Pursuit of Happiness

      artworks-000042822817-pqnn8s-original         

           Cine nu este în căutarea fericirii? Cred că noi oamenii, cu toții o căutăm, acesta este sensul vieții noastre, fericirea. O viață armonioasă plină de bucurii și de împlinirii. Poate că unii dintre noi o căutăm fără să ne dăm seama, alții fac un scop din asta; însă Noemi, autoarea blogului Pursuit of Happiness, caută fericirea în cel mai natural și firesc mod posibil. Noemi este o tânără simplă dar cu multe visuri mărețe, așa cum se descrie ea. Vrea să devină jurnalistă și cred că are toate atuurile necesare pentru a reuși. Blogul ei care este sub forma unui jurnal în care ea scrie sau notează fiecare gând care îi vine în minte, fiecare sentiment care o încearcă, fiecare întâmplare cu care se confruntă și fiecare lucru care o impresionează. Pursuit of Happiness este un blog plin de adevăr, de sensibilitate și de lumină, este un blog specific unei tinere la început de viață. O tânără care observă totul, simte totul, vede totul, aude totul și este dornică să împărtășească cu noi din ceea ce ea asimiliează.

            Pursuit of Happinesseste acel blog fresh și reconfortant care te conectează cu tineretul, îți oferă din vitalitatea lui, din veselia lui și ne ajută astfel să fim la curent cu ceea ce se confruntă sufletul unei tinere inteligente și ambițioase. Mie una îmi place să citesc Pursuit of Happiness pentru că astfel citesc frânturi din Noemi, din ceea ce ea reprezintă astăzi. Ador să citesc texte personale, pline de amprentele fabuloase ale autorului și cu cât sunt mai personale, cu atât devin mai interesante. De clișee m-am săturat, de texte trase la indigo la fel, vreau ceva original. Iar Pursuit of Happiness înseamnă în primul rând originalitate și sentiment.

            Vă recomand Pursuit Of Happiness dacă vreți să mai simțiți pentru o clipă anii adolescenței târzii.

Anunțuri

Un gând despre „Pursuit of Happiness

  1. Am vizitat si eu, blogul lui Noemi.
    Ea, fata, este un model de atitudine plina de personalitatea omului care stie ce vrea si face tot ce trebuie pentru infaptuirea dezideratului sau.
    Placut articol!
    Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s