Copilărie fericită cu BestKids.ro

           Deși poate vă pare greu de crezut, am fost și eu cândva copil, un copil ca oricare altul… cu bune și rele. Îmi aduc aminte cu plăcere de anii copilăriei mele, de vremea când îmi puneam pantalonii în cap și îmi făceam plete, pentru că eu eram o fetiță-băiețel, tunsă scurt; de momentele în care mă încălțam cu fesul; de timpurile în care aveam păpuși din cauciuc, fără brațe sau picioare, ci doar un corp cu cap; de mașinuțele din plastic prost sau din lemn neșlefuit… de jucăriile acelea parcă neterminate. Dar le iubeam pe fiecare în parte, erau ale mele, păpușilor din cârpe le făceam hăinuțe, încercam să le pieptăn părul din ațe… așa îmi trecea vremea, imaginându-mi că am cele mai frumoase jucării și că eu sunt cel mai fericit copil.

Eram veselă, mă bucuram de tot ce îmi puteau oferi părinții mei, dar tare mult mi-ar fi plăcut și mie o păpușă adevărată… o păpușă care să-mi țină loc de frate sau copil. Pe vremea când aveam eu vreo 8-9 ani, abia apăruseră păpușile Barbie și bebelușii aduși din străinătate care scânceau sau plângeau. Tare mult mi-ar fi plăcut și mie să am un astfel de bebeluș, încă de pe atunci simțeam mustind în mine instinctul matern. Mereu îmi imaginam că sunt o mămică tânără și frumoasă și că am mulți copii. Copii mei erau jucăriile mele șterse de atunci.

catalog-craciun-2013_01

Mi-ar fi plăcut tare mult ca în copilăria mea să fi existat magazinul Best Kids, poate nu online ca acum, dar măcar un magazin tradițional din care părinții să cumpere copiilor lor jucării de toate felurile, de la sugari până la preadolescenți. Dar pe vremea mea nu erau asemenea magazine. Însă acum… acum există BestKids.ro, magazinul online care oferă o mare varietate de articole pentru copii, la prețuri accesibile; de la accesorii pentru bebeluși, jocuri și jucării, până la cărucioare, balansoare, produse de igienă și sănătate și chiar cărți. Acest magazin se adresează atât copiilor de toate vârstele, cât și părinților lor.

Dacă aș fi avut și eu Păpușa Baby Amore Pipi Popo Fetiță, aș fi fost cea mai fericită și mai încântată, nu mi-ar mai fi trebuit nimic altceva la cât de mult îmi doream eu o astfel de păpușă. Și-acum femeie în toată firea ador păpușile de acest gen, de parcă am rămas cu neîmplinirea din copilărie. Păpușa Baby Amore este o păpușică bebeluș de doar două luni de zile, este cheliuță, foarte gingașă și drăgălașă de parcă ar fi un bebe adevărat, are ochișorii albaștri care se închid. Și mai ales, ceea ce îmi place la nebunie este faptul că atunci când este hrănită, bebelușa face treaba mare și treaba mică în scutec și trebuie să fie schimbată imediat. Iar dacă nu este hrănită la timp, începe să plângă până ce i se dă biberonul. Păpușa este însoțită și de câteva minunate accesorii: bavețică, bol, linguriță, biberon și două pliculețe cu mâncare. Dacă nu aș ști că necesită 3 baterii de tip AA, aș crede că acest bebe este adevărat, un copil real cu trup și suflet. Ce poate fi mai frumos pentru o copilă de câțiva anișor, decât să aibe o asemenea păpușă?! Păpușă pe care eu nu am avut-o când eram mică, dar care mă tentează și acum la maturitate.

