Pasărea Phoenix renaște cu Herbalife

         Povestea începe cu mine, mă simțeam urâta, urâtă din cap până în picioare. De câteva luni bune mă delăsasem, aveam impresia că îmbătrânesc, pielea feței îmi părea pătată, ridurile fine din jurul ochilor acum păreau mai accentuate, pielea corpului era uscată, pe piept îmi ieșiseră o iritație discretă, dar deranjantă pentru mine. Părul mi se îngrășa mai repede ca niciodată, iar cearcănele ce cândva păreau niște umbre fine, acum deveniseră chiar vineții și-mi întunecau tot chipul. Mă întrebam și eu ce se întâmplă cu mine de decăzusem în asemenea hal, vroiam să redevin femeia luminoasă și tânără din trecut, vroiam să mă simt din nou bine în pielea mea și vroiam să radiez.

        Un semn de alarmă se aprinsese în sufletul meu așa că am început să mă interesez pe la prietene unde aș putea găsi niște produse de îngrijire personală cu adevărat bune, ba chiar profesionale. Și uite așa am aflat de Herbelife, surpinzător pentru mine pentru că știam că Herbelife este un brand celebru pentru programele de slăbire și de îngrășare. Habar nu aveam că Herbalife are și produse care ajută la menținerea frumuseții și a tinereții. Așa că am intrat fără tăgadă pe site-ul Wellness.ro ca să îmi pot achiziționa și eu acele broduse care să îmi readucă frumusețea pe chip. Tinerețea mea a fost și este foarte importantă pentru mine, de aceea m-am încrezut în Herbalife și bine am făcut. După două luni de când folosesc produsele Herbalife de îngrijire personală rezultatele sunt uimitoare și sunt foarte, foarte mulțumită. Drept să vă spun, primul lucru pe care l-am consultat a fost lista de prețuri Herbalife și bineînțeles că am rămas uimită, pentru că sunt extrem de accesibile, iar varietatea produselor este atât de mare încât chiar am avut de unde alege exact ceea ce îmi trebuia mie, neapărat.

 wellness

 

          În primul rând mi-am luat un Set cu Multivitamine pentru Ten Normal spre Gras care conține un cleanser, un tonifiant și o cremă hidratantă pentru ten normal spre gras. Setul este un sistem în trei pași care se potrivește tenului normal sau gras, curățare, tonifiere și hidratare. Tenul meu avea vizibil probleme, eram foarte încrezătoare că acest set îmi va salva chipul de la îmbătrânire și de la o urâțire grabnică. Cleanser-ul cu Multivitamine conține ulei de eucalipt, care are o acțiune antimicrobiană și stimulează circulația sângelui și extrasul de coajă de salcie care este un exfoliant natural pentru porii dilatați. Acest Creanser hrănește pielea cu vitamine, nutrienți și elemente vegetale. Se utilizează pentru îndepărtarea machiajului, elimină deasemenea murdăria și impuritățile. Este un produs bogat, dar delicat. Toner-ul cu Multivitamine tonifică și contribuie la închiderea porilor și reduce deasemenea dilatarea lor. Curăță și împrospătează pielea într-un mod de invidiat și îmbunătățește culoarea și textura pielii, dându-i un aspect sănătos și luminos. Toner-ul conține ulei de eucalipt care are o acțiune antimicrobiană și stimulează circulația; și hemamelis care are o acțiune astringentă și de împrospătare. Iar Crema cu Multivitamine este o loțiune fină care hidratează și protejează pielea pe întreg parcursul zilei și oferă pielii hidratarea necesară. Foarte important este că conține factorul de protecție solară SPF15. Crema conține ulei de caise care ajută la menținerea elasticității și fermității pielii. Cu acest set am reușit să-i redau feței mele nu doar tinerețea, dar și un aspect sănătos și luminos, de invidiat. Pielea mea are acum elasticitate, este fină și atât de plăcută la atingere de parcă aș atinge o piersică, atât de catifelată este.

Set-cu-Multivitamine-Ten-Normal-Spre-Gras-poza-t-D-n-MultiVitamin-Normal-to-Oily-System 

        Pentru ridurile mele fine am luat Crema de Noapte Antirid care este un hidratant puternic și conferă pielii un aspect mai tânăr și mai sănătos. Este o cremă foarte bogată de noapte care ajută la întreținerea pielii în timpul somnului atunci când regenerarea celulelor este mai activă. Această cremă susține producția de colagen, hidratează și hrănește pielea. Folosită cu regularitate, sporește vizibil luminozitatea și claritatea, îmbunătățește chiar și fermitatea pielii. Această formulă delicată ajută la prevenirea și ameliorarea liniilor fine și a ridurilor, hidratează pielea în mod inconfundabil. Adevărul este că aplicând-o în fiecare seară, parcă micile riduri s-au mai estompat, sunt foarte fericită că funcționează atât de bine pe pielea mea.

 Crema-de-Noapte-Antirid-poza-t-D-n-Crema-regeneranta-de-noapte-m_PM

         Pentru ochii mei cei migdalați, umbriți de cearcănele urâte și inestetice am ales Gelul pentru ochi NouriFusion. Acest gel reduce pungile și cearcănele de sub ochi, împrospătează și revitalizează pielea. Acest gel a fost creat pentru pielea sensibilă și nu este absolut deloc gras. Ceea ce trebuie să știm este că pielea din jurul ochilor conține foarte puține glande sebacee și este mai înclinată spre uscare. De aceea este bine să folosim acest gel pentru pielea din jurul ochilor cu extract de ginseng și castravete pentru că reîmprospătează și calmează pielea obosită din jurul ochilor. Extractul de eleuterococ stimulează regenerarea celulară, netezește pielea și reduce apariția ridurilor fine. Extractul de castravete înmoaie, împrospătează, are o acțiune ușor astringentă asupra porilor și înălbește pielea. Pantenolul hrănește și înmoaie pielea. Extrasul de iederă tonifică și stimulează circulația sanguină. Acest gel mi-a redat luminozitatea și vitalitatea pielii ochilor. Acum privirea mea este mai fermă și mai sigură, ba chiar îmi permit să mai arunc și câteva privire seducătoare fără să mă tem că voi impresiona cu cearcănele mele urâte și maronii.

