Dincolo de singurătate se află internetul

       Oricât ai fi de singur și de părăsit, la orice oră din zi și din noapte, cu un laptop în brațe și cu acces la internet, vei găsi oricând pe cineva cu care să discuți. Internetul este singura unealtă prin care poți combate singurătatea. Acolo undeva, în lumea asta mare, va exista mereu cineva disponibil și gata să te asculte. Și chiar dacă nu-i împărtășești durerea sau fericirea ta, îți ține de urât, discuți vrute și nevrut și timpul trece. Iar tu nu mai ești în camera ta întunecată, ci acolo, la el, cel cu care discuți. Tu intrii în lumea lui și el vine în lumea ta… la jumătate vă întâlniți, într-un spațiu feeric, creat de voi. Într-o realitate idealizată, pe care o trăiți și o împărțiți împreună, fără bariere.

gadgetrends.ro

        Nu vorbesc de relații, vorbesc de prietenii, vorbesc de amiciții, vorbesc de alăturări sufletești. Întâlniri virtuale care te ajută să faci față realității. Căci dincolo de laptopul cald, se află o lume rece în jurul tău. Nu toți avem familii, nu toți avem iubiți, nu toți avem prietenii, unii sunt chiar singuri, realmente singuri și-și construiesc o viață cu ajutorul internetului. O viața în care nu există defecte și nici temeri, doar libertate și prietenii necondiționate. Pe internet nimeni nu te judecă și dacă ai puțină minte, nimeni nu te face să suferi. Ești doar tu în globul de cristal creat de tine și lumea înconjurătoare cu oameni poate la fel de singuri ca și tine. Sau dacă nu sunt singuri, atunci sunt iubitori de virtual, căci astăzi nu există viață fără internet, cum nu există internet fără viață. Și împreună cele două lumi se-mpletesc, creând pentru tine un spațiu în care tu să te simți bine, în care cunoști oameni valoroși cu care poți pierde nopțile, cărora le poți povesti ofurile, cu cate te poți bucura, pe care îi poți îmbrățișa printr-un gând, care te fac să zâmbești și-ți luminează noaptea și ziua.

       Nu e bine nici să-ți abandonezi realitatea pentru una virtuală, frumoasă și comodă, viața nu se trăiește prin laptop, poate doar se condimentează puțin. Când ai renunțat să-ți mai trăiești zilele fizice, înseamnă că ai renunțat la viață și deci trăiești cam degeaba. Suntem născuți să iubim, să ne facem familii, să dăm naștere… păcat de cei care nu pot.

     În orice caz… internetul apropie și spulberă granițile singurătății.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s