Biorefit Tea – Ceai natural Detox și Fit Body

Dragele mele doamne și domnișoare, dragii mei domni, vreau să vă fac un anunț important. S-a lansat de curând pe piața din România un nou produs din categoria sănătate și nutriție. Produsul este un ceai de slăbit în pricipal, dar și un efecient detoxifiant cu numeroase beneficii curative pe care vi le voi dezvălui puțin mai jos. Se numește Biorefit Tea și este un supliment alimentar 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru detoxifierea intestinală și reglarea tranzitului intestinal. Aceste două acțiuni conduc în mod natural la reducerea kilogramelor în plus și întărirea sistemului imunitarBiorefit Tea este primul ceai Detox & Fit Body din Romania. Ceai Biorefit Tea, sună bine nu?!

cutie-ceai-biorefit-modificare3-600x264

Biorefit Tea conține:

 • Senna – cu acțiune purgativă, antipiretică, purificatoare, laxativă, vermifugă și diuretică;
 • Crușin – indicat pentru insuficiențele biliare, constipație, parazitoze intestinale, depurare și cure de detoxifiere, cure de slăbire, afecțiuni ale ficatului, reumatism, varice, hemoroizi și unele boli de piele;
 • Gălbenele – cu acțiune antiinflamatoare, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, imunostimulentă, cicatrizantă, grăbește vindecarea și regenerarea țesuturilor, etc.
 • Măr – cu efectul său răcoritor, tonic, antiseptic, depurativ, urolitic, diuretic, laxativ, stimulent și decongestiv hepatic, inhibant în dezvoltarea celulelor canceroase, etc.

banner-biorefit-tea

Biorefit Tea ajută în:

 • Curele de slăbire – oferind o senzație de sațietate și amână eficient golirea stomacului. Ceaiul încetinește rata de alimente care merg de la stomac în intestinul subțire și astfel ajută la controlul apetitului de dulce și a chinurilor foamei.
 • Reglarea și menținerea tranzitului intestinal – este un laxativ de contact datorită plantelor de crușin și senna, care măresc peristaltismul intestinal.
 • Curățarea tractului digestiv – este un detoxifiant al colonului și prin urmarea se ameliorează atât absorbția intestinală, cât și a proceselor de eliminare, în paralel cu refacerea florei intestinale saprofite.
 • Funcționarea corectă a bilei – crește excreția intestinală a acizilor biliari și a colesterolului.
 • Corectarea disfuncțiilor la nivelul tractului gastrointestinal – este anticolitic și antiseptic intestinal.
 • Contribuie la motilitatea normală a intestinelor.
 • Este un bun adjuvant în terapia antihemoroidală.

banner-comanda-acum

Contraindicații: A nu se administra copiilor mai mici de 6 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor cu obstrucții intestinale, ileus paralitic sau suferințe abdominale nediagnosticate!

Preț Biorefit Tea:  46 de lei pentru o cutie cu 30 de pliculețe… eu zic că este un preț accesibil având în vedere beneficiile și ajutorul pe care acest ceai – minune le oferă organismului nostru în lupta cu bolile și mai ales cu greutatea. Pentru o cură de o lună sunt necesare minim 3 cutii de ceai.

Despre site-ul Biorefit Tea: Site-ul este foarte bine organizat, pe categorii, astfel încât veți găsi pe el toate informațiile necesare. Orice întrebare ați avea, nu ezitați să consultați site-ul Biorefit.ro, sigur vă veți lămuri.

Recomand Biorefit Tea în detrimentul altor produse de detoxifiere și slăbit, este sănătos, are efecte rapide și eficiente, are un preț accesibil și este ușor de consumat. Decât o pastilă, mai bine un ceai care să vă ofere și o plăcere psihică, nu doar un ajutor fizic.

Să ne găsim sănătoși și supli la un ceai Biorefit Tea! 🙂

Logo-ceai-final

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s