Qlady, Olimpul masajului erotic

            qlady cv f _mic

          Când spui masaj erotic mulți se gândesc automat la vulgaritate, sex obscen, desfrânare, păcat și așa mai departe. Femeile sunt întotdeauna reținute când vine vorba de masaj erotic, consideră acest subiect ca fiind tabu, interzis și de neconceput. Ca femeie ancorată în prezent trebuie să ai mintea deschisă pentru a rezista vremurilor pe care le trăim dar și pentru a putea menține vie pasiunea din cuplu. Deși mulți bărbați se gândesc la masaj erotic și și-ar dori să experimenteze un astfel de masaj, puțini incearca un masaj erotic. Mă întreb și eu de ce? De ce să te ții departe de ceva ce ți-ai dori să încerci, de ce să îți refuzi o asemenea plăcere? În fond nu este doar plăcere, este terapie în primul rând, o terapie complexă pentru trup, minte și suflet. Dacă psihologul vindecă suflete, psihiatrul vindecă minți, iar medicii vindecă afecțiunile trupului, ei bine, masajul erotic este benefic pentru toate trei.

           În primul rând un masaj erotic este un masaj terapeutic ridicat la rang de artă. Dacă masajul terapeutic este dureros, acest gen de masaj caută să aducă plăcerea prin stimularea principalelor puncte responsabile cu sănătatea fizică; maseuzele sunt pregătite, au făcut cursuri de specialitate. Iar acest masaj profesional se face cu uleiuri aromate, într-un ambient plăcut, intim, de vis, în care poți savura o șampanie bună, o ciocolată fină sau niște căpșuni savuroase cu frișcă. Ideea este următoarea, pasiunea și tandrețea cu care fetele execută aceste masaje te fac să te deschizi sufletește și mintal. Astfel, masajul erotic este și o terapie pentru bărbații mai inhibați poate, care s-au plafonat în ceea ce privește dragostea de cuplu, care sunt rătăciți în ale iubirii și care ar dori să se reinventeze, să aducă în relația cu partenera ceva nou. Așadar, domnul care se lasă purtat de un masaj erotic va învăța inevitabil cum să își răsfețe iubita sau soția, cum să îi acorde atenția necesară și cum să îi ofere în intimitate ceva mult și mai intens decât oferea până atunci.

        Cu finalizare sau nu, când pleci din incinta unui salon de masaj erotic automat te încarci cu o energie pozitivă, ești relaxat, eliberat de griji și frustrări și astfel mergi acasă calm, bine-dispus, deschis și dornic de a-ți iubi soția sau iubita. Dacă vă temeți că masajul erotic este o formă de a-ți înșela partenera, ei bine, părerea mea este că nu ți-o înșeli pentru că nu te legi sentimental și nu legi relații. Este un serviciu ca oricare altul. Eu mi-aș lăsa iubitul la masaj erotic, ba chiar l-aș încuraja… poate așa vine cu ceva nou. 🙂

qlady_receptie

        Dacă tot v-am povestit puțin despre ceea ce implică un masaj erotic, haideți să vă recomand un salon în care veți găsi cele mai bune servicii. Qlady este un salon de masaj erotic de vis. Este genul acela de salon care te duce spre relaxarea totală, către o implicare erotică fără limite, către vindecarea de prejudecăți. În fond, cu un așa salon, oricine poate să experimenteze relaxarea, incitarea, erotismul și rafinamentul într-un salon de masaj erotic din București fără concurență. Qlady este sinonim cu plăcerea și răsfățul fără doar și poate. Qlady este un salon de masaj erotic unic în București, nu doar datorită divelor care sunt pregătite să vă ofere plăceri de neimaginat, ci și datorită decorului și ambientului deosebit. Aici vă puteți relaxa oricând în compania celor mai frumoase și mai experimentate femei, puteți savura cele mai fine băuturi, acultând acordurile de muzică preferate și în același timp să vă delectați cu un masaj erotic de neegalat. Nu orice salon vă oferă șansa de a vă bucura de tehnici de masaj erotic practicate cu tandrețe, dăruire și astfel să profitați la maxim de plăcerile senzuale ale vieții. Qlady este locația ideală pentru a petrece clipe de neimaginat alături de zeițe care stăpânesc această artă a erotismului și care se dăruiesc celor dispuși să savureze momente memorabile de relaxare, încântare și răsfăț trupesc, sufletesc și mintal. Pentru că frumoasele fete de la Qlady sunt capabile să vindece atât trupul cât și sufletele celor care sunt în căutarea plăcerii și relaxării totale. Prețurile sunt accesibile și oricum vei găsi o promoție potrivită ție în secțiunea Oferte Speciale de masaj erotic. Oricum ar fi, plăcerea, relaxarea și deconectarea nu au preț.

