Monștrii

           Își închipuia că făcuse cea mai mare ispravă din viața ei… stătea pe un fotoliu aproape de cel ce îi fusese cu ceva timp în urmă iubit și amant. Acum nu era decât un trup… lipsit de vlagă, lipsit de viață, lipsit de suflare și lipsit de culoare. Era vânăt, rece, tare și inert. Din piept i se scursese viața, sângele și trecutul. Fuma și-l privea cu atâta admirație de parcă avea în fața ochilor o operă de artă.
          Ea nu știa ce înseamnă să iubești, nu știa să simtă, dar era empatică, intuia și se prefăcea foarte bine. Avusese o copilărie grea, fusese molestată și abuzată de tatăl ei vitreg ani de-a rândul. Își pierduse fecioria când abia împlinise doisprezece ani, acesta fu cadoul aniversar făcut de cel ce se numea cu mândrie tatăl ei adoptiv. La început se simțea confuză, nu știa ce i se întâmplă, încerca să se apere, însă tatăl ei, bărbat în toată firea, o amăgea făcând-o să creadă că este ceva normal, că atingerile și sărutările lui sunt dovada iubirii lui. Cu timpul deveni femeie și începu să îi placă, ba chiar căuta cu ardoare atenția tatălui său vitreg… începu să simtă gelozie pentru mama sa și încerca din răsputeri să o îndepărteze de cel ce îi devenise amant peste noapte, pe neașteptate. La numai cincisprezece ani mama îi surprinse în intimitate, într-o pasiune ce o făcu să facă infarct și să moară pe loc. Pentru prima dată se simțea ușurată, acum îl avea numai pentru ea. Vecinii și restul familiei îi vedeau ca și cum ei doi chiar erau tată și fiică, dar când luminile se închideau, demonii se dezlănțuiau din ei. Realiza că ceea ce fac este greșit, realiza perversitatea acelui om ce-i curmase copilăria, inocența și sufletul. Conștientiza că se transformase într-o ființă demnă de dispreț. Dar nu îi păsa, ea nu avea sentimente și nu era cu nimic mai diferită de animalul ce o transformase într-o creatură nefirească. Își trăiau dragostea bolnavă departe de ochii lumii, amândoi erau făcuți unul pentru altul, cu ceva timp în urmă el îi spuse: „am văzut în tine ceea ce ești și de aceea te-am făcut a mea, te-am căutat o viață„. Pentru mulți declarația ar fi părut cea mai diavolească mărturisire, dar ei îi suna ca o declarație de dragoste. Nu era bolnavă, nu avea creierul spălat, știa că întreaga lor existență este greșită, dar nu vroia să facă nimic să schimbe lucrurile. Asta era, așa se născuse probabil. Nici nu își mai amintea vremea copilăriei ei, de parcă fusese dintotdeauna femeie… femeia lui, ființa monstrului.
        Împlinise douăzeci și cinci de ani și mentalitatea i se schimbă. Vroia să fie liberă, fără el… acum i se părea bătrân, nu îi mai satisfăcea nici poftele, nici capriciile, nu îi mai alimenta nici nebunia. O dată cu vârsta se schimbă și el, începu să se retragă, începu să aibe remușcări, uneori îi era frică de ea. Vedea răutatea ei ca nimeni altcineva. Și se condamna pentru transformarea ei… nu că ar fi avut vreo importanță, dar ea nu era numai o ființă sexuală perversă, ci și foarte violentă, cu gânduri macabre, de parcă ar fi fost în stare să comită o crimă fără să îi pese, de parcă ar lua viața unui țânțar. Nu de puține ori îi propusese să seducă împreună o tânără, să-și facă poftele cu ea și apoi să îi ia viața. Să experimenteze împreună senzații dincolo de orice limită. Dar el refuză, iar asta îi schimbă pe amândoi. De atunci el luă decizia să o părăsească, iar ea se gândea deja să termine existența acestui mizerabil laș.
          După o ceartă aprigă ea luă un cuțit din bucătărie și-l înfipse în pieptul lui doborându-l. Apoi încă o dată și încă o dată, de zeci de ori. Îl omorâ și acum îl privea, savurând țigara cu plăcere… nu simțea nimic, nici tristețe, nici durere… doar mândrie și satisfacție…

 cutit-crima

Acesta a fost un scenariu macabru, știu, dar istoria criminalilor este plină de astfel de povești…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s