6728_1_

Când am crescut și eu puțin mai mare, pe la vreo 10-11 ani, îmi doream un set de bucătărie de jucărie. Începuse furia aceea cu gătitul, cu făcutul de mâncărică în capace de borcane sau în cutiile goale de conserve, cu noroi, apă de ploaie și orice fel de frunze. Aveam o prietenă care avea un astfel de set, nu foarte complex, dar ea avea și eu nu. Și tare necăjită mai eram… căci am rămas tot la tăblăraia mea veche și inutilă, care zdrăngănea de sculam toți vecinii de pe stradă. Tare mult mi-ar fi plăcut să am și eu o Bucătărie Cozy pe care să o împart cu prietena mea cea mai bună. BestKids.ro oferă această bucătărioară pentru toți micii bucătari și adevărul este că aceasta chiar arată ca o bucătărie adevărată în minuatură. Conține 21 de accesorii și este foarte ușor de ansamblat de către un adult. Are un set întreg de farfurii și farfurioare, cănițe, linguri, furculite, cuțitașe, polonic, paletă, cafetieră, o oală, o tigaie, iar corpul bucătăriei cuprinde două dulăpioare, măsuța de gătit, aragaz și frigider. Mă uit la fotografia acestei bucătării în miniatură și mă minunez într-una, este absolut fascinantă, desăvârșită, producătorului nu i-a scăpat niciun detaliu. Orice copil ar fi cel mai fericit să aibe o asemenea bucătărie de joacă pe care să o împartă cu alți copii. Oh, aș vrea să fiu și eu din nou copil ca să mă pot juca cu astfel de jucării realiste, de o frumusețe rară, de la BestKids.ro.

10974

Pe la 12-13 ani, gusturile mele s-au schimbat, am început să observ băieții, să mă împrietenesc cu ei și din cauza lor am început să îmi doresc mașinuțe electrice, elicoptere și multe alte jucării, toate telecomandate. Vorbeau cu atâta pasiune de jucăriile lor electrice și de pistoalele lor cu bile, încăt am bătut-o pe mama la cap, vreme îndelungată, să îmi ia și mie un trenuleț electric… care era extrem de greu de găsit, dar mai ales foarte scump. Până la urmă nu m-am ales decât cu un pistol cu bile, pistol pe care îl foloseam numai fără bile, mai mult era un accesoriu așa… că de bile îmi era frică să mă apropii, știam cât sunt de dureroase. Am crescut, m-am maturizat, dar încă am rămas cu slăbiciunea trenulețelor electrice. Mi-ar plăcea să am chiar și-acum la maturitate un Trenuleț Electric Renfe Alvia S-130 de la BestKids.ro pe care să îl țin în bibliotecă, pe o masă, montat, și în momentele în care vreau să dau în mintea copiilor, să îl pornesc și să mă bucur de el, ca și cum aș fi în copilărie. Ați văzut că și prin filmele americane, bogătașii au câte un astfel de trenuleț în birou pe care îl privesc alergând și șuierând, mai ales când vor să gândească sau pur și simplu când vor să se bucure de o plăcere simplă de copil. Dar eu nu trebuie să fiu bogată, pentru că acest trenuleț este mai mult decât ieftin la cate piese are. Trenulețul Electric Renfe are o locomotivă, 2 vagoane, o locomotivă de spate fără motor, 22 de linii curbe, 11 linii drepte, un macaz de stânga, un macaz de dreapta, o linie de parcare, un tunel, 2 semafoare cu barieră și 3 vehicule de tracțiune. După instalare, acest trenuleț are un traseu de 230×100 de centimetrii, iar lungimea traseului este de 6.6 metrii și funcționează cu 2 baterii LR-6. Absolut magnific, vreau, vreau, vreau un astfel de trenuleț!!! Vreau să dau în mintea copiilor, să mă întorc în timp cu trenulețul în brațe și să fiu cea mai tare și mai strașnică fetiță!

8348

Dar timpul nu se mai întoarce, nu-i așa?! Eu nu pot să mai fiu copil, în schimb mi-aș putea retrăi copilăria prin intermediul propriilor mei copii. Copii pe care încă nu îi am, dar pe care îi aștept cu tot sufletul. În curând va veni magicul Crăciun, Moș Crăciun va aduce cadouri tuturor copiilor cuminți; așa că trebuie să șoptesc tuturor Moș Crăciunilor – Părinți, că n-ar strica să facă un tur virtual magazinului BestKids.ro, pentru că sigur vor găsi aici jucăriile mult visate de cei mici. Și apropo, nu mă înfiază și pe mine cineva de Crăciun ca să primesc și eu jucării speciale de la BestKids.ro?! Promit să fiu mai puerilă decât un copil de 3 anișori!

Nu uitați, prețuiți-vă copii și făceți-le copilăria mai frumoasă cu jucăriile din magazinul online BestKids.ro!

 

“Pregateste-te pentru ofertele de Black Friday de la Bestkids! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize placute din partea magazinului tau preferat de jucarii si accesorii pentru copii!”

Best-Kids

Acest articol a fost scris pentru Blog Friday – BlogAwards…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s