Innex, subiect de conversație între haine

Într-o lume frumoasă, nu paralelă, ci mai de grabă direct proporțională cu cea a oamenilor, rochia cea nouă ateriză în coșul de rufe al unei case de vis, al unei familii fericite, în care timpul și grija banilor nu mai sunt o problemă. Rochia cea nouă confecționată din cea mai delicată mătase, accesorizată cu o broderie firavă, se întâlni cu sacoul din stofă și cu puloverul din lână. Mai erau pe acolo câteva bluze din bumbac și sintetice, dar prea timide pentru a intra în conversația celor trei haine de top. Conversația începu cu mirarea rochiței:

–          Bună dragilor, dar ce casă-minune este aceasta în care stăpânii au numai haine noi?

–          Nu suntem noi, spuse entuziasmat sacoul.

–          Cum nu sunteți noi, arătați ca și cum ați fi noi… doamna casei este mereu impecabilă, iar cămășile domnului din bumbac sunt imaculate, spuse rochița.

–          A fost o vreme în care noi hainele aveam mereu de suferit, fratele meu, puloverul din mohair a fost spălat cândva la vechea mașină de spălat… săracul a intrat la apă, a ajuns veșmânt pentru păpușile celei mici. Spuse puloverul plin de tristețe.

–          Și acum? Ce se întâmplă de arătați toate ca și cum abia ați fost scoase din cutie? Spuse rochia mirată peste măsură.

wm_features

–          Doamna ne spală cu noua mașină de spălat Innex, marca Indesit. De când în casa noastră a ajuns mașina de spălat Innex ne-a schimbat viața. De fapt ne-a lungit viața nouă hainelor, spuse sacoul.

–          Păi cum așa? Spuse rochia.

–          Acum câteva luni doamna a născut un băiețel, mașina cea veche nu făcea față cerințelor exigente ale doamnei. Nu spăla și nu dezinfecta bine hăinuțele celui mic. Biata doamnă trebuia să fiarbă hainele, să le respele de mână, ele fiind atât de mici se rupeau, trebuia să le coasă frecvent… abia avea timp să se ocupe de cel mic… tot timpul spăla și gătea. Arăta atât de rău încât domnul se gândi să îi cumpere o nouă mașină de spălat, o mașină de spălat profesională, care să o scape pe doamna de munca brută și să poată avea timp atât pentru bebeluș cât și pentru fetiță. Așa a ajuns Innex în casa noastră, de atunci noi ne-am revigorat, culorile noastre parcă au reînviat. Domnul nu a mai trebuit să-și ducă costumele la curățătorie, pentru că Innex are puterea dar totodată și delicatețea necesară de a ne spăla impecabil, fără să ne strice sau să ne vătămeze. Spuse sacoul.

–          Și acum doamna are timp pentru copii? Întrebă rochia curioasă.

–          Bineînțeles că are timp, este atât de fericită și de vioaie încât are timp să-și răsfețe soțul, să îl îngrijească pe cel mic și să se joace și cu fetița. Doamna spală zilnic la mașină o mulțime de hăinuțe pentru copii, și în timp ce mașina funcționează ori gătește, ori merge cu copii în parc, le face băiță. Și în zilele bune mai fuge și ea la shopping, cât bunica stă cu copii, sau la manichiuristă și la coafor. Merită și ea drăguța să se mai răsfețe. Ba chiar mai și citește cât copii dorm. Și ce este cel mai frumos, mașina de spălat Innex nu trezește copii din somn, poate fi băgată și noaptea, este atât de silențioasă, de parcă ar toarce o pisică și nici nu-i sperie pe cei mici cu designul ei urât. Căci Innex este elegantă și frumoasă, nu se compară cu nicio altă mașină de spălat. Indesit România este o companie de top, lider pe piață în realizarea celor mai bune mașini de spălat, atât rufe cât și vase. Mașina de spălat poate fi lăsată în stare de funcționare cât stăpânii nu sunt acasă, nu există risc de incendiere sau inundație. Innex este foarte bine realizată. Spuse puloverul entuziasmat.

–          Păi bine, bine, dar ce are mașina Innex atât de special? Întrebă rochia.

features_slide_1

–          Draga mea rochiță, conform unui studiu realizat de cercetătorii Universității din Bonn, cel mai utilizat program de spălare este ciclul pentru Bumbac și Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni. În acest context, Indesit lansează mașina de spălat Innex, cu buton inovativ, bazată pe Tehnologia de programe Turbo, care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde, pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclului de spălare Bumbac și Sintetice. În plus, Innex prezintă un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușă de pe piață, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară. Mașina Innex include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute și o oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine. Bazându-se pe două concepte, Delegare și Încredere, Innex garantează cel mai bun sistem de curățare de pe piață și cea mai ușoară tehnologie de utilizare, salvând timp și energie. Ți-e mai mare dragul să vezi micuții pantofiori sport ai copiilor învârtându-se de zor în cuva mașinii de spălat. Spuse sacoul.

–          Interesant dragele mele hăinuțe, dar știți, eu sunt nouă, sunt din mătase veritabilă, am dantelă pe mine, sunt albă… doamna m-a îmbrăcat numai la botezul băiatului. A dat un strop de vin pe mine, tare îmi este teamă că o să rămân așa pătată și nu o să mă mai îmbrace niciodată. În mine a intrat mirosul de fum de la tigaretele petrecăreților… Spuse rochița tristă.

