O piscina de vis de la Acci-Piscine

           Vara a trecut dar această toamnă blândă este un moment prielnic pentru a ne pregăti pentru vara care urmează. Deși mai este foaaarte mult timp până la vară, eu zic că nu ar strica, pentru cei care sunt atât de norocoși și locuiesc la casă și se bucură de un spațiu generos, să își împlinească un vis. Cel mai mare vis pentru iubitorii de natură, de soare și de apă este acela de a avea o piscină chiar în curtea propriei case. Cred că la un moment dat cu toții am visat să avem o casă a noastră, cu un gard alb și micuț în stil american, un arbore plantat de mâna noastră, un câine blănos și voinic și o piscină în stil mare aflată în spatele casei, ferită de ochii curioși ai vecinilor. Nu de puține ori ne-am spus că undeva, cândva, vom avea o vilă cu piscină. Vila e relativă, putem reuși sau nu, dar o piscină este mai mult decât realizabilă. Orice om cu un venit decent își poate face o piscină în curtea casei. Nu mai este un lux, mai ales că site-ul Acci-Piscine.ro ne pune la dispoziție, la cele mai accesibile prețuri, toate resursele necesare împlinirii acestui vis.

            Probabil vă întrebați cine se află în spatele magazinului online Acci-piscine.ro… ei bine echipa Acci-psiscine este formată din tineri inimoși, cu multă putere și chef de muncă, dar cu o veche experiență în domeniul piscinelor, lucru care îi situează pe primul loc din punct de vedere calitativ. Motto-ul lor este: „Calitate mai presus de toate.” De ce să alegeți Acci-piscine? Pentru a face un vis să devină realitate. Piscina este o parte esențială a spațiului exterior sau a spațiului interior din grădină. Dimensiunea, forma, culoarea, lumina sau chiar scările sunt elemente care formează o imagine exclusivistă. Dreptunghiulare, pătrate, rotunde sau ovale, toate sunt inspirate din natură. Acci-piscine oferă servicii specializate în domeniul construcțiilor pentru piscine, începând cu proiectarea piscinei și continuând cu furnizarea de echipamente, cu execuția și întreținerea acesteia. Ne putem bucura chiar și de consultanță gratuită, lucru care nu este puțin.

1279814483_106424218_2-Fotografii-de--casa-cu-piscina-1279814483

          Acci-Piscine ne oferă următoarele tipuri de piscine:

  • piscine clasice din beton: durabilitate mare, forme și dimensiuni nelimitate, diferite tipuri de finisaje; Cele din beton pot fi clasice cu skimmer sau piscine cu luciu de apă cu canal perimetral sau overflow.
  • piscine din panouri metalice: instalare rapidă, forme diverse, accesorii multiple, finisaj linear PVC;
  • piscine realizate din cofraje de polistiren: economice, ecologice, durabile, instalare rapidă, finisaj PVC.

Dar știți care este regretul meu cel mai mare?! Că eu nu stau la casă și probabil nu voi avea niciodată o casă, voi fi mereu captivă într-un apartament de bloc, închisă ca într-o cutie de chibrituri. Eu nu pot decât să visez la acea casă drăguță, cu o curte mare și verde, plină de pomi fructiferi și flori pe tot parcursul anului, cu o piscină micuță dar elegantă din beton, accesorizată într-un mare stil. Dar voi cei care ați fost binecuvântați cu o casă și o grădină mare, ar trebui să rupeți puțin din spațiul dumneavoastră și să vă realizați o piscină grandioasă. Acci-piscine te poate ajuta să îți faci chiar și o saună, sau un spa chiar la tine acasă și o grădină amenajată cu mult bun gust. De proiectare și de execuție se ocupă tot Acci-Piscine, tu trebuie doar să știi ce vrei, că restul pică pe umerii minunatei firme Acci-Piscine. Adevărat că îți trebuie puțină putere financiară pentru realizarea unei piscine sau pentru o saună, dar prețurile nu mai sunt atât de exorbitante ca în trecut.

         Eu zic să nu mai stați pe gânduri și să acționați, sunteți la un click distanță de visul dumneavoastră. Acci-Piscine este mai mult decât un magazin de piscine online, este magazinul familiilor fericite.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s