să citească și parcă să evadeze din acel spațiu trist și anost. Pe unii părinții îi vizitau, alții fuseseră abandonați din fașă, iar cei ce le dăduseră viață uitaseră de ei cu desăvârșire. Deși asistentele își dădeau toată silința să le acorde copiilor afecțiune, o singură asistentă la un număr mare de copii, este foarte greu ca dragostea și atenția să fie de ajuns pentru toți. Noroc că ei se iubeau și se îngrijeau între ei, noroc că se aveau unul pe altul, deși și certurile erau destul de frecvente între ei.

         Copii erau îngrijiți, curați, frumoși, însă lipsurile se vedeau la tot pasul. Fructele erau rarități, iar dulciurile și mai rare, jucăriile erau puține și uzate, iar hăinuțele lor, puține și ele la număr, erau ori prea mici de ei, ori prea mari, culorile se pierduseră în timp, încălțările le erau scorojite de vreme și de purtat, dar ei nu se plângeau. Considerau acest trai normal, pentru că era singurul trai pe care îl cunoșteau. Niciunul nu visa la cai verzi pe pereți, dorințele lor erau aceleași, să aibă părinți, apoi își doreau camere numai pentru ei, vroiau hăinuțe noi, sau câte-o bicicletă, dar niciodată nu îndrăzneau să spere la mai mult. Acei copii nefericiți de soartă erau născuți cu bunul simți în sânge, și dacă viața îi vitregise și le răpise căldura unei mamei, lor le rămăseseră speranța, cumințenia și puritatea sufletelor lor frumoase.

         Mi-ar plăcea să simt și eu această zi, să învăț să mă bucur de ea, să prindă contur pentru mine, dar eu nu am nici copii și nici nepoți… în familia mea toți copii au crescut. Sinceră să fiu, mi-ar plăcea ca într-o zi de 1 Iunie să pot face fericiți niște copii de la orfelinat sau de la un cămin. Să le pot aduce pe chip o rază de zâmbet, să le aduc o bucurie, să îi fac să se simtă iubiți și importanți măcar pentru o zi. Văzând condițiile de la un astfel de orfelinat, mi-am dat seama că lipsurile sunt multe și tare mult mi-ar plăcea să le pot dărui câte ceva. Hăinuțe, câteva jucării, fructe și un dulce gustos. Sunt sigură că numai dăruind voi putea să mă bucur la rândul meu de Ziua Copilului, prin ei m-aș face pe mine fericită. Dar marea problemă a zilelor noastre sunt banii și cum deocamdată nu îmi permit să fac această bucurie unor copii, aș vrea tare mult să îndemn cititorii mei care pot și vor să facă un bine unor copii nefericiți de sărbători, de Ziua Copilului sau oricând simt ei, să înțelagă că există modalități care să nu implice sume exorbitante de bani și că nu trebuie să fim nici milionari și nici miliardari pentru a face un gest.

 chkitdressres-245x245

         chktyalbpj-245x245

              Cea mai bună alternativă pentru un asemenea act de binefacere sunt ofertele En Gross. Un singur search pe Google cu cuvintele cheie En Gross vă va duce către magazinul online de hăinuțe pentru copii CopilașCochet.ro. CopilașCochet.ro este un site destinat părinților care doresc să doteze garderoba copiilor lor cu hăinuțe imprimate cu personajele de desene animate preferate. Sunt importatori importanți pentru produse marca Disney, Sanrio, Marvel, mărci pentru care dețin și licență de comercializare. Copii în general sunt extrem de îndrăgostiți de minunata lume Disney și implicit au câte un personaj favorit din desenele animate, iar pe CopilașCochet.ro Mickey Mouse, Fulger McQueen, Minnie Mouse, Prințesele Disney, Sponge Bob, Strumpfii, Tom și Jerry, Hello Kitty, Charmmy Kitty, Clopoțica, Spiderman și mulți alții și-au dat cu toții întâlnire în magazinul online, spre încântarea celor mici. În mod normal copii sunt pretențioși, au preferințe vestimentare bine definite și mai întotdeauna o hăinuță cu un personaj favorit, oricât ar fi ea de purtată, de ruptă sau de murdară, are prioritate în fața celorlalte hăinuțe indiferent de valoarea sau aspectul acestora.

