Liniște și confort de la Aplast

Liniște și pace în casă. Ce bine, ce frumos. Nimic nu-mi poate periclita starea de bine, nici măcar forțele naturii, nici măcar impertinența vecinilor. Am niște ferestre demne de o femeie care iubește liniștea și intimitatea așa cum sunt eu. Nici măcar soarele orbitor, în apogeul strălucirii lui nu-mi poate penetra casa, dacă eu nu vreau. Nici măcar ploaia, oricât ar fi ea de violentă, nu-mi poate atinge fereastra dacă eu nu vreau. Nici măcar vântul, oricât ar fi el de nervos, nu-i aud șuierul dacă eu nu vreau. Nici măcar în cele mai geroase nopți de iarnă, la fereastră nu mi se fac flori de gheață dacă eu nu vreau. Și oricât ar fi de cald afară, în casă îmi păstrez răcoarea. Și oricât ar fi de frig afară, în casă îmi păstrez căldura. Sunt fericită, protejată, acoperită, în siguranță și într-o intimitate deplină.

Screen-Shot-2012-09-21-at-8.50.49-AM1-e1348206816761

Și știți de ce?! Știți care sunt secretele mele? Două denumiri și am confort deplin, ferestre aluminiu și rulouri aluminiu. Ferestrele din aluminiu de la Aplast sunt absolut senzaționale, sunt vopsite în câmp electrostatic, au culori de până la 50 de nuanțe din imitație din lemn, au garnituri EPDM pentru etanșare, toc și cercevea cu aceleași adâncimi de 45 mm și îmbinări cu colțari mecanici, multiple posibilități de deschidere: batante, glisante și armonice; cu feronerie solidă de înaltă calitate, ce oferă o funcționare ușoară, siguranță sporită, izolare și rezistență. Iar rulorile din aluminiu de la Aplast asigură umbrire și control asupra nivelului de lumina care pătrunde în casă, protecție împotriva condițiilor meteo dificile, reduce consumul de energie necesar sistemelor de aer condiționat, reduce semnificativ costurile de încălzire în perioada rece a anului, protejează împotriva zgomotului și contribuie la procesul natural de ventilație.

rulou-suprapus-1-e1346965677678

Doar cu Aplast te poți bucura de asemenea protecție și confort, doar ferestrele și rulourile de la ei ne pot asigura liniștea pe care o iubim atât de mult. Eu una urăsc să aud gălăgia copiilor de afară, nu-mi place soarele prea strălucitor, am momente când nici ploaia nu vreau să o aud bătându-mi în geam. Îmi place să dorm în liniște și întuneric deplin și dacă vreau, las soarele să intre în casă, dacă nu, nu.

Fereastra, unealta liniștii și confortului meu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s