Masajul Tantric de la VIP Obsession

            Mircea Eliade spunea: „Tantrismul nu este o religie nouă, așa cum a fost buddhismul, de exemplu, ci mai degrabă o etapă importantă în evoluția fiecăreia dintre aceste religii (dat fiind că există tantrism buddhist, un altul hinduist, și chiar urmele unui tantrism jainist). Mai precis ar trebui să vorbim despre o pluritate de școli și de curente tantrice în interiorul fiecărei religii.”

          Tantra este defapt o doctrină, este una din metodele de dezvoltare și cunoaștere spirituală, cultivate pe teritoriu indian. Tantra este defapt o extindere a conștiinței, o iluminare spirituală, în care plăcerea senzorială și eliberarea fizică și psihică se combină într-un tot minunat. Prin tantră se ajunge la o experiență realmente mistică în care practicile sexuale duc la un progres spiritual de neconceput. Prin tantră se atinge satisfacerea conștiinței și a tuturor dorințelor, până și a celor mai ascunse. Tantra este o punte de legătură indestructibilă între sexualitate și spirit și astfel prin practicile tantrice se ajunge la o evoluție spirituală și sexuală de neimaginat. Până și Freud spunea că sexualitatea este cheia tuturor problemelor. Ideile tantrice s-au răspândit mult în afara Indiei, locul de baștină, până în Tibet, Nepal, China, Japonia, Cambogia, Vietnam și Indonezia. Mai nou până și în România a început să fie explorată această practică senzațională. Tantra are două principii la bază care duc la această cunoaștere spirituală și sexuală, controlul și extazul. Tantrismul pune accentul pe folosirea imaginilor cu tentă erotică, pe trăirea senzațiilor fizice, folosite de o minte lucidă, atentă, extrem de relaxată și de deschisă pentru exprimarea emoțiilor, a afectului, a iubirii și a diferitelor forme ale senzualității.

         Sexul tantric este unul din cele mai intense forme ale sexului, este cel mai intim, este meditativ și spontan. Până și în consilierile de cuplu este recomandat sexul tantric, pentru că unește cuplul, îl conectează; face oamenii să se recucerească și să se recunoască, le amplifică simțirile și îi fac mai deschiși mental și spiritual. Sexul tantric se mai numește și sexul sacru pentru că energia sexuală este considerată sursa vieții. Tantra ne învață să ne concentrăm asupra clipei, să trăim din plin momentul împreunării și a uniunii, pentru ca mai apoi să atingem iubirea adevărată. Tantra are ca scop suprem prelungirea actului sexual și a orgasmului. Sexul tantric nu poate fi practicat de oricine, ai nevoie de cunoștințe în domeniu, iar tantra nu se învață după internet, calea cea mai sigură și mai frumoasă de a învăța tehnicele tantrei este prin masaj tantric.

 2009090218573712005543121243210470

          Masajul tantric este practicat cel mai des în saloanele de masaj erotic, pentru că maseuzele sunt pregătite special în acest sens. La saloanele de masaj erotic nu vă va învăța nimeni cum să faceți, ce să faceți, cel mai bine se învață experimentând și simțind. Doar dacă vă faceți curaj să mergeți la un salon de masaj erotic veți înțelege întru totul tehnicile tantrice. Dar aveți grijă, peste tot sunt o mulțime de pseudo saloane de masaj erotic care abia așteaptă să pună mâna pe banii clientului și în schimb veți primi un masaj grăbit, neprofesional, fără a se ține cont de satisfacția dumneavoastră. Eu vă recomand pentru a experimenta și învăța tehnicele tantrei, Salonul de masaj erotic VIP Obsession. VIP Obsession este un salon care pune mare accent pe propria-i filosofie, pe satisfacerea clientului, și are ca ideal zâmbetul, plăcerea, relaxarea, eliberarea, detensionarea stării de spirit a clientului, prin cele mai sofisticate servicii. Pentru clienții VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă. VIP Obsession este cel mai exclusivist salon din București și puteți beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salon, situat în centrul Bucureștiului, cât și la hoteluri sau adresele clienților. Conceptul VIP Obsession se bazează pe condfidențialitate, intimitate, servicii rafinate și masaj erotic de calitate. Noua colecție a masajelor erotice VIP Obsession este inspirată din erotism divin cu inserții magice de masaj de relaxare, masaj naturist, masaj erotic, masaj senzual și masaj tantric, și își propune să surprindă și să îmbete de plăcere.

