De Crăciun vreau noua mașină de spălat Innex

„Dragă Moș Crăciun,

Știu că sacul ți-e plin de daruri spirituale, mi-ai dat întotdeauna liniște și împăcare sufletească, dar anul acesta îți cer un dar material, care îmi va aduce împlinire pe toate planurile. Mai lasă cadourile sufletești și mai adu-ne și lucruri pământești, căci avem nevoie… trăim în secolul vitezei, timpul este mult prea scurt, nu ne mai ajunge decât pentru muncă și puțină odihnă. În rest, n-avem timp să ne iubim, n-avem timp să mai trăim, abia avem timp pentru o mică plăcere a vieții, uneori n-avem timp nici pentru familie, ce să mai spunem de distracție… așteptăm sărbătorile sau o zi de naștere importantă, ca să ne mai bucurăm și noi. În rest suntem ancorați în muncă și treburi casnice… mai rar un moment de respiro.

wm_features

Așa că îți cer cu tot sufletul să-mi aduci Noua mașină de spălat Innex de la Indesit. Indesit România a revoluționat piața electrocasnicelor din România o dată cu lansarea noii mașini de spălat Innex, cu buton inovativ de pornire, bazată pe Tehnologia de Programare Turbo, care asigură printr-o singură apăsare, pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclului de spălare Bumbac și Sintetice, în doar două secunde. Și în pluuuus, Innex prezintă un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușă de pe piață, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară. Super, nu? Mă întreb cum spălați voi în Laponia rufele… să nu îmi spui că doamna Crăciun se chinuie să spele de mână că deja îmi îngheță dinții în gură. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am născut acum câteva sute de ani când femeile spălau rufele la râu; sau pe vremea bunicii mele când se chinuia săraca, afară într-un mare lighean de tablă, să spele de mână o sumedenie de cotrențe cu leșie și săpun de casă. Leșia știi și tu că era cenușa lăsată în apa de ploaie, care ajuta săpunul de casă, plin de sodă și grăsime, să curețe rufele mai eficient. Le curăța, dar le și făcea să se rupă mai repede, să se decoloreze, li se răreau țesăturile și se găureau una-două. Vremuri grele, să speli iarna afară mi se pare crunt.

Bunică-mea are o vorbă când îi cer câte ceva, mai ales bani, îmi spune: „La ce-ți trebuie?!” În funcție de răspuns îmi dădea sau nu… dar de obicei nu îmi dă nimic. Dar lasă Moșule, că o iert… o las în pace. Sunt sigură că și tu fiind Moș, că doar nu ți-oi desminți vârsta, vrei să știi de ce îmi doresc mașina de spălat Innex. În primul rând o vreau pentru că mașina mea de spălat a îmbătrânit și ea, e veche, nu este de la o marcă de top, huruie de parcă ar avea ceva în gât, uneori mai pleacă și din loc, scuipă apa prea gălăgios și deși nu spăl rufele de mână, nici nu pot să fac altceva din cauza emoțiilor pe care mi le dă, dar mai ales din cauza gălăgie pe care o face. Mașina asta a mea e veche și-mi mănâncă timpul de-mi vine s-o arunc pe geam. Are o tonă, e grea, nu merge să bag în ea rufe decât cântărite la fix, căci dacă pun mai multe abia învârte, o ia razna. Nu mai spală ca altă dată și nici nu mai împrospătează. Îmi mănâncă viața, timpul și banii.