         Qlady este Olimpul plăcerilor senzuale ale vieții!!

katy_04

23 de gânduri despre „Qlady, Olimpul masajului erotic

  • Îmi pare rău că te-am dezamăgit, însă ca și reclamele de la tv, astfel de articole publicitare sunt tot reclame. O afacere avantajoasă pentru ambele părți…
   Voi continua să scriu lucruri decente, până la urmă și saloanele acestea fac parte din realitatea noastră….

   • Multe lucruri fac parte din realitatea noastra dar asta nu inseamna ca noi, ca bloggeri trebuie sa ne compromitem talentul pt te miri ce. Acum depinde si de cum vezi tu bloggeritul, imi pare rau ca de la mine vine critica dar cred ca trebuie cineva din afara, ca cititor ori blogger sa-ti spuna ca advertorialul pt masaj erotic nu prea se pupa cu ideea pe care inainte o promovai…e blogul tau insa si decizia iti apartine, evident. numai bine!

   • Cred ca nu m-am compromis, cred ca deja statutul meu si talentul meu sunt deja stabilite, pana la urma toti stiu sa faca diferenta intre un articol publicitar si un articol filosofic…
    Chiar si tu ai facut diferenta, desi tema publicitatii nu e pe placul tau.
    Stii suntem oameni, nu stau pe un piedestal, ceea ce scriu tine de alegerea mea si dezavantajul pe care il urmaresc.
    Talentul meunu se sterge cu un singur articol iesit din sfera normalului, sa-i spunem…

   • nu-mi permit sa spun nimic, numai ca gasesc ciudat sa te autoproclami singura la un anumit nivel ori statut. eu nu-mi permit sa fac asta, si nu ma hazardez acolo unde nu e cazul, mai bine las aprecierile sa vina de la altii. cum spuneam, e doar opinia mea, multa bafta in continuare la un statut cat mai inalt si talent cu carul in prezentat materiale publicitare.

   • Nu m-am auto proclamat, nu am spus-o cu infatuare, dar de un an de zile tot particip la tot felul de competitii jurizate de oameni avizati si am fost intotdeauna printre primii.
    Fiecare face cu imaginea sa, cu blogul si cu talentul sau ce doreste… e doar o afacere.
    Cum reclamele TV nu lezeaza, de ce cele pe blog ar leza?
    Sunt vedete nationale si internationale care fac reclama la produse sanatoase sau nesanatoase…
    In fine, nu vreau sa intru in polemici si sper ca nu te-am suparat. 🙂

   • nu m-ai suparat stai linistita, ca a devenit ghiveci sau un blog mai bun este alegerea ta. iar daca tu te simti multumita indiferent de situatie, asta este tot ce conteaza. numai bine!

 1. Mihaela, primele 3 randuri spun totul si nu cred ca iti poti compromite „talentul” de a scrie ceva de calitate(daca la asta te referi) pe un blog daca postezi un advertorial cu o tema „tabu” ! Daca iti place cu adevarat un blog, atunci nu iti vei schimba parerea despre el din pricina unui ADVERTORIAL!

 2. Cred că ai dreptate. O realitate, până la urmă, nu devine mai puțin reală dacă o ignori. Advertutorialul acesta mi-a creat o imagine despre „Hetairele” moderne (instituționalizate, ca să zic așa). Ignorasem până acum existența acestei categorii socio-profesionale și efectele ei implicite.

   • Da, și vin din antichitate. Hetaira era singura femeie admisă în viața publică a Atenei antice. Și conta. La fel e și astăzi, într-o măsură destul de consistentă. În micile noastre târguri provinciale cu ifose de centre urbane, sunt chiar repere dorite, respectate și invidiate (după caz!).Precizare: Hetaira era curtezană, dar era cultivată, era artistă, alegea… influența mersul cetății.

   • Dintotdeauna au fost printre cele mai destepte femei 🙂
    Unui barbat, pe langa tandrete, trebuie sa ii oferi si inteligenta ta, sa aiba cu cine discuta…
    Multi barbati se duc la curtezane in primul rand pt comunicare si mai putin pentru contact intim…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s