Lumina reușitei

  1005334_702404256441551_567553736_n       

           Tristețea trebuie să fie de moment în viață, nu o stare naturală. Nimic nu ne umbrește mai mult decât o stare permanentă de supărare și închistare. Toate trec în viață, doar moartea și timpul sunt de neoprit… în rest totul este posibil. Se spune că ce nu te omoară te face mai puternic. Toate vin și pleacă, ceea ce trebuie întotdeauna să rămână este speranța, credința și puterea. Fără ele toate par de netrecut. Îngropat în cele mai mari supărări este bine să te gândești că totul va trece, că totul se va rezolva după rânduiala firească, întotdeauna după furtună apare curcubeul, liniștea, împăcarea… rezolvarea. Tristețile permanente, gândurile întunecate, nu fac altceva decât să ne schimbe, să ne anuleze, să ne facă de nerecunoscut, să ne îndepărteze de lume și de societate și ajungem să ne trezim la un moment dat singuri și mai triști decât la început. Totul trece cu optimism, cu putere, prin luptă acerbă, cu speranță și credință. Orice om poate să treacă peste orice, timpul vindecă până și cele mai adânci răni, însă trebuie să vrei, să îți dorești, altfel fără voia ta lucrurile nu se pot așeza.

         Se mai spune că Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât poți duce, uneori chiar dă mult prea mult, însă acest citat este lumina speranței, încrederea aceea că totul se va rezolva în final. Dar când conștiința nu funcționează corect, totul pare de netrecut. Se poate dragii mei, se poate, lăsați întunecimea minții și veți vedea lumina reușitei.   

Anunțuri

6 gânduri despre „Lumina reușitei

  1. Chiar nimic nu este intamplator. Se intampla de multe ori sa urmeze fericire dupa tristete asa cum dupa umbra si nori apare soarele stralucitor. De cele mai multe ori optimismul va fi mult peste suparare si neincredere. Ideea ferma este de a te impaca cu nefericirea cu gandul ca va trece precum o simpla rana…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s