Șoferi, pregătiți-vă de iarnă

Nu știu când a trecut vara, parcă am clipit și a și trecut vremea frumoasă. Am trecut de jumătatea lunii noiembrie, vine decembrie cu vremea rea, cu zăpadă, cu polei, cu alunecuș, cu oase rupte, cu glezne luxate, cu șolduri sărite, cu accidente de mașină… numai nenorociri aduce Decembrie, din punctul meu de vedere. Da, știu că mă veți înjura, știu că decembrie este luna cadourilor, vine Crăciunul, Sfântul Ștefan, Revelionul, Sfântul Vasile, Sfântul Ion și câte și mai câte. Numai mâncare, băutură fără măsură și petreceri. Colinde, colinde, frigul mă aprinde, asta ca să fac un spirit de glumă. 🙂 Dar printre atâtea sărbători și băutură și adăugând și vremea rea de afară, cu o grămadă de nămeți și ghețuș, trebuie să fim prevăzători. Noi pietonii trebuie să avem grijă pe unde călcăm să nu ne rupem oasele, iar șoferii ar trebui să își pună mașinile la punct. În primul rând să nu conducă băuți și în al doilea rând să aibe piesele în perfectă funcțiune și mai ales să își pună cauciucurile de iarnă, toate pentru a împiedica accidentele nefericite.

poza-3

Vă recomand să vă luați piese auto din dezmembrari dintr-un magazin de piese auto Cluj. Piesele auto din firmele de dezmembrări sunt cele mai rentabile în primul rând ca preț, având, să spunem, o mașină străină sau poate un model mai vechi, în magazinele auto tradiționale prețurile sunt de-a dreptul exorbitante. Cine crede că piesele din firmele de dezmembrări sunt toate prea uzate sau cine știe cum, înseamnă că n-a luat niciodată o piesă de acolo. Puteți găsi piese noi, aproape noi sau second hand, totul rămâne la aprecierea voastră și la nevoile mașinilor voastre. Prețurile sunt mai mult decât decente, indiferent că ai nevoie de un far, de airbaguri, frâne sau anvelope, găsești de toate, și când spun de toate nu exagerez. Indiferent că aveți o mașină Audi, BMW, Ford, Hyundai, Wolksvagen, Seat, Skoda, Opel, Citroen, Mercedes sau oricare alt tip de mașină, pe Otomobile.ro, parcul de dezmembrări auto, găsești piese la discreție. Nu trebuie să faci decât o Cerere de Comandă. Îi contactezi prin formularul de comandă, completezi marca auto și modelul mașinii, completezi anul de fabricație, tipul de combustibil și tipul motorului, spui ce piese ai nevoie, îți dai numele, numărul de telefon și emailul și în cel mai scurt timp, Otomobile.ro te contactează.

Eu zic să faceți comandă din timp, înainte de prima zăpadă. Vă instig să fiți responsabili, să conduceți responsabil și să vă pregătiți de iarnă așa cum trebuie. Să petrecem sărbătorile în liniște și armonie în sânul familiei noastre, nu prin spitale.

Sărbători fericite în avans! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s