Sarida Kids Club, un univers magic pentru copii

           De astăzi este oficial, copii au luat vacanță, sunt în sfârșit liberi să facă ce doresc. Dar când mă gândesc că majoritatea timpului îl vor petrece în casă, în fața calculatorului, parcă mă apucă disperarea. În primul rând din cauza căldurii care este sufocantă, dar nici copii de astăzi nu mai sunt ca altă dată, nu mai petrec diminețile și serile jucându-se în fața blocului, nu mai fac mișcarea pe care o făceam noi când eram mici, nu sunt atrași de artă și nu prea au pasiuni. În schimb sunt înnebuniți după gadget-uri și jocuri statice. Calculatoare, laptopuri, tablete și multe altele, acestea constituie o atracție maximă pentru copii. Sunt nespus de entuziasmați de jocurile pe calculator, iar bătutul mingei afară, mișcarea în general și arta, sunt apuse sau chiar necunoscute pentru ei.

          Eu dacă aș fi avut un copilaș l-aș fi dus pe timpul verii la Sarida Kids Club, care este un club pentru copii cu adevărat fascinant. Probabil vă întrebați ce să facă acolo… păi în primul rând mi-aș înscrie copilul la cursuri pentru copii de dans și balet. Sarida Kids Club are ca scop principal descoperirea și dezvoltarea personalității și a înclinațiilor native ale copilului prin metode și tehnici de predare moderne. Echipa din spatele acestui club este formată din instructori tineri, dedicați și entuziaști care urmăresc continuu ca prin jocurile interactive și dinamice, copii să învețe să socializeze și să se integreze ușor în orice colectivitate. Atelierele de creație pentru copii și cursurile pentru copii care sunt organizate la club, se desfășoară într-o locație deosebită cu săli mari, luminoase și bine echipate. Un mare plus pentru Sarida Kids Club este că ei promovează un stil de viață sănătos prin oferirea gustărilor bio în cadrul Clubului de Sâmbătă, în timpul Școlii de vară, a cursurilor de dans, de balet, a cursurilor de creație, la After School, Before School, la atelierul de teatru, la cursurile pentru copii mici și nu numai. Periodic instructorii prezintă părinților un Raport de Progres al Copilului, instrument util ce definește evoluția aptitudinilor copilului în comunicare, relații inter-personale, creativitate și multe altele. Aici copii sunt în elementul lor, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile. În general copii nu știu la ce sunt talentați, nu au de unde, de aceea ei trebuiesc călăuziți de părinți spre anumite cursuri pentru a descoperi cu siguranță dacă copilul respectiv are sau nu vreun talent ascuns, vreo înclinație anume, iar Sarida Kids Club este locul perfect în vederea acestui scop.

 575351_249611981847457_1058974972_n

 

           Așaaaa, și cum spuneam, cursuri pentru copii de dans… mi-aș da copilul la un astfel de curs pe timpul verii. În primul rând pentru ca copilul meu să nu stea toată vara în fața calculatorului, apoi pentru că dansul are numeroase beneficii atât pentru sănătatea copilului cât și pentru personalitatea lui. Cursurile acestea în general sunt un mare bine pentru dezvoltarea copilului și ar trebui să încercăm să integrăm copii în activități extra-școlare care să îi pună puțin în mișcare, care să îi formeze ca oameni, care să îi învețe să socializeze, să se împrietenească cu alți copii, dar care să îi și ajute într-o dezvoltare fizică armonioasă. Dar ca să ne înscriem copii la astfel de cursuri trebuie înainte de orice să alegem pentru ei cursuri care să le stârnească interesul și care să le placă. Știți și voi, dacă unui copil nu îi place ceva, el nu poate fi obligat cu niciun chip. Și chiar dacă va merge obligat, el nu va da randament. Dar eu mi-aș fi dus copilul la un curs de dans la Sarida Kids Club în primul rând pentru că micuții adoră muzică încă de când sunt bebeluși. Cea mai bună modalitate pentru un copil de a face mișcare este dansul, care este antrenant, vibrant și deloc plictisitor pentru ei. Dealtfel încurajez părinții să își călăuzească copii spre lumea dansului, beneficiile sunt nenumărate și de-a dreptul spectaculoase.

          Indiferent dacă aș fi avut fetiță sau băiat, mi-aș fi înscris puiuțul la lecțiile de dans modern. La Sarida Kids Club, în cadrul lecțiilor de dans modern, copii, au posibilitatea de a învăța mai multe stiluri de dans: street dance, tango, vals, salsa, dansuri populare, dansuri tigănești, ungurești, grecești, rusești, belly dance, step irlandez și astfel copilul va avea șansa să se îmbogățească cultural nespus de mult. Automat învățând un dans dintr-o anumită țară, ei vor asimila și informații din cultura acelui popor, așadar cunoștințele sale generale se vor îmbogăți simțitor.

 dans

 

           Beneficiile dansului în viața copilului sunt ca un cumul de calități ce i se insuflă copilului. Un copil care urmează un curs de dans va fi ferit de riscul obezității și astfel va fi mult mai sănătos, el se va dezvolta fizic armonios, ajutând natura să sculpteze minunat trupul viitorului pre-adolescent. Copilul va învăța să fie disciplinat, va învăța să se supună regulilor, va învăța să se comporte cu mult bun simț, va învăța să iubească arta și nu doar dansul, i se va dezvolta o personalitate frumoasă și plăcută tuturor. Fiind în mijlocul altor copii va fi mai vesel, mai senin, se va împrieteni cu ceilalți copii și astfel pe viitor socializarea nu va fi o problemă pentru el. La astfel de cursuri copilul va învăța să comunice, să se exprime cu ușurință, va învăța să se exprime totodată și prin limbajul trupului, va învăța să lupte, să fie ambițios, i se va dezvolta spiritul competiției și ambiția de a fi primul, cel mai priceput. Va învăța să lucreze în echipă, ceea ce înseamnă rezultatul în echipă. Laudele aduse îl vor motiva nu doar în dans, ci în tot ceea ce își va propune să facă. Dansul va fi pentru el cea mai frumoasă activitate care îl va relaxa și recreea. Astfel dansul va deveni o plăcere și poate o vocație.

            Pentru toate aceste beneficii și pentru multe altele, mi-aș lăsa copilul în brațele prietenoase ale Saridei Kids Club. Astfel sunt sigură că i-aș fi putut face copilului meu o vară mai frumoasă, mai interesantă și mai activă. De ce să țin copilul în casă în timpul săptămâni, când cu Sarida Kids Club aș putea să îl implic într-o activitate care să îi aducă mult mai multă plăcere decât o poate oferi un joc pe calculator.

          Dar cum eu nu am copii, cel mai bine ar fi ca voi, părinții, să vă duceți copii la Sarida Kids Club, prețurile sunt avantajoase, iar cursurile și programele în care vă puteți implica copii sunt atât de multe încât sunt sigură că veți găsi ceva care să se potrivească atât pentru copii cât și pentru programul dumneavoastră. Aici copii pot învăța activități pe care poate nu vor avea șansa să le învețe nicăieri. Pictură, teatru, dans, atelier art&craft și origami, mișcare ritmică, balet, petreceri pentru copii și multe altele, toate din dragoste pentru copilașii noștrii. Urmărește și tu promoțiile Sarida Kids Club și fă cunoscut copilului tău acest univers magic.

            Sarida Kids Club, clubul copiilor talentați și inteligenți!!

9797_254412778034044_1281621145_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s