 images

VIP Obsession invocă senzualitatea, căutând adevărata împlinirii spirituală, pentru a descoperi cele mai ascunse plăceri oferite de masajul tantric. Masajul tantric de la VIP Obsession este o călătorie spirituală menită să vă inițieze în uimitoarea lume a erotismului, a misticului, în compania celor mai pricepute fete, inițiate în arta masajului tantric. Acest masaj are menirea să lumineze calea clientului cu energie, să îi exploreze sexualitatea prin tehnicile mistice tantra, să invite spiritual într-o altă dimensiune, pe un tărâm magic. Masajul tantric este o experiență erotică de neimaginat, ce nu are granițe nici în timp, nici în spațiu, menită să aprofundeze conexiunile erotice dintre bărbat și femeie, o secvență meditativă profundă, savuroasă, plină de fericire. Acest masaj de la VIP Obsession este disponibil atât pentru femei cât și pentru bărbați, perfect atât pentru cei care sunt ancorați într-o relație cât și pentru cei singuri. Și astfel vă puteți iniția și voi la rândul vostru în tehnicile masajului tantric. Bineînțeles că aceste tehnici nu pot fi memorate dintr-o singură ședință, însă cu experiența și cunoștințele dobândite în cadrului salonului de masaj erotic, veți câștiga o creștere spirituală și o evoluție sexuală de neegalat. Și astfel nu doar veți învăța și vă veți detensiona, cu aceste cunoștințe veți reînvia pasiunea voastră individuală, cât și pe cea de cuplu. Oricine pleacă acasă cu noi și noi idei inovative pentru intimitatea cu persoana iubită și astfel relațiile nu se mai rup, ci din contră se vor suda și mai mult.

 maseuza-alice-03

           Sora masajului tantric de la VIP Obsession este Pachetul VIP Obsession Simple. VIP Obsession Simple este o incursiune într-o dimensiune a fascinației, intimă, extrem de erotică. Modelele VIP Obsession vor răsfăța trupul clientului cu cel mai desăvârșit masaj erotic și masaj tantric. O rază de soare timidă în întunericul bogat în miros de flori proaspăt înflorite, textura gingașă la atingere, lumânările aprinse, candela de ulei și arome orientale, liniștea din muzica ambientală, vor face din fiecare părticică a corpului un centru al universului. Masajul este bineînțeles efectuat de o maseuză topless sau nud, după preferință. Masajul erotic VIP Obsession Simple este mult mai mult decât un simplu masaj de relaxare, este o combinație unică între arta veche a masajului oriental, masajul tantric, masajul senzual, translatând clientul într-o stare de relaxare de neegalat, fizic și psihic.

          Per ansamblu VIP Obsession este sanctuarul masajului de calitate, fie că vorbim de masaj tantric, senzual, naturist, de relaxare sau alt fel, VIP Obsession este un tărâm mistic care practic schimbă omul… îl face mai liber, mai deschis, mai relaxat, mai iubitor și mai atent. Și toate aceste calități dobândite numai la VIP Obsession sunt aduse în afara salonului, acasă, în intimitate, în patul propriu și împărtășite numai cu persoana iubită. VIP Obsession transformă clientul într-un om realmente impresionant. Avem parte de prea mult sex făcut în grabă, uneori chiar prost sau egoist executat și avem nevoie să învățăm să iubim și n-o putem face decât la VIP Obsession.

         Vă invit să simțiți adevăratul masaj tantric numai cu VIP Obsession.  

VIP-OBSESSION-300x59

Anunțuri

8 gânduri despre „Masajul Tantric de la VIP Obsession

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s