Portal pentru evenimente

           Ce de lume s-a căsătorit în ultimul timp, ce de vedete și-au unit destinele și câți nu și-or mai uni destinele în curând. S-a oficializat zilele trecute o relație, nu spun a cui că vă dați și singuri seama 🙂; pe lângă rochia foarte frumoasă a miresei mi-a plăcut extrem de mult localul unde s-a ținut petrecerea nunții. Problema este că noi nu avem banii vedetelor mai sus menționate cu subînțeles, așa că trebuie să ne orientăm spre localuri și restaurante ceva mai accesibile, ceva mai omenești ca preț. De fiecare dată când vine vorba de organizarea unei nunți, lucrurile sunt complicate, deciziile sunt greu de luat mai ales când cuplul este constrâns de un buget limitat. Dar tocmai pentru aceste alegeri dificile a fost creat site-ul Localuri în București.ro. Localuri în București.ro este un portal care a adunat într-un singur loc cele mai importante restaurante nunti și evenimente din București. Aici sunt prezentate restaurante și saloane pentru evenimente și ballroom din București, printr-o descriere detaliată, oferte pentru mese festive, meniuri, poziționare pe hartă, date de contacte, fotografii de ansamblu și de detaliu, cât și formulare pentru rezervări online.

 locatii_nunta_14

           Poți cere:

          ofertă pentru nuntă;

          ofertă pentru botez;

          ofertă pentru un eveniment;

          ofertă pentru decorațiuni;

          ofertă pentru muzica;

          ofertă pentru foto-video;

 384409082_46550522a0

            Așadar nu doar că rezolvi problemele legat de restaurante nunti, dar îți poți găsi și decorațiunile visate, muzica și un fotograf care să îți facă niște fotografii artistice… poți scăpa de multe bătai de cap. Și în pluuuus… pe lângă toate aceste localuri și restaurante nunti cu toate datele lor de contact, pe lângă toate planificările necesare; pe site găsiți tot felul de articole utile, tot felul de postări legate de evenimentele acestea speciale din viața noastră, despre detaliile care întregesc aceste nebunii care ne fac viața mai frumoasă și ne celebrează momentele importante ale existenței noastre. Articole despre firme de organizări evenimente, despre obiceiuri legate de nunți, despre locațiile superbe pentru luna de miere, despre figurinele de pe tortul de nuntă, despre buchetele de mireasă, despre rochiile de ocazie, despre decorațiuni unice handmade, despre botezuri, despre fotografii de nuntă reușite și multe alte articole foarte captivante și utile. Se vede foarte clar că echipa care se ocupă de portal o face cu pasiune și cu multă dragoste pentru frumos, pentru bun-gust, pentru oameni și bineînțeles pentru nunți.

          În prezent internetul este plin cu tot felul de portaluri despre diverse, dar cu adevărat cele mai importante și mai utile sunt portalurile despre sănătate și despre restaurantele perfecte pentru nunți, botezuri și tot felul de evenimente.

          Localuri în București.ro, locul unde restaurantele de poveste și-au dat întâlnire spre încântarea oamenilor care se iubesc cu adevărat. 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre „Portal pentru evenimente

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s