Citește ce vrei

          Adriana Dinune spune cu dezinvoltură și siguranță: Citește ce vrei! Acesta este un îndemn cât se poate de intrigant, nu-i așa?! Te face să devii curios, să vrei să afli despre ce este vorba, să explorezi teritoriul virtual al Adrianei. Ei bine Citește Ce Vrei este site-ul plin de sclipici al Adrianei Dinu, o figură foarte cunoscută în mediu online. Probabil vă întrebați de ce spun că ar fi Citește ce vrei plin de sclipici… pentru că nu este un blog sau un site oarecare, este mult mai mult de atât, este o revistă complexă plină de informații interesante la care se adaugă amprenta personală a Adrianei. Revista aceasta, Citește ce vrei, are ceva… ceva special, inexplicabil, ceva care atrage și care te face să te întorci și să te reîntorci pe site și să citești tot ce este nou scris. Eu și Adriana avem un lucru în comun, bine în afară de pasiunea pentru scris, suntem buzoience și am aflat acest lucru cu o maximă încântare dintr-un articol de-al ei din categoria Jurnal de călătorie. Adriana este o româncă adevărată, mândră de meleagurile din care provine, lucru mai rar întâlnit. Am poposit pe site-ul ei de nenumărate ori dar abia astăzi am aflat că este buzoiancă și nici nu știți ce sentiment de mândrie mă încearcă. Este o mare plăcere să descoperi o femeie atât de valoroasă și de talentată, născută în același oraș cu mine.

DSCN6078-1024x768

       Mulți dintre noi nu avem timp să ne uităm la televizor, unii dintre noi nu îl deschidem cu lunile, dar Adriana are o rubrică intitulată Vedete unde ne povestește ultimele știri din viața vedetelor, ce mai fac ele, ce schimbări au mai făcut în viața lor, despre cariera lor, despre look-ul lor, despre viața lor intimă și nu numai. Această categorie este perfectă, cel puțin pentru mine, trebuie să recunosc că îmi plac mondenitățile, cel mai mult ador să îmi încep diminețile cu o cana mare de cafea rece în mână citind despre viețile vedetelor în vogă. Cine a mai născut, cine a murit, cine și-a schimbat înfățișarea, ce album nou a mai ieșit pe piață, ce filme bune mai rulează, cine s-a mai făcut de rușine, cine a mai copiat pe cine… adevărul este că ador bârfulițele mondene.

        Categoria Relații&Sex este cât se poate de educativă, multe lucruri am aflat de care nu știam, picanterii și delicii sexuale, ponturi pentru consolidarea relațiilor afective, sfaturi despre cum să-ți revii după un eșec emoțional și multe alte lucruri care ne pot fi de ajutor în momente grele sau de rătăcire. Această categorie are o amprentă psihologică, lucruri de substrat care ne pot ușura viața considerabil. Această categorie ne instigă să privim viața dintr-un alt unghi, un unghi care ne poate schimba percepția îngustă despre sexualitate și despre dragoste. Ne învață să facem diferența între dragoste și sex; între atașament, pasiune și iubire, între relațiile profunde și cele superficiale. Această rubrică ne ajută să ne reinventăm, să nu ne plafonăm în aceleași tactici de cucerire, ne ajută să nu lăsăm plictiseala să ne distrugă relația și intimitatea cu partenerul nostru.

         Categoria Băieții Vorbesc este iarăși o rubrică foarte interesantă în care Adriana tratează toate simțămintele unul bărbat pe care noi femeile ar trebui să le cunoaștem pentru a ne înțelege mai bine bărbații. Bărbații par de neînțeles, sunt introvertiți, tăcuți, le e teamă să își declare iubirea, sunt geloși fără motiv, sunt prea posesivi sau prea indiferenți, comportamentul lor este greu de înțeles. Această categorie ne ajută să înțelegem ce își doresc bărbații, ce gândesc, ce simt, ce urăsc, ce nu le place, de ce se tem… iar noi am face bine să băgăm la cap toate aceste informații pentru că astfel vom ajunge să ne înțelegem partenerul… poate că așa cum nu a făcut-o nimeni înaintea noastră. Cert este că și bărbații și femeile au același punct comun, își doresc să fie iubiți, iar Adriana scoate foarte bine în evidență acest lucru.

          Cover Story este o categorie de creații literare marca Adriana Dinu. Povești de dragoste sensibile, proză autentică care ne dezvăluie caracterul impresionant al Adrianei. Ne vorbește despre o sensibilitate lăuntrică, despre o bunătate neîntinată, despre viața ei tumultoasă cu bune și rele, despre plăcerile ei, despre nebuniile ei, despre sentimentele ei și despre durerile ei. Citind Cover Story descopăr esența Adrianei, descopăr stările cu care ea se confruntă și simt plăcerea ei nebună de a scrie și patosul pe care îl pune în fiecare expresie. Prin cuvinte simple, deloc pretențioase, ne formează imagini clare ale trăirilor ei, frânturi din trecutul și prezentul ei se revarsă aici, dar resimt și speranța vie a viitorului. Frumoasă fată, interesant scriitoare, profunzimea ei este emanată peste tot.

          Categoria Diete&Sănătate este acea rubrică care ne învață cum să adoptăm un stil de viață sănătos, cum să ne menținem tinerețe, frumusețea și energia la cote maxime. Ce diete ni se potrivesc în funcție de zodie, ce deserturi sănătoase și delicioase să consumăm, ponturi cu care să obținem o sănătate de fier și multe alte lucruri interesant. Sănătatea ne omoară astăzi, iar cel care ne scrie articole despre sănătate este un om care apreciază viața și mai ales iubește oamenii. Niciodată acest subiect nu se va epuiza, iar Adriana scrie lucruri extrem de utile pentru noi toți.

            Jurnal de călătorie este abia la început, dar presimt că Adriana va scrie despre destinații turistice minunate, locuri pe care trebuie să le vizităm, teritorii pe care le vom cunoaște doar din prisma ei dacă nu ne vom face timp să vedem cu proprii noștri ochi realitatea unui tărâm fascinant al țării noastre. Deocamdată ea ne dezvăluie Buzăul, locul nostru de baștină și cel mai cunoscut nouă. Dar pe viitor probabil că ne va scrie și despre alte destinații, poate mai îndepărtate și mai frumoase.

           Categoria Timp Liber se înștiințează de ultimele spectacole, piese de teatru, avanpremiere de film și despre alte eveniment super interesante. Eu ador teatrul și spectacolele, sunt vii, speciale, și mă bucur să văd că Adriana ne anunță la timp despre cele mai remarcabile evenimente. Această rubrică culturală ar trebui să fie în atenția noastră zi de zi pentru a petrece un moment de respiro la un spectacol cu actorii noștrii cunoscuți.

          Una peste alta, Citește ce vrei este acea revistă scrisă cu talent, bun simț și informații reale de o scriitoare cu calități de jurnalist. Citește ce vrei cu Adriana Dinu! Pentru un plus de informații urmăriți pagina de facebook Citește ce vrei. 🙂

cropped-28003_205250446276797_380948613_n<a h

Anunțuri

2 gânduri despre „Citește ce vrei

  1. Îți mulțumesc pentru o așa caracterizare! M-ai surprins plăcut și recunosc, pe alocuri m-ai emoționat!
    Nu-ți spun decât că sufletele se recunosc între ele, iar dacă vorbești de suflet frumos, cu siguranță tu îl ai asemenea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s