Jucării de la BebeJucării

Pe vremea copilăriei mele jucăriile erau un lux. Aveam și eu jucării, ca orice copil, dar parcă nu existau minunățiile de jucării care sunt astăzi. Sau poate nu știam eu de ele, dar nu, nu cred că existau jucării atât de complexe cum sunt astăzi. Țin minte că aveam păpuși din plastic, un corp fără mâini și picioare, modelate în plastic, de formă, și cu un cap mare cu părul scurt, ca din fire de plastic. Iar mașinuțele erau ori dintr-un plastic prost care se stricau numaidecât, ori din lemn, ceva mai durabile, dar groaznic de rigide. Jucăriile erau într-adevăr un lux, adevărata joacă era afară, pe maidan, fără obiecte, ci numai noi copii și imaginația noastră fără limite. Ne jucam împușcatea, pititea, rațele și vânătorii cu o minge ponosită și multe alte jocuri care necesitau doar dorință și energie. Ne încropeam jucării din nimic și eram fericiți, compania altor copii ne era de ajuns.

BebeJucarii

Dar astăzi, astăzi este cu totul altceva… azi industria jucăriilor și a articolelor pentru copii, a crescut colosal de mult. Și mă bucur, pentru că generația de copii de acum, chiar se poate bucura de tot acest paradis al jucăriilor. Am intrat în spiritul Crăciunului, părinții aleargă înnebuniți după cadourile celor mici, colindă magazinele-n lung și-n lat. Uneori chiar se calcă în picioare în lupta după cadouri frumoase, de la hăinuțe până la jucării, mii și mii. Mie una niciodată nu mi-a plăcut să alerg prin magazine, mult mai mult prefer magazinele online.

Balansoar Bebe Jucarii

Văzând pe stradă părinții cu cadouri mari după ei, ceva în sinea mea m-a îndemnat să caut și eu pe internet, să văd ce jucării și ce articole pentru copii, mai sunt pe piață. Și-am accesat www.bebejucarii.ro, din curiozitate, mai auzisem de acest magazin online din rândurile altor bloguri. Și da, am rămas uimită mai ales de marea varietate de articole pe care echipa BebeJucării le comercializează. Mare varietate, mare, mare chiar. Întâi și întâi mi-au atras atenția categoriile, fără cusur structurate: La Plimbare, cu tot felul de balanoare, săniuțe, biciclete, role și tot felul de produse special pentru activitățile în aer liber; Cărucioare cu tot felul de cărucioare pentru un copil sau chiar tripleți, cărucioare 3 în 1 sau 2 în 1, genți și landouri; Scaune Auto pentru copii, atât pentru nou născuți cât și pentru copii mai mărișori de 2-3 ani; Igiana și Sănătate cu produse și accesorii pentru mămici și copii, cădițe, cântare, mese de înfășat, olițe, purificatoare de aer, termometre și chiar umidificatoare;  Camera Bebe cu tot felul de produse pentru odihnă, pătuțuri, interfoane, leagăne, balansoare, lenjerii de pătuț, mobilier pentru copii, păturici, premergătoare, saltele de înfășat, țarcuri și multe altele; La Masă cu accesorii pentru masă, biberoane, încălzitoare, recipiente pentru hrana celor mici, scaune de servit masa și multe altele; Hăinuțe pentru copii, bluze, ciorapi, șosete, geci, pantaloni, încălțăminte, pijamale, rochițe, seturi și chiar lenjerie intimă pentru cei mici; Jucării de tooot felul, de pluș, din lemn, educative, muzicale, de baie, magnetice, mașinuțe, păpuși, puzzle, trenulețe, figurine, carusele și muuulte, multe altele.

         Moș Crăciun poate fi foarte darnic pentru că are de unde alege, indiferent de firmă și de dorințele copiilor, pe BebeJucării.ro găsești tot ce vrei și ce nu vrei… așa că dragi părinți, înarmați-vă cu multă răbdare, pentru că prețurile sunt accesibile… nu trebuie decât să vă faceți timp și să căutați cadourile și jucăriile perfecte pentru Crăciun.

Sărbători magice, pentru micuții copilași!

Bebe Jucarii

Anunțuri

2 gânduri despre „Jucării de la BebeJucării

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s