 mickbleu-245x245

 mickeysetred-245x245

          CopilașCochet.ro oferă o gamă foarte variată de hăinuțe pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și chiar 14 ani, pijamale buclucașe, compleuri tricou și pantaloni, geci de iarnă, seturi de mânuși și căciulițe, body-uri și lenjerie intimă, hanorace, rochițe și multe alte articole vestimentare demne de niște copii fabuloși. În general produsele sunt viu colorate, de calitate și se doresc a fi pe placul tuturor copiilor. Prețurile sunt mai mult decât accesibile făcând o comparație cu hainele pentru copii din mall-uri. Iar modelele sunt vesele, frumoase și optimiste. Dacă curiozitatea vă va mâna să intrați pe site-ul CopilașCochet.ro veți descoperi niște hăinuțe extraordinare care sigur vă vor încânta și vă vor convinge să le cumpărați. Dacă ar fi să luați un număr mare de haine, pentru o donație de exemplu, cea mai avatajoasă este Oferta En Gross, pe care CopilașCochet.ro ne-o pune la dispoziție cu multă dărnicie. Aplicând la oferta En Gross veți fi plăcut surprinși câți bani ați putea economisi, iar cu banii economisiți puteți lua ceva de-ale gurii, pentru ca donația să fie completă. În mod normal la CopilașCochet.ro beneficiați de transport gratuit prin Poșta Română pentru o comandă mai mare de 85 de lei, iar pentru o comandă mai mare de 120 de lei, transport gratuit prin firma de curierat Cargus. Iar livrările se fac în 3-5 zile prin Poștă și în 48 de ore prin curier!!! Iar PLATA se face RAMBURS sau TRANSFER BANCAR.

 spideralbasr-245x245

 

 summerpijorangecar-245x245

          Cu CopilașCochet.ro putem face un gest umanitar pentru copii cumpărându-le șăpcuțe, lenjerii de corp, șosețele, dresuri, pijamale, tricouri, bluzițe poznașe, hanorace, pantaloni, rochițe și fustițe, lucruri pe care ei nu le au, dar pe care și le doresc din tot sufletul. Vă dați seamea, pentru un micuț privat de atât de multe lucruri ce mult ar însemna un tricou cu Spierdman, sau o pereche de pijămăluțe cu Fulger?!

          Încurajez deasemenea toți părinții iubitori care au acasă copilașii, să cumpere pentru iubiții lor copii hăinuțe din magazinul CopilașCochet.ro, le vor oferi astfel micuților o fericire nemaipomenită și chiar merită pentru că este un site cu prețuri accesibile și haine de cea mai bună calitate, din cele mai bune materiale, rezistente la decolorare. Mai ales că pe site frecvent sunt introduse piese noi, sunt actualizate reduceri și sunt introduse promoții speciale. Ba chiar podusele pot fi returnate dacă NU corespund cerințelor dumneavoastră, dar numai în cazul în care sunt returnate în ambalajul original și să nu fi fost purtate, însoțite de toate documentele aferente primite în momentul livrări. Însă plata transportului de retur revine în exclusivitate clientului. Returnarea se face în termen de 10 zile de la preluarea coletului, iar banii se pot returna în contul dumneavoastră sau puteți compensa cu altă comandă. Alegerea este a dumneavoastră.

 summersetyellowcars-245x245

 

 swaecarsgri-245x245

         Magazinul CopilașCochet.ro este alegerea cea mai avantajoasă dacă vrem să facem o donație unor copilași frumoși. Îmi promit mie ca la anul, de 1 Iunie să mă bucur de Ziua Copilului alături de micuții pe care i-am vizitat în urmă cu 2 ani și să le aduc un strop de bucurie în lumea lor atât de tristă. Simt că doar așa voi putea îndrăgi această sărbătoare, simt că doar așa mă voi putea întoarce în copilăria mea și cred cu tărie în acest vis al meu, care nu este nobil, este doar o dorință nestăvilită pe care vreau să o materializez drept mulțumire pentru toate lucrurile bune și frumoase pentru care sunt recunoscătoare vieții.

       CopilașCochet.ro instigă la zâmbet, fericire și dărnicie!

La mulți ani de Ziua Copilului, tuturor copiilor din lume!!

 sweatpurl-245x245

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s