Concursul de ciclism Velopower Road Race 2013

   biciclist-editat-11-620x605      

           Dragii mei a sosit momentul să vă aduc la cunoștință un eveniment super important pentru toți iubitorii de natură, pentru cicliști dar și pentru acei oameni activi care se implică în diverse activități doar de dragul mișcării și a socializării. Pe 28 septembrie 2013 are loc Concursul de Ciclism Velopower Road Race 2013, eveniment organizat de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă FOCUL VIU și Asociația Sportivă Velopower, organizații non-profit, în municipiul Focșani, județul Vrancea. Traseul pornește din Panciu și veți trece prin numeroase alte localități, comune și sate cum sunt Crucea de Jos, Satul nou, Tifesi, Vidra, Sârbi, Vitănești, Serbești, Irești, Voloscani, Câmpuri, Livezile, Vizantea Răzăsească, Vizantea Mănăstirească și multe alte locuri minunate unde vă veți bucura de un aer proaspăt și curat, veți vedea cea mai frumoasă zona viticolă a Vrancei, încununată de Măgura Odobești, câmpuri pline de verdeață din prezona Munților Vrancei și multe alte locuri atât de frumoase, specifice Vrancei. Traseul va dura în jur de 4 ore, deja s-au înscris 100 de persoane. Taxa de înscriere este de 50 de lei de persoană, dar dacă sunteți o echipă de minim 5 persoane, veți plăti numai 35 de lei de fiecare. Se poate înscrie orice om, bărbat sau femeie, cu vârsta cuprinsă între 14 și chiar peste 50 de ani, importantă este condiția fizică dacă vreți să câștigați. Dar ca să fiu sinceră nici măcar câștigul nu este important atâta timp cât vă veți bucura de eveniment ca de o excursie cu prietenii, unde veți descoperi magia inconfundabilă a Vrancei, mergând pe bicicletă. Dintre cei mai ambițioși și mai puternici din punct de vedere fizic, vor fi aleși 3 câștigători, primii care reușesc să termine traseul, care vor primi medalii și diplome, premii în bani și produse oferite de sponsori și de către organizatori.

 concurs-popup-velopower-Medium

        Dacă vă hotărâți să vă înscrieți în link-ul de mai sus găsiți toate detaliile despre tot ceea ce vreți să știți, oricum cert este că evenimentul va fi foarte amplu și va aduna împreună oameni care adoră natura, ciclismul, mișcarea și plimbările în aer liber. Ne bucurăm de ultimele zile blânde de toamnă, eu zic că este păcat să nu profităm de această oportunitate și să facem cu toții o ultimă excursie în aer liber, îmbrăcați sumar, cu haine ușoare, în care să ne putem mișca în voie. La un astfel de evenimente participă de obicei cicliști profesioniști, cadre didactice, elevi, părinți, copii și chiar bunicii, pentru că pe toți îi unește aceeași dragoste pentru natură și mișcare.

         Un iubitor al acestor evenimente este și Valy Crintea care sunt sigură că va participa, așa că dacă vreți să întâlniți unul din cei mai cunoscuți bloggeri, adică pe Vali, și vă plac și competițiile de ciclism, eu zic să nu mai ezitați și să vă înscriți negreșit. Abia aștept să citesc postările voastre despre ineditul eveniment, despre întâmplările voastre și despre toate minunățiile pe care le-ați văzut în minunatul ținut al Vrancei.

        Fie ca cei mai buni să câștige! Succes!   

photo-1 

Reclame

6 gânduri despre „Concursul de ciclism Velopower Road Race 2013

  1. frumos articol si iti multumim pentru promovarea concursului si implicit al ciclismului. Din pacate modificarile programului de munca ma va impiedica sa particip!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s