Vaporaș Plantat oferă super navomodele

      cd3ae25e6fcd14ce4768c61d5c528207    

         Mare pasiune și cu pescuitul acesta, un împătimit al acestui „sport” deține toate uneltele posibile, de la undițe, lansete, mulinete, cârlige până la sonare și chiar navomodele care funcționează cu telecomandă. Complexitatea unui navomodel diferă de la model la model, conform preferințelor pasionatului de fishing.

         Pe Vaporas Plantat se găsesc cele mai interesante navomodele plantat și nădit de pescuit. Pe Vaporaș Plantat găsești cel mai bun raport preț-calitate, așadar prețuri accesibile și calitate superioară. Echipa execută navomodele după cerințele și exigențele clienților și la cerere cu piesele acestora. Aceștia oferă GARANȚIE produselor și serviciilor precum și service 24 de ore din 24 pentru navomodelele achiziționate din magazinul Vaporaș Plantat. Consultanța în achiziționarea unui navomodel vă asigură că aici veți găsi cele mai bune și fiabile navomodele de pe piață, cel puțin din România. Ca producători și distribuitori aceștia oferă garanția calități la cele mai bune prețuri de pe piață, fie că vă doriți un navomodel simplu sau unul foarte accesorizat.  

           Secțiunea modele și navomodele oferă o gamă variată de navomodele de pescuit, confecționate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, rezistente și construite special pentru pescuitul plantat având stabilitate și viteza necesară unui pescuit plăcut și confortabil.

          Electronică novomodele: regulatoare de turație, u-bec, lumini, pornire magnetică, switch far, switch memorie, semnalizare cuve, girofar, goarnă, switch electromagneți și așa mai departe.

          Coci navomodele: Vaporaș Plantat toarnă coci în diferite forme și culori în funcție de dorințele clientului, accesorizate cu suport baterie, capac, cuve, șuruburi fixare.

          Telecomenzi și accesorii: au o gamă largă de telecomenzi, servouri, motoare, cârme, tuburi pupă, cuplaje, elicii necesare navomodelului pe care îl dețineți.

           Accesorii electronice: dispun de o gamă variată de module electronice necesare echipării complete. Toate modulele sunt făcute manual în atelierul Vaporaș Plantat, de către personal calificat.

           Închirieri navomodele: aceștia oferă și o variantă de închiriere navomodele pentru a ne bucura de un pescuit plantat plăcut alături de prieteni.

           Navomodelele superbe de pe Vaporaș Plantat au în general următoarele specificații:

·         coca fibră în 4 culori;

·         lumină de ghidare;

·         cuplaje fixe;

·         protecție elice;

·         radio telecomandă 2,4 ghz;

·         motor brushed fără reductor;

·         axe motor inoxidabil;

·         acumulatori;

·         2 cuve fibră;

·         regulatoare turație;

·         elici de 50 mm;

·         încărcător de 220 volți;

           Așadar dacă tot ești pasionat de fishing și ți-am dat suficiente detalii pentru a achiziționa un navomodel, crezi că ești suficient de îndrăgostit de pescuit astfel încât să îți achiziționezi unul?!

ddc7f0c79dfaf92921a86b299f43ac3f

Reclame

3 gânduri despre „Vaporaș Plantat oferă super navomodele

  1. pescuitul plantat cu navomodelul este unul ditre cele mai eficiente stiluri de pescuit la crp. totusi, un pescuit plantat direct din barca, este mult mai precis si, evident, eficient. in contra partida, o barca este destul de anevoios de transportat pe balta, iar daca comoditatea primeaza, vanomodelul este o solutie excelenta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s