–          Draga mea, să știi că Innex are o Opțiune Îndepărtare Pete pentru a optimiza eliminarea eficientă a diferitelor tipuri de pete. Copii se murdăresc frecvent de mâncare, în mod normal petele de sos, ulei, dressing și vin ies cel mai greu, dar nu și cu Innex, mașina asta de spălat le scoate fără probleme. Domnul în timpul liber are un hobby, mecanica auto. Are o motocicletă pe care o meșterește frecvent, se murdărește tot de uleiurile mecanice, iar Innex scoate petele de ulei negru, cât și petele de tuș de la birou. Nici nu știi de câte ori și-a murdărit el cămășile lui impecabile. Ți-am zis că domna duce zilnic copilașii în parc, iar fetița are un obicei să se murdărească din cap până-n picioare, unde-i băltoaca mai mare acolo-i și ea. Unde-i noroiul mai mâlos, acolo-i și ea cu mânuțele, nu-ți spun cât îi place să se tăvălească în iarbă vara. Dar Innex scoate până și petele de iarbă, noroi și pământ… nicio pată nu-i prea mult pentru Innex. Spuse puloverul.

–          Wow, ce bine, așadar o să iasă pata de vin și de pe mine? Spuse încântată rochița.

–          Sigur că da, și petele și mirosurile. Ciclul Îndepărtare Mirosuri este pentru a elimina mirosurile persistente de pe haine datorită unei noi mișcări a cuvei și o continuă alimentare cu apă proaspătă. Asta că tot te temeai tu că vei miroși veșnic a fum de tigară, spuse sacoul.

–          Dar asta nu înseamnă că mașina de spălat Innex consumă multă apă? întrebă rochia.

–          Deloc, prin programul Water Balance +, mașina de spălat trage numai cantitatea de apă necesară. Un sistem cu senzor optimizează consumul de apă pe toată durata procesului de spălare. Salvând apă înseamnă de asemenea salvarea energiei. Spuse puloverul.

features_slide_2

–          Da, de când cu Innex domnii plătesc mai puțin atât la apă cât și la curentul electric. Și gândește-te că doamna bagă zilnic haine la mașina de spălat, spuse sacoul.

–          Dar familia aceasta frumoasă a fost dintotdeauna fericită? Întrebă rochia.

–          Sigur că nu, pe vremea vechii mașini de spălat se certau frecvent… își reproșau unul altuia vrute și nevrute. El îi striga frecvent că nu știe decât să spele și să calce, se plângea că nu-i mai dă atenție. Iar ea îi zbiera că din cauza lui se chinuie cu acea mașină nenorocită de spălat și că nu mai are timp de nimic. Frecvent doamna îl trezea din somn cu gâjâiala insuportabilă a vechii mașini de spălat, iar domnul era morocănos și i-ar fi dat un șut mașinii, dar știa că ar fi urmat o ceartă. Doamna nu mai avea manechiură pe vremea aceea, unghiile ei erau tăiate din carne, tot timpul și-l petrecea numai în baie spălând și în bucătărie gătind. Nu mergeau în oraș, foarte rar mai scotea copii în parc ea însăși. Îi trimitea cu o baby sitter. Era obosită, nefericită. Este greu să fii casnică, să îngrijești doi copii mici și să mai acorzi iubire și soțului. Doamna era nefericită, acum însă este cea mai luminoasă ființă, are timp și pentru ea și pentru familie. Spuse puloverul.

–          Și pe voi cum v-a ajutat Innex? Întrebă rochia.

–          Pe mine și pe frații mei ne lăsa domnul la curățătorie… nici nu știi cu ce soluții ne curățau domnii de la curățătorie, cât ne usturau țesăturile. Este crunt pentru un sacou să fie trimis la curățătorie, cea mai grea pedeapsă. Dacă aș fi putut m-aș fi ferit de orice murdărie, numai ca să nu mai ajung la acea firmă. Spuse sacoul.

–          Pentru noi toți, spălatul este o plăcere divină. Cuva este ca un leagăn pentru noi, apa caldă vine în abundență, dar fără să ne lovească, ne reîmprospătează și ne curăță împreună cu detergenții blânzi. Până și stoarcerea este ca un masaj revigorant. Spălate în mașina Innex durata vieții noastre este mai lungă, nu ne mai rupem la fel de repede, nu ne mai decolorăm, nu ne mai lungim… de câte ori nu ieșeam din vechea mașină cu o mânecă mai lungă și una mai scurtă. Acum nu, în 30 de minute ieșim cu toții ca noi, indiferent dacă suntem din bumbac sau sintetice. 30 de minute cu Innex și 30 de minute la soare, și gata, suntem bune de călcat și de pus în șifonier. Iar doamna are timp să se ocupe de copii, de soț și chiar de ea. Spuse puloverul.

–          Așadar cu Innex domnii economisesc timp, bani și supărare. Spuse rochia.

–          Așa este… o așa famile unită merită să se bucure de tot timpul din lume, un timp prețios, neprogramat, numai cu ajutorul mașinii de spălat Innex. Spuse sacoul.

Și cu această ultimă replică se lăsă seara și ei se culcară liniștiți împreună. Au adormit zâmbind știind că a doua zi vor avea parte de o nouă bucurie, de un nou tratament ca la spa, urmau să fie spălate toate hainele în veritabila mașină de spălat Innex.

        Innex, mașina de spălat pentru o familie numeroasă și unită… pentru haine răsfățate!

10958787993_9b489b64dc

Anunțuri

4 gânduri despre „Innex, subiect de conversație între haine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s