Erotism de Revelion

Mai sunt 9 zile și vine Crăciunul. În mai puțin de două săptămâni vom petrece Revelion. Ce-ar fi ca anul acesta să luăm copiilor jucări și adulților, în loc de banalele haine și accesorii, să cumpărăm pentru noaptea de Revelion, jucării pentru adulți. Probabil vă întrebați ce fel de jucării pentru adulți… și nu, nu mă refer la darts, biliard sau alte jocuri pentru oamenii mari, ci la fascinantele jucarii erotice. Da, ați citit bine, nu mai faceți ochii mari, știți la ce mă refer… la chestiuțele acelea minunate care reînvie tuturor viața intimă. Hai, nu vă mai sfiiți, oricui i-ar plăcea să folosească în intimitate diverse cătușe, inele, măști, costumașe din latex, bile și multe alte jucărele, considerate de multe ori tabu.

EroticShop

Dar de ce să ne ascundem după deget?! Cui nu-i plac picanteriile?! Cine n-ar vrea o desfătare sexuală excepțională?! Cine poate spune nu?! Poate doar puritanii, dar pe ei nu-i punem la calcul. Că așa în rest, oamenii se dăruiesc cu totul în intimitate, nu există bariere între doi oameni care chiar se iubesc. Dar intimitatea este intimitate și nu o vom discuta într-un articol pe blogul meu. Ceea ce vreau eu să fac, este să vă îndemn să vă faceți cadouri inedite pentru noaptea de Revelion. Uitați de clasica lenjerie roșie, lăsați petrecerile cu prietenii în care beți pe rupte și mâncați până nu mai puteți. Cel mai frumos ar fi să petreceți noaptea de Revelion alături de persoana iubită. Destul că tot restul anului munciți și alergați de colo-colo după bani. Destul că în toate cele 365 de zile ale anului vă neglijați perechea și viața intimă. Destul! Știți și voi zicala aceea veche din popor care spune: „dacă vă prinde 12 noaptea în intimitate, așa o veți ține tot anul”. Ce-ar fi să provocați anul și chiar să vă găsească miezul nopții în focurile pasiunii. Dar nu așa oricum, ci cu tandrețe, cu răbdare; o desfătare erotică neîngrădită de timp și spațiu. Cu ajutorul jucăriilor erotice vă puteți recuceri partenerul sau partenera, reînviați pasiunea, dorința și astfel, apetitul sexual și virilitatea vor atinge cote maxime.

EroticShop 1

Imaginați-vă cum ar arăta dormitorul vostru aranjat într-o manieră sexy și provocatoare, care să vă stârnească… lumânări aprinse peste tot, bețișoare parfumate, petale de trandafiri pe pat și patul înveșmântat în lenjeria albă de mătase… bani sub pernă, să nu vă prindă anul nou fără bani, și jucăriile erotice întinse frumos pe noptiera din dreapta și voi doi, goi și dispuși să vă iubiți așa cum poate nu ați făcut-o niciodată.

         Nu vă temeți, site-ul online EroticStore.ro vă protejează identitatea și intimitatea și vă oferă produse de top la cele mai accesibile prețuri. Produse care nu vă vor pune sănătatea în pericol, dar vă vor spori plăcerea, extazul și dorința. Simțurile voastre vor fi mai vii ca niciodată, iar voi, tu și sufletul tău pereche, veți evada din dormitor și veți ajunge pe tărâmurile nebănuite ale erotismului.

       Curaj, dragii mei. 🙂

Erotic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s