features_slide_1

Vreau mașina de spălat Innex în primul rând pentru timpul meu. Timpul meu este prețios Moșule, eu lucrez cu mintea, am nevoie de liniște, de odihnă și mai ales am nevoie de timp pentru mine. Mașina aceasta de spălat m-ar scăpa de o grijă în plus, aș avea timp pentru munca mea, aș avea timp să mă răsfăț din când în când, aș putea chiar să fac mâncare în timp ce mașina spală. Vreau să pot pleca de acasă în timp ce mașina de spălat funcționează, vreau să stau fără grija aceea insuportabilă că ea ar putea s-o ia la trap de nebună prin casă. De ce să nu dorm eu o oră după amiaza cât ea spală, în loc să o păzesc pe cea veche din ușă?! Timpul ăsta zboară pur și simplu, mă trezesc, bag o mașină de spalat care merge 2 ore și ceva până își termină programul, timp în care nu pot să fac nimic, mă agit de colo colo enervată că nu le va spăla bine. În loc să limpezesc eu hainele în cadă, pentru că mi se întâmplă uneori să lase neterminat un program, aș putea să îmi fac unghiile la manichiuristă. În loc să-mi astup urechile din cauza gălăgiei, cu Innex în 30 de minute cât durează un program, aș putea să scriu un articol pentru o firmă.

Zilnic, zilnic îmi trăiesc viața după un program riguros săvârșit, abia îmi pot permite să spăl la mașină de 3 ori pe săptămână, pentru că în total îmi mănâncă aproape 10 ore din viață… 10 ore pe care le-aș putea petrece în tandrețuri cu iubitul meu, decât să stau să păzesc mașina de spălat.

Moșule, am trecut de mult de vârsta în care mama îmi purta de grijă, acum trebuie să mă descurc singură, nimeni nu se mai ocupă de mine. Și știi, aș avea nevoie de o mașină de spălat intuitivă ca Innex, care să mă îngrijească și să facă din mine o femeie fericită și mai ales aranjată, curată, poate chiar elegantă. Ai observat oare că îmi spăl lenjeria intimă de mână, bluzele delicate, rochiile și chiar unele pulovere?! Am băgat-o o dată la mașină și mi-a scos lenjeria dantelată franjuri… am încercat să le bag în puișorii de pernă, dar nu le spală suficient de bine și sunt nevoită să spăl mândrețe de sutiene de mână. Știu că nu e mare deranj, dar de unde timp?! Am de scris câte 8-10 articole pe zi, mă chinui să îmi termin cartea de câteva luni, mai am de făcut și curat și mâncare, și în plus mai îmi cere și sufletul pereche atenție. Mi-ar plăcea ca ziua să aibe 40 de ore, poate așa aș avea timp să le fac pe toate.

Of, drăguțule cu barbă dalbă, știi cât iubesc eu rochiile de mătase… dar le îmbrac rar… mereu trebuie să îmi spăl de mână hăinuțele delicate… Am ajuns dintr-o divă, așa cum mă purta mama, într-o femeie banală care se ferește de materialele pretențioase sau prea delicate. Prefer bumbacul, tricourile, pantalonii… dacă aș putea m-aș îmbrăca numai în pijamale de bumbac albe. Dar jobul îmi cere o ținută office, uneori elegantă… și cum pot fi eu așa când timpul și mașina mea de spălat nu-mi permit.

        features_antiodourCu mașina de spălat Innex nu mi-aș mai face atâtea griji, pentru că ea include 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, cel mai rapid ciclu de pe piață, perfect pentru hăinuțele acelea care au stat câte un anotim în șifonier, curate, neîmbrăcate, dar cu un miros închis de nepurtat; 30 de minute este un ciclu de spălare la 30 de grade celsius pentru țesături mixte și 1 oră care este un ciclu de spălare la 60 de grade celsius pentru o excelentă combinație între timp și rezultatele spălării. Nici n-aș vrea să îmi spele mai mult, nu trag la sapă, nu murdăresc hainele într-un hal fără de hal, acestea 3 sunt mai mult decât suficiente. Innex mai beneficieză și de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine. Știi Moșule ce slăbiciune am eu pentru pantofii sport albi din piele, cu plasă și talpă din silocon, dar nu-i pot spăla la mașina mea, pentru că nu are un ciclu sport și trebuie să mă migălesc la ei cu periuța de dinți, se usucă greu și oricât i-aș spăla tot li se îngălbenește plasa. Innex se bazează pe două concepte, Delegare și Încredere, Înnex garantează cel mai bun sistem de curățare de pe piață și cea mai ușoară tehnologie de utilizare, salvând timp și energie.

