Vip Obsession, tărâmul hetairelor desăvârșite

             Salon de masaj erotic… loc tabu sau tărâmul tuturor dorințelor ascunse?! Părerile sunt împărțite, puritanii consideră salonul de masaj erotic ca fiind un loc păcătos al desfrânării și al orgiilor; oamenii deschiși la minte, inteligenți, cu multe cunoștințe și experiențe de viață, percep saloanele de masaj erotic ca pe niște locuri în care omul, bărbat sau femeie, se poate redescoperi ca ființă spirituală dar și ca ființă sexuală, erotică și senzuală.

           Din punctul meu de vedere, saloanele de masaj erotic de astăzi sunt varianta modernă a locurilor în care cu sute de ani în urmă se desfășurau petreceri nebune în care bărbații din înalta societate erau răsfățați de frumoasele dame de companie. Aceste făpturi minunate, care se dedicau trup și suflet bărbaților, au fost cunoscute sub diverse nume… în Grecia Antică se numeau hetaire, în secolul XVIII-le în Franța ele se numeau curtezane, în Turcia se numeau grizete, la noi însă fetele se numeau dame de companie sau alte apelative deobicei jignitoare. Față de alte popoare am senzația că suntem cei care am fost și încă suntem printre cei mai reticenți în ceea ce privește arta acestor femei născute pentru a aduce plăcere și bucurie vieții. De ce? Probabil pentru că suntem un popor destul de religios dar și pentru că poate nu cunoaștem bine istoria hetairelor. Curtezanele din punct de vedere fizic erau deosebit de frumoase, îngrijite, aranjate, mereu preocupate de aspectul propriu, vesele și bine dispuse, foarte inteligente și cu un caracter plăcut. Damele de compania s-au diferențiat de femeile normale în primul rând din punct de vedere al personalității și caracterului. Femeile hetaire erau femei dezinhibate, femei care ofereau și nu așteptau nimic în schimb, bine, în afară de răsplata financiară care venea de la sine. Curtezanele erau femei care nu își manifestau gelozia, nu sufocau bărbatul iubit, pentru că și ele ajungeau să iubească. Aproape de fiecare dată relațiile dintre bărbați și hetaire deveneau de lungă durată, lângă ele bărbații găseau liniștea de care aveau nevoie, plăcerea de care duceau lipsă, comunicau neîngrădit și erau ascultați. Femeile curtezane erau foarte deștepte, cu o cultură generală foarte bogată, capabile să întrețină discuții despre artă, politică, economie, istorie sau chiar despre științe. Femeile hetaire erau femei cameleon, bune cunoscătoare ale psihologiei umane, capabile să se muleze după personalitatea fiecărui bărbat, empatice și apte să anticipeze nevoia de afecțiune pe care bărbatul o resimțea. Spuneam că hetairele erau dezinhibate, adevărat, ele tratau amorul ca pe o artă și ofereau dragostea fără limite, la cote maxime. De aceea erau ele atât de căutate de bărbați, datorită fineții lor, datorită faptului că ele îi înțelegeau pe bărbați dar și pentru că îi tratau cu respect și cu multă afecțiune. În preajma unei hetaire orice bărbat se simțea potent și important.

 maseuza-alice-01

          Hetairele, curtezanele și grizetele de ieri au lăsat moștenire acestă istorie fetelor de astăzi, fetelor care s-au transformat, care din dame de companie au devenit maestre ale masajului erotic. Bărbații au fantezii și multe chiar, de aceea sunt sigură că unii dintre ei au mers la saloanele de masaj erotic, iar alții nu au mers încă. Însă pentru cei care sunt mai timizi, mai reținuți, care încă nu au dobândit acea evoluție spirituală și mentală încât să se deschidă complet în arta amorului, ar trebui să știți câte ceva despre saloanele de masaj erotic.

          VIP Obsession este cel mai inovativ salon de masaj erotic din București și are ca scop reînvierea pasiunii, atât cea personală cât și cea de cuplu. Mulți ne plafonăm, uităm să mai iubim, dragostea devine un clișeu, uităm să ne reinventăm, să oferim, să ne dăruim și să ne bucurăm de minunea unui amor dus până la extaz. Iar VIP Obsession are menirea să revitalizeze dragostea. VIP Obsession tratează masajul ca pe o artă și oferă clienților cele mai luxoase servicii. VIP Obsession este un salon de masaj erotic exclusivist prin care sunt oferite clienților cele mai complexe și mai sofisticare servicii, încununate de o discreție maximă. Masajul erotic este un cumul de erotism divin cu inserții magice de masaj de relaxare, masaj naturist, masaj erotic, masaj senzual și masaj tantric. Despre tantră o să vă povestesc mai multe în următorul articol, un articol în care vă voi dezvălui o latură a erotismului ce pare să fie mult mai extaziatică decât un drog. Masajul tantric fiind unealta de bază a amorului tantric.

