ContaExpert, firma de contabilitate

        contabilitate   Când eram eu micuță îmi doream cu ardoare să fiu contabilă. Îmi plăceau banii, calculele și miile de hârtii îndosariate despre diverse chestiuni. Dar anii au trecut și matematica s-a dezlipit de mine cu o repeziciune acerbă. Mama tot își dorea să mă vadă contabilă, însă eu, oricât m-aș fi străduit eram una din mediocrele excelente la matematică. Așa că mi-am scos din cap această meserie, deși… este o profesie profitabilă care aduce nu doar satisfacții financiare, dar și sufletești. În ziua de astăzi sunt atât de mulți contabili încât chiar avem de unde alege, însă foarte puține firme de contabilitate își realizează munca cu seriozitate și profesionalism. De aceea, pentru astăzi vă recomand o super firma contabilitate din Suceava. Echipa ContaExpert este resursa-cheie a firmei, scopul lor fiind de a oferi servicii de calitate, profesioniste, care să satisfacă nevoile oricărei firme și să ajute în obținerea unui profit rezonabil pentru clienți. O dată ce tu ca client accepți parteneriatul cu ContaExpert, aceștia devin parte din echipa firmei tale și își însușesc misiunea, valorile și viziunea care îți ghidează afacerea. Principalul avantaj al colaborarii cu ContaExpert este acela că ei își propun să le ofere clienților sugestii de optimizare a veniturilor și cheltuielilor acestora, astfel încât să plătească legal cât mai puține contribuții la stat. Cu toții ne dorim să dăm cât mai puțin bani la stat, taxele și impozitele sunt atât de mari încât cel mai bine ar fi să colaborăm cu firme de specialitate care să ne sfătuiască cum și în ce fel să evităm aceste taxe exorbitante.

servicii contabilitate

          Prețurile sunt accesibile, consultanța intră în prețul inițial, oricând la orice oră poți întreba despre orice nelămurire ai legat de activitatea contabilă a firmei tale și este absolut normal să primești răspuns la toate întrebările tale fără să plătești nimic suplimentar. Toți clienții au parte de prețuri corecte și bineînțeles transparente. Ai parte de liniștea declarațiilor depuse corect și la termen. Pe site-ul firmei de contabilitate din Suceava găsești toate detaliile despre:

 • Firma de contabilitate;
 • Contabilitate primară;
 • Contabilitate financiară și de gestiune;
 • Consultanță fiscală;
 • Refacere contabilitate;
 • Expertiza contabilă;
 • Organizarea și conducerea departamentului financiar;
 • Servicii salarizare, resurse umane;
 • Servicii juridice;
 • Tarife;
 • Link-uri utile.

Tot ce tu treabuie să faci este să intri pe ContaExpert.com și să te documentezi, răsfoiești site-ul, te uiți pe lista de servicii care este foarte generoasă și afli singur dacă ContaExpert este firma de contabilitate care îți poate administra firma din punct de vedere financiar. Ai nevoie de profesioniști? Înseamnă că ai nevoie de ContaExpert!

logoo

Anunțuri

3 gânduri despre „ContaExpert, firma de contabilitate

 1. Pingback: contabilitate de gestiune | fb member

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s