Dansează cu Latino Time

          Simți ritmul muzicii vibrându-ți în urechi? Simți cum începe să-ți curgă prin vene? Simți căldura muzicii care îți încălzește corpul într-un dans minunat al simțurilor? Știu că ești un om viu, un om care apreciază muzica ca pe o hrană a sufletului, un om care percepe dansul ca pe cea mai desăvârșită formă de exprimare. Ești o fire veselă și activă, îți place mult să dansezi pentru că doar așa simți că trăiești, ai vrea să simți dansul cu tot trupul și să îl lași să curgă din tine exprimându-ți viața și sentimente… ești om, ești artă, ești poezie, ești dans…

          Dansul are o mulțime de beneficii, te ajută să îți cunoști corpul, te învață să îl coordonezi, te ajută să îți exprimi sentimentele prin limbajul dansului, te învăluie cu o aură de de fericire, te face sexi și frumos. Îți menține sănătatea fizică, previne obezitatea, sculptează corpul frumos, tonifiindu-ți mușchii; previne bolile de inimă și tensiunea ridicată. Dezvoltă vigoarea și forța fizică, bineînțeles ajutând la slăbit. Păstrează flexibilitatea corpului, ba chiar o amplifică, făcându-te mai elastic și mai ușor. Dansând îți va îmbogăți cultura generală și vei afla multe lucruri minunate despre dans, informații nebănuit de frumoase și de utile. Mergând la o sală de dans îți vei îmbunătăți capacitățile de comunicare și vei învăța să lucrezi în echipă, ca un tot indestructibil. Dansul este un mijloc în care vei cunoaște și alte forme ale artei, ca drama, teatrul și muzica. Prin dans îți antrenezi nu doar corpul, ci și creierul… dansul este distractiv fără doar și poate.

 Dancing couple

         Dansul este cea mai distractivă formă de exercițiu și de recreere, de aceea vă recomand Școala de dans „Latino Time” care vă asigură garanția prestării unor servicii de înaltă calitate, cursurile de dansuri organizându-se într-o zonă centrală a capitalei. Alegând Latino Time trebuie să știți că alegeți să dansați într-o sală de dans modernă, super utilată, nu într-o banală sală de sport a vreunui liceu sau școală. Nu contează vârsta pe care o ai, dansul nu are vârstă de aceea și Latino Time integrează persoane din orice pătură socială cu vârste cuprinse între 5 și 65 de ani. Cursurile de dans sunt structurate pe o perioadă nedeterminată de timp, astfel încât să satisfacă cerințele și nevoile fiecărui partincipant. Sunt organizate cursuri pentru începători, semi intermediari, intermediari și cursuri de coregrafie. Aici puteți învăța să dansați Cha-Cha, Jive, Mambo, Merengue, Passo Doble, Quickstep, Rumba, Samba, Slow Fox, Tango, Vals Lent, Vals Vienez și probabil multe altele. Cert este că prin dans te îmbogățești și evadezi într-o lume de vis.

         Dansează și tu cu Latino Time, lasă-te purtat în pașii minunați ai dansului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s