Florăria cu povești, flori din dragoste

              Îmi iubesc mama! Asta fără doar și poate… și nu am nevoie de un eveniment special pentru a-i arăta toată afecțiunea și respectul pe care i-l port. Momentan este într-o perioadă a vieții în care nu este tocmai veselă, ceva probleme de sănătate îi cam dau bătăi de cap. A trecut ceva timp de când nu i-am mai văzut zâmbetul în toată splendoarea. Am nevoie să îi aduc în viață o bucurie, pentru ea, dar și pentru mine. Dacă tot nu are motive de fericire, voi încerca să i le ofer eu. Să conștientizeze că în ciuda oricărui obstacol ne avem una pe cealaltă, suntem o forță împreună și putem trece peste orice. Simt nevoia ca ea să știe cât o iubesc, de aceea sunt în căutarea unui cadou perfect. Defapt eram, pentru că deja l-am găsit. Este perfect pentru ea, pentru sufletul ei și i se potrivește de minune. Pentru ea lucrurile materiale nu au valoare, niciodată nu au avut preț, pentru ea un buchet de flori, o felicitare emoționantă sau o poezie, valorează mult mai mult decât orice cadou luxos. A ajuns într-un moment al vieții, la o creștere spirituală, în care o floare la vremea ei, înseamnă mult mai mult decât orice.

Cutie-cu-trandafiri-300x225

            Am găsit o Florărie Online București care a reușit să mă surprindă cu cele mai frumoase buchete de trandafiri. Îi plac mamei mele trandafirii, cel mai mult, însă nu foarte des a și primit trandafiri. Deobicei pentru că sunt printre cele mai scumpe flori. Dar merită, sunt cele mai frumoase, sunt regale, sunt deosebite, pentru femei deosebite. Orice femeie în viața ei merită să primească un buchet de trandafiri, desăvârșit. Florăria are tot felul de flori pentru ocazii speciale și am găsit și pentru mama buchetul care să îi semene sufletului ei frumos. Indiferent că vorbim de o aniversare, de un simplu „te iubesc”, de un „mulțumesc” din suflet, zi de naștere, un „iartă-mă” cu toată sinceritatea sau „Însănătoșire grabnică”, pentru orice eveniment, Florăria cu Povești este locul ideal pentru a descoperi o lume de vis, personalizată, romantică, pentru toate sentimentele care te încearcă și pe care vrei să le materializezi printr-un buchet de trandafiri făcut cu tot profesionalismul din lume. Eu nu le-aș considera buchete de flori executate profesional, ci mai de grabă aranjamente florale duse la rang de artă. Aceste flori parcă ne introduc într-o lume idilică, în care dragostea încă este cel mai pur și mai frumos sentiment existent, în care oamenii încă sunt buni și atenți și sunt capabili să ofere cadouri de poveste, în care altruismul și dorința de a oferi este mai puternică decât orice altceva.

buchet-trandafiri

              I-am ales mamei mele Buchetul de trandafiri portocalii. Acest buchet este conceput într-un mod încântător și inovator, menit să transmită emoție și bucurie. Fiecare trandafir este selectat cu mare atenție, iar buchetul este realizat manual. Sunt de părere că tot ce este făcut hand-made este făcut cu dragoste, cu dăruire, cu atenție și cu iubire pentru oameni. Probabil vă întrebați de ce am ales trandafiri portocalii și nu roșii sau albi sau orice altă culoare. În secolele XVIII-XIX, trandafirii portocalii erau o raritate, iar astăzi ei semnifică admirație și fascinație, un dar de foc al inimii. Portocaliul este culoarea focului, al pasiunii și al vieții trăite cu intensitate. Într-un context mai puțin romantic, trandafirii portocalii semnifică energie, entuziasm și mândrie în realizările obținute, fiind un dar potrivit pentru a felicita sau sărbători un spirit atât de viu. Trandafirul portocaliu o reprezintă pe mama mea, spiritul ei liber, energia sa debordantă, felul său pasional și intens cu care și-a trăit și încă își trăiește viață. Puterea sa, frumusețea sa sufletească și grația ei feminină. Mama este întruchiparea trandafirului portocaliu, este o femeie la fel de rafinată și de elegantă exact cum este și trandafirul. Prin acest buchet de trandafiri vreau ca mama mea să știe cât o iubesc, cât o admir și cât de recunoscătoare îi sunt pentru faptul că mi-a dat viață, m-a crescut, m-a educat și mi-a oferit tot ce a avut mai bun și mai frumos. Toate sacrificiile ei știu că nu pot fi răsplătite printr-un buchet de flori, însă poate că astăzi îi voi demonstra căt este ea de importantă pentru mine și cât de recunoscătoare sunt că este mama mea.

cadou-sampanie-si-praline

          Mamei mele îi plac pralinele, iar eu iubesc șampania… ca să completez cadoul, pe lângă buchetul de flori, o șampanie Laurent Perrier și o cutie de praline franțuzești sunt mai mult decât bine venite. Șampania și pralinele reprezintă celebrarea, recunoașterea și supremația. Celebrarea mamei mele, recunoaștere tuturor calităților ei minunate și supremația spiritului ei și sufletului ei. Împachetate împreună, într-o cutie elegantă și o felicitare sub forma unui pergament vechi pe care am ales să fie scrise cu litere stacojii, caligrafice, următoarele rânduri:

Livrare-buchete-de-trandafiri-300x300

         „Ești mamă, ești mama mea, cea mai scumpă dintre femei, cea mai frumoasă dintre femei, cea mai dulce și mai bună dintre toate… astăzi vreau să îți mulțumesc că ești a mea, că ai ales să îmi dai viață, că mi-ai fost alături la bine și la greu, că m-ai format ca om, că mi-ai insuflat valori și principii drepte, dar și pentru că doar datorită ție sunt astăzi o ființă spirituală. Zâmbește-mi și iubește-mă cu fiecare zi mai mult! Sunt recunoscătoare vieții că ești mama mea și te iubesc nespus!” Cu dragoste, Alina

         Acum aștept cadoul, dar sunt sigură că va fi excepțional, la înălțimea mamei mele… sunt sigură că îi vor plăcea și abia aștept să îi văd zâmbetul.

        Florăria cu povești, flori oferite din dragoste!

logo-1

Reclame

6 gânduri despre „Florăria cu povești, flori din dragoste

  1. Candva erau innebunita dupa trandafirii galbeni. Mi se pareau a fi cele mai frumoase flori de pe pamant. In ultimii ani, culoarea portocalie mi se pare cea mai frumoasa, mai plina de viata, de optimism, asa ca m-am inconjurat de chestii portocalii. Pana si sotul meu a invatat si imi ofera din cand in cand flori de aceasta culoare. Poate vede articolul tau… :))

    • Si mie imi plac trandafirii portocalii, defapt sunt innebunita dupa culoarea piersicii in general. Si pt ruj, si pe materiale si cu atat mai mult pentru trandafiri.
      Deja trandafirii rosii si cei albi sunt mult prea daruiti, eu una prefer sa fiu putin diferite 🙂
      Multumesc ca ai trecut pe aici 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s