Feederism-ul, un fetiș mortal

       Săptămâna trecut am văzut pe National Geographic o emisiune numită Tabu care m-a șocat de-a dreptul. Emisiune a prezentat două povești de viață, două destine diferite măcinate de aceeași boală. Ceea ce am văzut eu clar este boală, depășește cu mult limita unui fetiș. Sunt îngrozită de-a dreptul. În fine…

1531633_feederism_epsicuaitwlfo42x7yedw6mpvtncurxrbvj6lwuht2ya6mzmafma_610x343

        Tema emisiune era Feederism-ul. Femeia din imagine are 325 de kilograme, da ați citit bine, dar cum credeți că a ajuns în asemenea hal?! Evident din dragoste, ce nu face o femeie pentru iubire, ba chiar își sacrifică și viața. A cunoscut la un moment dat un tip care din plinuță a transformat-o într-un maldăr de carne aproape incapabilă să se miște. Iubitul ei are un fetiș mai mult decât nebun. Fetișismul lui se manifestă prin atracția sexuală puternică pentru grăsime. Satisfacția sexuală este obținută prin procesul de hrănire al persoanei „iubite” din care rezultă acea grăsime corporală care pe el îl fericește. Feederism-ul presupune să îndopi persoana respectivă, ea să se îngrașe și el să fie satisfăcut că a mai adăugat la maldărul de carne alte câteva kilograme și alți câțiva zeci de centimetrii la măsurătorile respectivei persoane.

       Problema este că acest fetiș aparent nevinovat distruge viața celui îndopat, îi distruge sănătatea iremediabil. Nu este posibil să accepți o astfel de relație doar pentru a-ți satisface partenerul. Și mă întreb ce plăcere e asta, când oricum de activitate sexuală nu se pune problema, nici să vrea și n-ar putea să se culce cu ea. Femeia respectivă la 325 de kilograme ale ei abia mai ajungea la baie, abia se mai mișca, nu putea să facă nimic și toată viața și-o petrecea stând în pat și mâncând ceea ce el îi gătea. Ziua întreagă ea mânca. Și nu mânca din farfurii, ci din castroane destul de mari. El devenise pentru ea ca un îngrijitor, un îngrijitor-călău, pentru că într-adevăr o îngrijea, dar îi dădea să mănânce din ce în ce mai mult. Mai devreme sau mai târziu femeia oricum va muri… n-ai cum să trăiești la nesfârșit cu sute de kilograme, intervin boli grave care vor curma viața acelei femei. Și stau și mă gândesc el nu este un criminal și ea o sinucigașă?! Ba da, deși ea a acceptat de bună voie și nesilită de nimeni acest „tratament” și aparent părea fericită și spunea că se simte bine în pielea ei, că este împlinită și că acest trai o satisface… sunt sigură că în spatele acelei măști de fericire se află o mare frică. Omul ăla i-a spălat creierul și o omoară puțin câte puțin. Și după ce ea nu va mai fi, va găsi altă femeie pe care să o îndoape și căreia să îi curme destinul.

        Ea chiar dacă ar lua într-o zi decizia să înceteze acest stil de viață, să slăbești 200 de kilograme este aproape imposibil. Și în mod clar când va spune STOP, în secunda doi el va pleca și o va lăsa singură, bolnavă și neputincioasă. De ce ar mai rămâne cu ea, dacă ea nu ar mai vrea să îi satisfacă fetișul bolnav?! Această femeie a luat-o pe un drum fără întoarcere. Stau și mă gândesc ce viață e asta în care numai mănânci și stai?! Fără să ieși afară, fără plimbări, fără micile plăceri ale vieții. Oare și când o va șterge la fund va fi la fel de satisfăcut sexual ca atunci când o îndoapă?! Nu cred.

       Șocant că există astfel de relații, îngrijorător este faptul că unii își sacrifică viața pentru o relație care numai iubire nu reprezintă… Trist dar adevărat!!! Dacă anorexicii își distrug viața singuri, fără să fie influențați în mod direct, feederismul este o crimă, o crimă săvârșită de un bolnav mintal asupra cuiva foarte sărac cu duhul…  

Anunțuri

8 gânduri despre „Feederism-ul, un fetiș mortal

  1. Spre deosebire de respectivul domn, dus cu capul, care are un fetis pentru grasime, la noi, adica la Romanica, se mai face foamea, iar stapanirea de aia nu mai poate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s