 05

          VIP Obsession urmărește să îmbete de plăcere și să surprindă printr-o magie care vă va schimba iremediabil… în bine. Oricine cred că și-ar dori o experiență erotică de neuitat, iar VIP Obsession ne poate oferi acest lucru și nu numai o dată. Trupul nostru poate fi răsfățat cu cele mai incitante servicii de masaj erotic din noua și fascinanta lor Colecție, precum și cu cele mai bune produse antialergice, cu și fără arome după preferință. Fetele de la VIP Obsession au fost pregătite și atent instruite în deprinderea tehnicilor de masaj erotic, de relaxare, naturist, senzual, tantric și chiar masaje mai speciale cum este cel danez și cel californian. Ele sunt aici să se ofere într-u totul, să își ofere compania, inteligența, prezența, dragostea, tandrețea, senzualitatea și afecțiunea pentru ca tu, bărbat frumos, să pleci din camera de salon relaxat, calm, cu bateriile încărcate, apt pentru muncă dar și pentru iubire. Toți cei care vizitează măcar o dată VIP Obsession sunt transformați, bărbații inhibați și reținuți se vor deschide mental și spiritual, vor învăța tainele erotismului și al plăcerii, se vor reinventa și astfel vor deprinde secrete pe care le pot folosi cu succes în afara salonului de masaj erotic. Practic VIP Obsession este un fel de curs în care omul învață să se iubească pe sine și să ofere iubire; persoana respectivă se descoperă și se redesoperă la infinit; zonele erogene, punctele de maximă intensitate vor fi cercetate și dezvoltate amănunțit; vei intra într-o lume de vis, de fantezie în care totul este permis, în care tu ești protagonistul principal și te vei bucura de apogeul atingerilor unor nimfe rupte parcă din Eden. Și astfel toate cunoștințele dobândite te fac mai bogat spiritual, mai iscusit în arta amorului, mai deschis și mai pregătit să oferi iubirea la cel mai înalt grad posibil. Dragostea în sine este o artă, și astfel ne diferențiem de animale, prin tandrețea cu care facem dragoste, prin felul în care ne manifestăm și oferim afecțiune.

 09

           VIP Obsession chiar este un salon de masaj erotic de vis, este genul acela de salon care te duce spre relaxarea totală, către o implicare erotică fără limite, către vindecarea de prejudecăți și astfel ajungi să experimentezi relaxarea, incitarea, erotismul și rafinamentul într-un salon de masaj erotic din București fără concurență. Vip Obsession înseamnă plăcere, extaz, discreție, rafinament, seriozitate, profesionalism și artă. Femei tinere și frumoase, cadru și ambient deosebit, muzică ambientală, șampanie, ciocolată fină, căpșuni aromate, frișcă delicioasă, toate numai pentru tine.

             Recomand The Special Vip Obsession este un program de masaj erotic cu adevărat special. „Eliberează-ți sufletul, închide ochii… și simte atingerea irezistibil de seducătoare a maseuzei VIP Obsession ce îți explorează cele mai intime părți ale trupului. Corpul ei mereu în mișcare, în ton cu muzica lină, stârnește valuri nesfârșite de plăcere într-o experiență de masaj erotic de neimaginat. Extazul și emoțiile succed amețitor, stimularea este continuă și explozivă, coregrafie fără compromisuri, plăcere val după val. Momente electrizante, unul mai intens ca altul, surpinzătoare, nebunești, sublime… toate îți aparțin doar ție. Simți?! Pe scurt, cam asta te așteaptă dacă alegi să vizitezi VIP Obsession. Nebunie explozivă de plăcere.

          Cei de la VIP Obsession fac și angajări masaj erotic, în fond este o meserie legală ca oricare alta, care aduce multă satisfacție dar și beneficii financiare generoase. Să fii maseuză de masaj erotic poate fi o periadă a vieții foarte interesantă care să îți aducă ție ca femeie cunoștințe nebănuite și o dezvoltare spirituală nemaipomenită. Însă adevărat, nu este un job pentru oricine, aici fac față numai spiritele libere, ființele cu adevărat sigure pe ele, persoanele care se iubesc și care sunt conștiente de propriile atuuri și de propria sexualitate, femeile puternice, acele femei care se trag din hetairele din antichitate. Care să trateze acest job ca pe o vocație, ca și cum menirea ta ca femeie este să fericești, să relaxezi și să iubești neîngrădit.

            VIP Obsession, tărâmul plăcerilor nebănuite!

Reclame

2 gânduri despre „Vip Obsession, tărâmul hetairelor desăvârșite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s