 Gel-Pentru-Ochi-Nourifusion-poza-t-D-n-NouriFusion-Eye-Gel

           Pentru corpul meu delicat, dar afectat de celulită și de aspectul inestetic ușor îmbătrânit am cumpărat Crema De Corp Modelatoare care îmbunătățește textura, netezește și tonifică pielea în profunzime. Ea reduce deasemenea aspectul de celulită pentru că are în compoziția sa mulți acizi deosebiți obținuți din fructe și plante. Este creată special pentru a catifela și netezi pielea și m-a făcut să mă simt splendid chiar și în lenjerie intimă. Această cremă are un efect mai rapid daca este aplicată seara și dimineața și se însoțește întotdeauna de o dietă alimentară echilibrată cu un consum mic de calorii și un conținut mare de fibre și bineînțeles mai multă mișcare. Este bine de evitat consumul de băuturi alcoolice și băuturile acidulate și astfel corpul meu a redevenit unul frumos, neted, catifelat și tonifiat. Mă simt atât de sexy în pielea mea că uneori nu îmi vine să cred.

 Crema-De-Corp-Modelatoare-poza-t-D-n-Body-Contouring-Creme

 

           Și dacă tot îmi pusesem la punct toate detaliile pentru aspectul pielii mele, aveam nevoie și de un parfum care să inspire aceeași frumusețe de care aveam atâta nevoie. Mă plictisisem de toate parfumurile pe care le aveam deja. Unele de la branduri foarte cunoscute, dar care nu îmi satisfăceau acea nevoie nebună de originalitate de care aveam nevoie. Parfumurile joacă un rol foarte important în viața mea, mirosul chimic pe care îl emană un parfum îl asemui cu acea energie de atracție pe care orice om îl deține. Sunt de părere că dragostea nu se naște din atracția fizică sau frumusețea fizică, ea se naște o dată cu mirosul. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc pornind de la parfumul vibrant emanat de trupul unui bărbat adorabil. Dacă la prima privire nu îi dădeam nicio atenție, mirosindu-l simțeam cum sângele mi se accelerează în vene și o nevoie nestăvilită mă făcea să vreau să îl cunosc. Parfumul este o prelungire a eului, o completare a propriei ființe… și doar mirosind pe cineva simți că îi inspiri întreaga ființă, o sustragi din el și o arunci în adâncul sufletului tău. Mirosul de om este întotdeauna pus în evidență de acele substanțe chimice din parfum care îl fac să devină particular și inconfundabil. Niciun parfum nu miroase la fel pe două persoane, ph-ul nostru îi dă acea notă specială și originală. De aceea fac parte dintre cei care simt dragostea o dată cu mirosul… mirosind mă îndrăgostesc, mă stârnesc, mă incit și mă fac singură, cu propriul nas, să îmi doresc mult mai mult de la acea persoană. Iar eu acum simțeam nevoia unui parfum care să exprime senzualitate, gingășie, frumusețe, prospețime, dragoste și sexualitate debordantă, așa că am ales cu multă încredere Parfumul pentru femei Heart. Pentru femei, Eau de parfum Heart este o aromă romantică, ce face inima oricui să cânte. Amestec de nufăr, flori de iederă, frunze proaspete de ceai verde și gardenie, parfumul pare inspirat direct din inima naturii. Combinația bogată din plante senzuale creează o notă dulce și sexi, la fel de complexă și de misterioasă ca și inima. Înmiresmându-mă cu acest parfum simțeam că eman la rândul meu spiritul meu romantic și senzual, toată dragostea ce o am de oferit, sexualitatea mea mustind și gingășia copilărească care îmi face inima atât de inocentă și de iubitoare. Adiam în jurul meu a frumusețea și a prospețime, mă simțeam întocmai ca un nufăr în mijlocul unei delte mirifice. Mă simțeam completă în sfârșit.

   Parfum-pentru-femei-Heart-poza-t-D-n-parfum-Heart       

           Cu aceste produse fabricate în fermecata Italie am reușit să redevin femeia sigură și mândră din urmă cu câteva luni. Am reușit să redevin frumoasă și mă simțeam ca atare, atitudinea mea debordantă era născută din produsele Herbalife, renăscusem și eram fericită de acest lucru. Renăscusem întocmai ca și Pasărea Phoenix, din cenușă m-am ridicat și m-am plămădit cu produsele Herbalife, recreând o nouă femeie, una mai tânără, mai frumosă și mai demnă de admirație. Mulțumesc Herbalife pentru armele pe care mi le-a oferit, pentru că fără ele nu aș fi reușit să îmi redobândesc starea de bine, optimismul, energia și pozitivismul unei vieți frumoase.

Reclame

Un gând despre „Pasărea Phoenix renaște cu Herbalife

  1. Pingback: Castigatorii campaniei “Castiga vouchere in valoare totala de 800 lei de la Wellness.ro!” | Blog Awards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s