Alisa Dancu… Suflet de Copil

         picture-002

          Alisa Dancu este un Suflet de Copil, o tânără frumoasă de numai 17 ani din Mediaș care își expune întregile trăiri și sentimente pe blogul său. Alisa se descrie ca fiind calmă, sensibilă și visătoare. Pasiunile ei cele mai mari sunt desenul și pictura, prin care se și exprimă cu multă măiestrie. Tot ceea ce ea desenează și pictează urcă apoi pe blog, practic împarte cu noi toată creativitatea și arta sa. Într-adevăr este un suflet de copil, se vede foarte clar din desenele sale, creionează tot ce îi place, tot ce o impresionează, tot ce îi face inima să tresalte și să vibreze, de la o simplă căniță, până la un palmier exotic sau un portret mai complex.

           Alisa este un suflet de artist, este un artist în devenire, muncește și caută să se autodepășească tot timpul. Evoluția ei se simte doar privindu-i desenele. Este o artistă care sunt sigură că va reuși să facă istorie prin desenele sale, dacă va continua pe acest drum. Dacă viața o va călăuzi în continuare spre calea artei, sunt sigură că ea va realiza opere foarte frumoase. Noi bloggerii ne exprimăm deobicei în scris, povestind și scriind vrute și nevrute. În schimb Alisa, printr-un singur desen ne dezvăluie mai multe lucruri și mai profunde decât ar fi putut să o facă într-o mie de cuvinte. Toate desenele ei sunt încărcate de emoție, toate au ceva special și chiar dacă poate uneori nu sunt perfecte, se vede clar că își pune tot sufletul în ele și caută tot timpul să se autodepășească… și astfel următorul desen iese aproape întotdeauna mai bun decât precedentul.

        Recomand blogul Suflet de Copil, și știți de ce?! Pentru că este genul acela de blog care ne întoarce în timp, care ne face să ne amintim de copilărie, de lucrurile frumoase și cu adevărat importante ale vieții. Acest blog are ceva inocent, inconfundabil, nepătat, care bucură sufletul atât de ușor și de transparent… Alisa Dancu, felicitări pentru acest blog, continuă să desenezi și să muncești pentru visele tale!

picture-008

Reclame

4 gânduri despre „Alisa Dancu… Suflet de Copil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s