Moșule nu știu dacă m-ai urmărit de la distanță, dar am un har de a-mi trânti mâncarea-n poală. Nu-ți spun când prăjesc pește sau chiftele, nu mai iese mirosul din haine decât de la a doua spălare… m-am murdărit o dată de mujdei, de-mi venea să arunc tricoul, mașina mea nu face față din prima. Innex în schimb, cu Ciclul Îndepărtare Mirosuri elimină toate mirosurile de pe haine datorită unei noi mișcări a cuvei și o continuă alimentare cu apă proaspătă. Cel mai mult urăsc să merg într-un bar de fumători, de acolo ajung acasă mirosind ca un hor de casă în plină iarnă… abia iese mirosul din mine… m-aș îmbăia în clor dacă aș putea.

features_slide_2

      Până și Opțiunea de Îndepărtare a Petelor este fabuloasă, evident pentru a optimiza eliminarea eficientă a diferitelor tipuri de pete. Elimină petele de mâncare cum sunt uleiurile, dressingurile, vinul și sosurile. Petele de lucru ca tușul și uleiurile mecanice se duc și ele. Iar petele dobândite în aer liber cum sunt petele lăsate de iarbă, noroi sau pământ, nu sunt nici ele o problemă. Știi și tu Moșule că mă comport ca o paranoică când merg la iarbă verde… mă simt de parcă toate petele vor veni grămadă pe mine. Și numai eu știu cât mă chinui să le scot acasă cu diverse produse care decolorează și taie țesătura. Nu pot pune clor în mașina mea de spălat, destul că o dată pe lună o las să meargă un program întreg fără rufe, numai cu apă și oțet ca să curețe piatra și murdăriile după cuvă și alte piese din interior. Știu că este o metodă populară, dar la mașina mea funcționează… ea mereu are nevoie de artificii.

Doamne, Moșule și sistemul Water Balance este senzațional pentru că mașina de spălat Innex folosește numai cantitatea de apă necesară. Căci un sistem cu senzor optimizează consumul de apă pe toată durata procesului de spălare. Salvând apa înseamnă de asemenea salvarea energiei.

        Dragă Moșule, te rog eu frumos adu-mi în dar Mașina de Spălat Innex, îmi vreau viața liniștită înapoi, vreau să redevin stăpână pe timpul meu, vreau această mașină elegantă prin designul ei desăvârșit și funcțiile sale optimizate nevoilor de astăzi, să mă îngrijească și să mă fericească. Datorită unei asemenea mașini de spălat m-aș putea îmbrăca și eu la modă în ținute impecabile, aș avea timp să mă mai ocup și de mine, aș avea timp să dau atenție și celor dragi mie și mai ales aș avea timp să citesc câte o carte bună. Innex să toarcă în baie, spălându-mi în cel mai delicat și mai eficient mod hainele, iar eu să mă bucur de o carte bună, bând un pahar de vin roșu. Această mașină de spălat mi-ar schimba total viața în bine… aș redeveni eu, așa cum eram pe vremea când mama se ocupa de hainele mele.

       Moșule fii blând și bun și bagă în sacul tău această mașină de spălat, Innex de la Indesit, pentru mine, pentru timpul și fericirea mea! Că de nu… îți promit că o să spun tuturor că ești un zgârcit, sau și mai bine, le spun că ești un mit! Am zis!

                                                                                              Cu drag și duioșie,

                                                                                                                      Fosta Alina Impecabilă!”

10958787993_9b489b64dc

Reclame

5 gânduri despre „De Crăciun vreau noua mașină de spălat Innex

  1. Pingback: Castigatori campanie Indesit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s