Loverboy

       „Avea șaptesprezece ani. Fusese născută într-o familie înstărită, de mică fusese învățată cu luxul și răsfățul, întotdeauna avusese totul din punct de vedere material. Dar o dată cu trecerea anilor, ajunsă la adolescență se transformă într-o tânără capricioasă gata oricând să guste din plăcerile interzise. Teribilistă din fire și doritoare de a încerca experiențe noi, ea își abandonă prietenii din copilărie și se apropie de un anturaj cu totul nou și periculos. Tinerii avuți ca și ea o plictiseau, considera că nu știu să se distreze și nu cunosc căile întunecate ale tinereții. Și-ar fi dorit să nu mai fie bogată, să trăiască de pe azi pe mâine, dar intens, cu tot sufletul.

shutterstock_77813086-480x318

      Într-o zi cunoscu un băiat mai mare ca ea cu câțiva ani care îi stârni interesul și admirația. Despre el se zvonea că face parte dintr-o gașcă periculoasă, gașcă care mereu intra în conflicte cu autoritățile. Tocmai firea lui rebelă și nebunia de care dădea dovadă o atrăgeau atât de mult la el. Nu de puține ori fusese arestat pentru violență sau furt de mașini, dar de fiecare dată dovezile erau puține sau oamenii își retrăgeau plângerea de teama răzbunării. El avea puțin peste douăzeci și patru de ani, dar îndeajuns de șiret încât să o poată seduce pe ea, pe Amalia cea născută în puf. Ea era o fată frumoasă, dulce și mai ales era bogată, lucru care lui îi convenea de minune. El era genul de bărbat care se oferea tuturor femeilor și fetelor, dar de fapt nu era al nimănui. El era fidel doar banilor și găștii sale.

       Și-o dorea pentru el, o vedea ca pe un trofeu pe Amalia, un trofeu capabil să-l întrețină și să-i asigure un trai bun. Zarurile fusese aruncate, ea dădea semne clare că îl place, dar el încă o făcea pe inabordabilul, doar pentru a o amăgi și pentru a-i stârni și mai tare interesul. În cele din urmă începu să iasă cu ea, să o invite la petrecerile lor nocturne, o introduse puțin câte puțin în lumea lui periculoasă plină de hiene. Fiecare bărbat din încăpere și-ar fi dorit-o, dar exista o lege între ei, nu își seduceau femeile unii altora. Într-un fel era în siguranță. Reuși să o aibe din prima seară, ea bău peste măsură, neobișnuită fiind cu alcoolul, și astfel fu o pradă ușoară pentru el. Își amintea de prima ei experiență sexuală cu jenă, nu fusese nimic spectaculos, ba din contră, dacă ar fi fost în deplinătatea facultăților mintale, ar fi socotit experiența ca pe una traumatizantă. Dar vaporii alcoolului îi amorțiseră corpul, nu simțise nici durere, dar nici plăcere. Doar îl vedea pe el desupra ei, transpirat și plin de satisfacție cum își făcea loc frenetic în interiorul ei. Din ușă reușise să zărească trupurile bărbaților indiscreți care îi priveau și care se amuzau pe seama ea, de trupul ei fără voință proprie.

       Din acea noapte lucrurile luară o altă întorsătură, el nu mai era la fel de atent cu ea cum fusese la început, nu mai încerca să o cucerească pentru că deja o avuse și o trata ca pe un bun al lui. Dar cu toate acestea, ea credea că asta era iubirea, că atitudinea lui însemna gelozie și nu posesie, când de fapt el nu făcea altceva decât să se asigură că nu ar fi pierdut „peștele auriu” din mână. Începu să îi ceară bani, bani de care ea nu dispunea de fiecare dată, oricât le-ar fi cerut părinților ei, trebuia într-un fel sau altul să justifice banii ceruți. Nu reușea să îl satisfacă din niciun punct de vedere, așa că își făcu un alt plan pentru ea.

       Tandrețea își făcu din nou loc în mâinile lui și încerca pe cât posibil să o facă să se simtă iubită, să o îndrăgostească atât de tare încât ea să ajungă într-un asemenea punct încât să nu îi poată refuza nimic. Era frumoasă, mult prea frumoasă, iar frumusețea Amaliei era îndeajuns pentru ca el să poată scoate bani frumoși de pe urma tinereții ei. O invită într-o seară la o petrecere și-i puse în pahar un drog care o transformă total, îi luă gândirea, dar îi lăsă intactă energia. O luă într-o cameră și începu să o iubească cu pasiune, dar după ceva timp peste ei intrară un alt bărbat și se strecură în pat cu ei. Iubitul ei îi mângâi fața, iar celălalt își făcea poftele în voie cu ea. Plângea, iar el o liniștea spunându-i să o facă pentru el. Apoi intră un alt bărbat și altul, și un altul, până când reuși să fie obiectul de folosință pentru opt bărbați. Zorii zilei sosiră, era lucidă, plângea și îi reproșa că îi lăsase pe aceia să o aibe, iar el privise fără să miște un deget.

       Atunci primi și prima palmă zdravănă de la el. Și-i spuse pe un ton poruncitor că aceea era soarta ei de acum în colo dacă vroia să nu fie făcută de rușine în fața părinților ei. Fusese filmată. De atunci soarta Amaliei se schimbă și deveni o prostituată condusă de el, de el un proxenet mărșav care îi furase inocența, fecioria și demnitate într-un timp atât de scurt…”

 

 

Acesta a fost un scenariu din viața unei tinere care a ales să se îndrăgostească de un loverboy. Un drum fără sfârșit, dacă nu ai curajul necesar de a spune stop și de a-ți asuma propriile greșeli. Cert este că nicio femeie nu ar trebui să accepte așa ceva. Dar se întâmplă, și mai ales în rândul adolescentelor dezorientate…

Reclame

2 gânduri despre „Loverboy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s