Pentru bicicliști, DirtBike.ro

          Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de natură plimbându-te pe o bicicletă puternică. Indiferent că e primăvară, vară sau toamnă, să lași aerul rece sau cald să îți răsfețe fața și să te avânți în aventura vieții tale, să faci drumeții lungi prin pădure, doar tu și bicicleta ta. Să fii doar tu cu tine, să simți liniștea și adrenalina pe care doar o plimbare cu bicicleta ți-o poate oferi. Cu toții avem mașini, dar din ce în ce mai puțini deținem o bicicletă, cu toate acestea ciclismul nu o să moară niciodată. Doar cei mai profunzi oameni își însușesc această pasiune. Nu te poți bucura de natură cu mașina, drumeția nu e drumeție decât dacă o faci pe jos sau cu bicicleta. Nu vei simți nici când mai bine spiritul naturii decât dacă te avânți în sânul ei pe bicicletă. Avantajele mersului pe bicicletă sunt multiple, pe lângă faptul că menține sănătatea fizică, mersul pe bicicletă este și o terapie pentru suflet și minte; te recreezi, scapi de stres, te liniștești, te analizezi și așa mai departe.

image1

 

         Pe cât de rari sunt bicicliștii, pe atât de înrăiți sunt unii bikeri; pasiunea lor este atât de intensă încât își tratează bicicleta ca pe cea mai de preț bijuterie, o îngrijesc și o iubesc ca și cum ar fi parte din ființa lor. Iar plimbarea cu bicicleta devine pentru ei un întreg ritual pe care îl pot împărți numai cu cineva care apreciază acest sport la fel de mult ca și ei. Adevărații bikeri au biciclete puternice, au echipamente corespunzătoare, au accesorii pline de originalitate, au un spirit liber și neînfricat. Mă gândesc că printre cititorii mei sunt și câțiva bicicliști adevărați pe care i-ar interesa un super site adresat în exclusibitate bikerilor și anume DirtBike.ro.

image

 

         Vedeta site-ului DirtBike.ro este BMX-ul, dar aici veți găsi și numeroase informații despre MTB și alte mărci de biciclete. DirtBike.ro un site complex, nu doar că aici se fac cumpărări, vânzări și donații, dar veți găsi și recenzii despre tot felul de biciclete, evenimente despre întrunirile bicicliștilor, informații despre competiții și campionate de ciclism și chiar un forum în care puteți comunica cu bicicliști din toată țara. Vânzările sunt de-a dreptul fabuloase, noi, aproape noi sau second-hand, aici găsiți tot felul de biciclete, piese, echipamente și accesorii la prețuri accesibile. De altfel vă recomand să accesați categoria de vanzari biciclete BMX, veți fi uimiți ce minunății de biciclete veți găsi. Magazine de biciclete sunt peste tot în țară, dar sunt insipide, lipsite de substanță și culoare, nu au personalitate și nici nu pun satisfacția și pasiunea clientului pe primul loc; patronii își tratează propriile magazine ca pe niște afaceri și unii nu sunt deloc pasionați de ciclism, așa că nu au cum să înțeleagă nevoile clientului. DirtBike.ro este mai mult decât un site, este un adevărat tărâm prietenos în care bicicliștii de pretutindeni se pot strânge laolaltă, pot discuta, pot afla informații, pot cumpăra și pot vinde biciclete, piese, echipamente și accesorii.

        Fă și tu parte din comunitatea DirtBike.ro dacă iubești ciclismul și ai acasă o bicicletă de care ești atât de mândru.

logo

Anunțuri

2 gânduri despre „Pentru bicicliști, DirtBike.ro

  1. Acum vreo doi ani ma rugam de baiat sa ii cumpar o alta bicicleta, ca o paradise pe cea veche si m-a tot refuzat, ca avea treaba la calculator si iesea rar din casa. Acum, ca avem doar o bicicleta in casa (a mea), aproape ca nu il mai vad, e toata ziua calare pe ea prin oras, iar eu stau sa il astept, daca vreau sa ma plimb. :))) Clar ne mai trebuie macar una… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s