Crează-ți succesul cu Simexpert

       page1_img3                          Țara noastră merge din rău în mai rău, avem mulți șomeri, firmele dau faliment, cele care încă nu au dat faliment sunt prost organizate, iar cifra lor de afaceri nu este tocmai strălucită, angajații și-au pierdut interesul pentru propriile joburi, clienții s-au săturat să dea piept zilnic cu reprezentanții acriți ai diverselor firme și tot așa… din rău în mai rău. În ziua de astăzi este foarte greu să conduci o afacere de succes și întotdeauna în spatele unei afaceri mărețe stă o întreagă echipă care se zbate zilnic pentru a urca cât mai sus respectiva afacere. Astfel de firme sunt puține, puține dar bune, de toată isprava, cu planuri bine stabilite, cu o echipă de experți în spate, cu oameni competenți care trăiesc pentru a crea succesul.

       Recomand tuturor firmelor care se află într-un impas sau care pur și simplu au nevoie de o echipă de experți, să apeleze cu încredere la echipa de consultanți de la Simexpert, pentru că Simexpert este ceea ce are nevoie România astăzi. Simexpert este o echipă de consultanți în finanțe-contabilitate-fiscalitate și comunicare în afaceri, recunoscuți pe piață pentru derularea a numeroase proiecte; experți certificați de organizațiile profesionale interne și internaționale, ACCA, Camera Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camera Auditorilor din România, Camera Consultanților Fiscali din România, Uniunea Națională a Lichidatorilor din România. Aceștia oferă servicii financiare complete de contabilitate, fiscalitate, resurse umane, lichidări și reorganizări judiciare, evaluări active, evaluări și analize financiare. Ei oferă soluțiile cele mai potrivite pentru orice gen de activitate, având un portofoliu variat de societăți comerciale. Elaborează strategii, identifică oportunități de dezvoltare, acordă importanță detaliilor. Sunt în permanență la dispoziția clientului și îl sprijină în luarea deciziilor privind strategiile de dezvoltare și de comunicare. Experiența lor profesională este cheia succesului pentru clienții ce apelează la serviciile lor. Flexibilitatea, dinamismul și experiența asigură excelența unei game complete de servicii în menagementul de proiecte și relații publice. Simexpert caută provocările profesionale, identifică nevoile de dezvoltare și realizează concepte inovative pentru atragerea și fidelizarea viitorilor clienți.

         Sloganul Simexpert este:  „Fii cel mai bun! Perfecționează-te!”, dar această perfecționare nu se poate decât cu ajutorul echipei Simexpert.

         Fii cel mai bun, pune mâna pe succes, ridică-te pe culmile reușitei numai cu Simexpert. Norocul este de partea ta!

Sursa articolului este:  http://simexpert-training.ro 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s